Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

happymum multumim ca ne-ai vizionat pozele si pt urare, sa dea Dumnezeu sa aveti si voi (tu si sotul) un ingeras de copil (sau mai multi) sa va faca fericiti toata viata.

O zi cat mai linistita va doresc si numai cu vesti bune.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Hristos a inviat!

Oana felicitari mamicuto!!!!!

Fetelor, dragutelor, va astept pe toate sa ne calcati pe urme!!!Sa va plangeti ca mine ca vi se umfla picioarele, mainile, ca nu puteti sta prea mult pe scaun sau ca nu suportati nu stiu ce miros.

Oanka te rog sa ne mai amintesti de acest mars si sa ne dai mai multe detalii, mai ales atunci, aproape de 31 mai. Eu nu inteleg cum inca mai sunt femei care mai fac avort cand se vede clar acum, cu toata tehnologia, ca ai un puisor in burtica. Cum sa-l omori?? Si cum de este legal asa ceva? Nu cred ca exista nici un motiv in lumea asta care sa justifice asta. Daca mama va muri la nastere, va ajunge printre sfinti, daca va avea un copil bolnav, isi va castiga mantuirea ingrijindu-l. Plus ca nu poti sa stii cate descoperiri va mai face medicina in cursul unei vieti de om... Daca parintii sunt saraci, poate DD se va milostivi de ei si-i va ajuta....
Deci la toate motivele invocate exista un argument.Nimic nu justifica o crima.
Va pup pe toti si va imbratisez. Va doresc weekend placut si scuzati daca n-am fost foarte coerenta, dar ma grabesc.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
21+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

noce lasa ca vei trece si peste nastere cu bine si va fi usor ...

eu deja ma voi alatura voua sa intru in rugaciuni si ca mamica si ca doritoare de bebe nr 2 .... nu stiu cum sa fac ... cred ca o voi ruga pe anadomnica sa ma treaca din nou si pe listuta mare de aspirante ... si pot ramane si pe listuta de mamici... da cred ca din toamna nu neaparat de acum ... caci daaaaaaaa vreau al doilea bebe acum .... poate ma ajuta MD SI DD sa imi indeplinesc visul mult mai repede ca prima data ...

dar am rabdare

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Noce am vazut la semnatura ta AMR m-au trecut fiori de bucurie....ce repede a trecut timpul....acusi vine si minunea ta!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Cami, ce frumos, din nou pe listuta aspirantelor! Si eu ma gandesc la asta de ceva timp, desi bb nu s-a nascut inca, parca imi vine sa-l rog pe Doamne Doamne ca la anul pe vremea asta tot cu burtica sa fiu. Mi-e dor si sa fiu pe listuta aspirantelor pur si simplu, sa-l rog iar din tot sufletul pe Dumnezeu sa sadeasca in burtica un sufletel. De nastere nu mi-e frica, doar ma emotionez. Singura teama e sa nu ajung la cezariana, dar ma rog zilnic sa ma fereasca Dumnezeu de cutit.

Oanka, felicitari pentru mars! Ar fi frumos sa se faca in mai multe orase, as merge si eu In bucuresti weekendul asta e marsul pacatosilor, care ma scarbeste pur si simplu, sper sa nu-mi iasa in cale, pt ca eu vreau sa merg la baby expo. Avem nevoie sa incurajam si viata curata, crestina, nu numai pacatele, "dreptul femeii de a alege" in privinta unui prunc nenascut, doar ca sa faca ea cariera sau sa tinteasca un barbat mai bun.

31+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 9 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Multumim mult pentru urari!

inca nu-mi vine sa cred, tot astept sa am tot felul de simptome, dar deocamdata lipsesc.
bineinteles ca au inceput intrebarile si grijile, incerc sa ma linistesc sa nu-i fac rau bebelusului.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca a facut lucrurile sa fie asa pentru ca am invatat multe din asteptarea asta, din lacrimile de dezamagire. Cel mai important lucru a fost credinta!

5+

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Bine va regasesc...fetele mele scumpe si dragi!

Multumesc dragutei Giorgia pentru ca a intrebat de mine!
Am hotarit sa revin si sa ma rog IAR...nu am vesti pe plan bebe-listic, inca!

In schimb, mi-a iesit iar un C2-C3...vedeti? Dumnezeu mi-a dat un semn ca trebuie mai intii sa ma tratez, sa fiu sanatoasa si...mai vedem!
La servici...restructurari, tensiuni, energii negative, dar in final ne-am linistit si lucram in continuare.
Am hotarit sa imi reiau rugaciunile!

Va imbratisez cu drag, Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

oana80 bravoooooooo ma bucur enorm pt. tine,ma bucur ca ai esti prima dupa post si te rugam sa ne tragi si pe noi dupa tine.
camiantonia esti chiar de apreciat.bravo ca esti hotarata pt bebe 2.si eu as face la fel
pt toate celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Oana80: Felicitari!!!! Ce mult ma bucur!!!!! Acum ca avem "locomotiva" sa speram ca se formeaza trenuletul!!!
Sufletel: Asa e ...sunt aproape.....Voi ati fost deja la parintele Gherontie?
Deeva: E de ajuns ca o trimiti virtual...poate ne molipsim si noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

maria08 cand ai timp te astept pe la mine sa ne cunoastem si sa o vezi si pe cea mica /.... astept PM daca ai timp vreodata

oana80 incet incet ... asa am luat-o si noi si ne-am comportat cu grija dar ca si pana atunci sa nu devenim paranoia ...

azi e f cald afaraaaaaaaaa ... puiul meu baga somn ... cand se trezeste bagam nisteplimbari cu carutul si punem rosii in gradina

as fi vrut si eu la baby expoooooooooo ... ce rau imi pare ca nu vine si pe aici ...

noce asa te vreau ... curajoasa ... durerile sunt imense ... dar 2-3 ore din alea fac tot efortul pt asemenea minuni ... te sfatuiesc sa faci epidurala ... daca te vei dilata greu ...

cum e vremea la galati happy ???

Camelia

Mergi la inceput