Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

OANA

FELICITARI!

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

sufletel si unde esti? in galati?
daca zici ca mergi pe faleza... asa cred...
ai curaj, eu una nu as avea...

ce ma bucur... se aduna galatencele...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cami
da, ai dreptate... si sunt mandra...
cum a fost la botez? poate ai povestit dar mi-a scapat.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana80

Hristos a inviat!

In primul rand tutror sarbatoritelor/sarbatoritilor in asa zi sfanta.sa fiti fericiti de Dumnezeu de darul cel mai de pret: un prunc sau mai multi

In al doilea rand vroiam sa multumesc pentru rugaciunile in care am fost pomeniti si noi, pentru ca Dumnezeu si Maica Domnului ne-au atins cu bunatatea lor si de ieri suntem fericitii posesori a IIffoarte foarte rosii si accentuate si a unui test de sange de 3000
Nici nu puteam sa cred ca ni se intampla noua, dupa tratamente, laparoscopie si 3 IA-uri...

Tot ce vreau sa va zic este sa nu disperati, stiu ca pare usor de spus cand priveste din cealalta tabara, dar Dumnezeu ne iubeste si are grija de toata lumea, trebuie doar sa invatam sa asteptam si sa nu disperam!

O sa continui sa duc la biserica acatistul nostru si va rog sa ne aveti in rugaciunile voastre pentru ca bebe sa fie ok saptamana viitoare la prima ecografie!

5+Bunule Dumnezeu, ajuta-ne sa ne nastem sanatosi!

oana

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Oana 80 felicitari pentru BB si Dumnezeu sa va pretejeze tot timpul!
Se pare ca incep sa apara burticutele.....Doamne ajuta sa apara cat mai multe fete posesoare de liniute rosii

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Oana80, felicitari, si la cat mai multe binecuvantari familiei tale! Iti multumim ca nu vei renunta pa pomelnicul nostru!

Daca am sti cat ne iubeste Maica Domnului, am plange de bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

la botez a fost frumos
dar pt noi ca si organizatori a trecut ca si un iures
eu am facut naveta intre camera de hotel si restaurnt ... ca alaptam fata care statea cu mama...
cand ajungeam la restaurant nu stiam cu cine sa vb mai intai
nu am apucat sa dansez prea mult
dar ma bucur ca m-am vazut cu f multa lume
ca nu ii mai vazutsem de f multa vreme
deoarece am stat f mult in casa cu antonia
asa e cand ai bebe mic

dar cel mai mult ma bucur ca am crestinat bebelina
ca acum o impartasesc duminica de duminica si la alte sarbatori mari

doresc sa mai apara liniute rosii
hai cu galeriaaaaaaaaa

pupici
o zi frumoasa

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ma alatur si eu fetelor cu galeria pt OANA. felicitari si sa ai mare mare grija de tine de aici inainte. haideti ca s-a spart gheata fetelor, de acum vor fi numai anunturi de acest gen

adadana sa ne zici povestea ta

elenii alunga tristetea si priveste cu optimism inainte. sa te gandesti mereu ca nu esti singura. priveste numai aici listuta aspirantelor si vei putea intelege ca toate aceste fete au tecut prin starea gandurilor tale...dar tristetea trebuie alungata...pt ca asa cazi in deznadejde...primesti si tu bebe numai ca va fi clipa potrivita cand vrea DD. toate posesoarele de burtici au ramas pt ca au fost optimiste. nu te mai gandi la faptul ca nu avem. sa iti zici mereu ca inca nu a fost momentul potrivit

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor dragi si cipicah se apropie SAPTAMANA VIETII incepand de lunea viitoare. este un program in care sunt implicata si eu cu elevii mei impreuna cu studentii de la ASCOR Iasi-dreptul la viata, si activitatea de toata saptamana se numeste "1 Iunie ziua copilului nascut si nenascut". in decursul saptamanii se vor derula mai multe activitati, conferinte etc, iar la sfarsit pe 31 mai se va oficia "Marsul vietii" ce se va incheia la Catedrala Mitropolitana cu o cruce de lumanari in memoria copiilor nenascuti. Dorinta noastra ar fi sa iesim pe strada intr-un nr cat mai mare, asa ca va invit si pe voi, cei ce sunteti din iasi, poate puteti iesi la o plimbarica duminica viitoare pe 31.
iasul e pe locul II in tara ca judet cu nr mare de avorturi pe an, ma strange in spate de fiecare data cand se vb despre avort...ingeri ce li s-au taiat aripile...nu vreau sa intristez pe nimeni.
o zi buna tuturor si cat mai racoroasa ca ne topim......

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Oana, felicitari!!!!

Sa cresti mare si frumoasa !
Sa fii sanatoasa, sa vina cu bine, la vremea cuvenita de Doamne Doamne!

Fetelor, trenuletul e in gara. Va rugam urcati in vagoane! Fie ca acest trenulet sa fie cel putin la fel de lung ca cel din ian-feb!

Camiiii, mi s-a zburlit parul pe mine cand am vazut mesajul tau. Doamne ajuta! Multumesc!

31+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 9 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput