Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ledi nu pricep e doar 60 ron...nu inteleg ai vrut sa o ei din alta parte??/

Da am intrebat in spitalul militar de aici si dr oftalmolog asta mi-a spus....daca m-a mintit... mint si eu.Sincer si mie mi-ar conveni in Ct e aproape de casa ...
pentru gandurile bune

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo, stii ca daca as fi acolo as fi langa tine si te-as strange de maini, da ?

STIU

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, operatia trebuie facuta in Bucuresti. Doar acolo, in Oradea si Budepesta au acel aparat, pentru acel tip nou de cristalin. Mie asa mi-au zis. E vb de microchirurgie si nu o poate face oricine decat cu acel tip de aparatura special si iti dai seama ca nu toata lumea se pricepe.
Va fi musai sa mergi la Bucuresti, pentru maxim 2 zile. Nu stiu cum reusesti insa sa te descurci cu Isabelle, transport, va fi tare importanta organizarea din timp a lucrurilor.
E tare greu

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ledi nu pricep e doar 60 ron...nu inteleg ai vrut sa o ei din alta parte??/

Da am intrebat in spitalul militar de aici si dr oftalmolog asta mi-a spus....daca m-a mintit... mint si eu.Sincer si mie mi-ar conveni in Ct e aproape de casa ...
pentru gandurile bune

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Da,pe alt site.
Am zis,am cautat si pe alte site-uri ca sa o pot lua mai repede,nu in toamna-iarna,ca astea de pe quelle asa vin.Dar cum am gasit-o decat pe 2 site-uri,unul de profil unde era la 120 ron si altul unde era o pers fizica care vindea jucaria la 60 de ron,ramane sa mai caut,daca nu o gasesc,o iau tot de pe quelle.Cum spuneam,eu am mai luat de la diverse persoane si mi-am luat teapa,asa ca am renuntat la a mai cumpara asa aiurea de pe net de la diversi/diverse care una spun si alta gasesti in pachet.Noi nu avem jucarii mai deloc si cum galma creste va trebui sa-i tot luam,dar pana la urma e o investitie buna,ca le pastrez,bine asta in cazul in care nu le strica..si le tin pt bb 2.
pup.

Sincer nu stiu daca se fac aici operatii,dar nu stiam exact daca aici va fi sau nu.Mi-ar fi placut sa te pot ajuta macar cu atat,sa-ti fiu alaturi in clipele alea,caci din pacate financiar nu pot.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo, operatia trebuie facuta in Bucuresti. Doar acolo, in Oradea si Budepesta au acel aparat, pentru acel tip nou de cristalin. Mie asa mi-au zis. E vb de microchirurgie si nu o poate face oricine decat cu acel tip de aparatura special si iti dai seama ca nu toata lumea se pricepe.
Va fi musai sa mergi la Bucuresti, pentru maxim 2 zile. Nu stiu cum reusesti insa sa te descurci cu Isabelle, transport, va fi tare importanta organizarea din timp a lucrurilor.
E tare greu

Deocamdata sunt la faza de plans....dar promit ca ma opresc pentru Isabella.Apoi voi vedea cum o sa fac cu ea.Despre aparatura asa stiam dar speram ....speram

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, fetelor!
Sunt...prin preajma...printre picaturi, postez rapid...
Si in Bacau ploua si e friiig!!!! Prin urmare, ne lipsim de plimbarici, azi!
Am capul cat Palatul telefoanelor, ochii cat gamalia acului si...creierul scurs pana in dejtile de la picioare...Da'...jocul sa traiasca! Am ajuns la nivelul 10......Mama lui....de joc...

Catutza, multumesc pentru intrebare!
Din pacate, atat micuta cat si sotul, tusesc, in continuare, foarte tare! Sotul a terminat tratamentul cu antibiotic, mai are doua zile de Ambroxol...pentru tuse...da' nu se vad rezultatele... Mitzu e, inca, pe antibiotic...si, tot tuseste...
Acu'...mi-e teama sa nu ma ia si pe mine... M-am trezit, azi, cu o usturime, groaznica, in gat, nas infundat...tot tacamul...

Annie...mey...macar daca te-ar fi lasat sa dormi pana la 7.00... Asa, erai, si tu, mai odihnita!
Sa inteleg...ca si-a facut efectul ceaiul expirat?

Ledi, faina masinutza! si eu sunt clienta Quelle... iar produsele ajung, de obicei, cam in trei saptamani...Ce-i drept, n-am comandat, niciodata, jucarii...doar hainute... da' nu cred sa fie alt regulament, in ceea ce priveste perioada de transport a produsului... vezi ca pe langa plata produsului, trebuie sa achiti si taxa de transport (20 de lei, cel putin atat e pentru hainute...) Nus' daca la jucarii se plateste functie de greutatea coletului... Eh...spor la cumparaturi!

Dodo, Of!!! Dragii de voi! Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine, sa reusiti cu operatia si nu numai! Multa sanatate, putere, intelegere si credinta!

Va tzuc, pe toate! Weekend placut, tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Ioana, teoretic,da ,dureaza 3 sapt..practic dureaza luni de zile.
Cand eram gravida mi-am comandat niste bluze de gravidutza,mi-au ajuns cand eram la spital si nasteam..I-am zis tipului de la curier ca eu deja am nascut si chiar nu mai am nevoie de ele dupa 3-4 luni de zile.Facusem comanda totusi la sf lui aug -inceputul lui sept..si ele au ajuns in dec..nu mersi!
De aia am si comandat asa de devreme,ca stiu ca dureaza dom;le nu gluma.Pana aduna materia prima sa faca plasticul,pana il fac,pana fac schita masinutei,pana fac fiecare piesa in parte,pana o asambleaza,pana tiparesc carticica in toate limbile posibile,mai putin Ro,pana o ambaleaza,pana trimit coletul...vezi ,de aia dureaza asa mult..
La haine e si mai complicat.
pup

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Ledi inseamna ca-i in regula daca am facut comanda acum pentru pregargator nu-i devreme.

Avem si noi bazar il impratim frateste cu S.

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ledi, nus' ce sa spun... Eu sunt la a 8-a comanda, deacu' si...mai mult de 3 saptamani, nu mi-au intarziat produsele... Deja, calculez inainte sa dau comanda...ca sa ma asigur ca vine in preajma salariului...La jucarii, ti-am spus...nu ma bag...dar la haine...nu am ce comenta...pentru ca le-am primit pe toate...la timp...ah...cu exceptia, unor cizmulite pentru fii-mea...nu le-am gasit in pachet dar si-au cerut scuze, in scris, pentru ca nu mai au numarul corespunzator...
O prietena, astepta pachetul comandat, tocmai de la Paste...si, in urma cu o saptamana, cand i-am spus ca eu am ridicat, o comanda de la ei...s-a enervat si a sunat la sediu, pentru a face reclamatie... Cand colo, a aflat ca pachetul a fost trimis inapoi pentru neridicare de catre destinatar... Se pare, ca a avut ghinionul sa nu gaseasca hartiuta, in cutia postala si nici inspiratia sa intrebe la Oficiul postal! Ca...de suntem in Romania si...uneori, trebuie sa terminam, tot noi, treaba altora...

Dar situatia ta...sa apara curierul dupa luni de zile, la usa cu pachetul comandat...e de-a rasu'-plansu'... Ce pot sa spun... Jenant, pentru o asa firma cu pretentii! Auzi...da' nu l-ai intrebat...pe nea' curierul...a parcurs tot drumul, la pas? Peste dealuri si campii?! Ca poate asa se explica, intarzierea coletului...

Pup!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Ioana nu stiu daca vina a fost a curierului.Am tot sunat la ei la sediu si ma puneau pe asteptare si ascultam la melodii aiurea pana ma plictiseam si inchideam..evident pe banii mei.Le-am scris si un e-mail la care nu am primit nici un raspuns..si atunci am zis ca nu mai comand nimic never..Eh,uite ca am comandat,ca masinuta aia costa cu 1mil si ceva mai mult pe alte site-uri.Bine eu am si mag chicco langa mine,as fi putut merge sa vad daca o au si la ce pret,dar azi ploua si n-am bani acumAsa ca pana vine de la quelle strang si banii,.
Oricum cand mi-am comandat niste rochite de pe tara a pus hartiuta la alta usa.Noroc ca mi-a adus-o o vecina si l-am sunat pe ala.

Dodo,ce diagnostic are Bogdanel?Ca am inteles ca totul a fost perfect pana la 6 luni si abia apoi au inceput problemele.
Stiti eu inca sunt stresata cu ce mi-a zis drita ultima data la control.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput