Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 5
niko_26 spune:
Lasa Cristina ca ne scoatem burtile la bronzat si nu se mai vede slanina asa de tare.
Chiar nu ne intalnim si la Ghioroc la baita cu copii odata?
Somleac spune:
salut,
sunt la lucru. Is rupta. Matia a facut azi noapte laringita urata. M-am culcat la 5 dimineata.
Gabi ai tai cum sunt?
Alina a ma bucur pentru vestile bune.
Alina M bine ai revenit. Vreau sa vad si eu camera pruncilor cand e gata.Daca ai nevoie de ajutor sa-mi spui.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
| Citat: |
| Alina M bine ai revenit. Vreau sa vad si eu camera pruncilor cand e gata.Daca ai nevoie de ajutor sa-mi spui. |
Sigur!
Nu m-am gandit ca e asa mare patul...
Mobila abia am mai pus-o sa incapa ca era exact cat peretele si cum am izolat peretii spatiul s-a mai ingustat putin, ioi ce dureri de cap pana am potrivit-o cumva.
Fug la treaba...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Am uitat sa va spun, joi cand am fost la Evetrix m-am certat cu alea de acolo. Acum nu mai au botosi sa-ti tragi peste papuci, obligatoriu trebuie sa te descalti si n-ai voie decat cu sosete.Daca n-ai iti cumperi. Dupa ce am cumparat sosete pentru veo 3 prunci n-am mai avut chef sa-mi iau si mie, asa ca am stat afara. Oricum e nasol ca nu vezi copii, masa unde se serveste tortul e undeva intr-o incapere ascunsa. Problema insa majora cu WC asa ca am intrat ca n-am avut incotro.
Sambata m-a sunat nesimtita de patroana, nu stiu de unde avea numarul meu. In orice caz m-am certat urat cu ea, asa ca i-am promis ca eu una nu mai dau pe la ea prin ograda.
A si i-a taxat pe pruncii care au tinut ziua de numa. Numai sala i-a costat 600 lei la care s-a mai adaugat consumatia. Eu la ziua lui Alex la Grand center am platit 300 sala cu tot cu pictat pe fata toti copii.
Nu stiu daca am fost coerenta ca-s tot la lucru si nu mai pot de foame si de oboseala.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
Miha, aia era nesimtita dintotdeauna!
Ce tupeu pe ea...de ce te-a sunat?
Unde s-a mutat Evetrixul acum?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adablackcat Va dau eu vestea buna ca vad ca "titulara" nu o face. Clau e de azi soferita cu acte in regula! ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
vai ce magarita esti
La 00:00 am plecat de la ea...cu taxi 
Multumesc mult! In sfarsit am luat si eu nenorocitu asta de carnet
Acum ma mananca dejtele sa conduc da pana maine nu pot ca abia maine primesc dovada...bine ca am scapat Nu stiu cine m-a intrebat...cu Dragos am dat si chiar m-a laudat

Din pacate sunt si trista si de aia nu am prea dat pe aici...azi chiar ne-a sunat soacra mea sa ne spuna ca cumnatelului au inceput sa i se umfle picioarele si il dor

Offf e groaznic 
Alina, ieri seara mi-a spus Ada ca a murit bunica ta! Imi pare rau!
Condoleante
DUmnezeu sa o odihneasca in pace 
Miha, mii de felicitari Dariei!
ai de ce sa te falesti 
Si multa sanatata lui Matia!

Cum e sotul lu Cami?
Diana, sa-ti traiasca copilasii si sa va bucurati de ei! Sa va aduca numai satisfactii si impliniri

MariaR, poti sa sti ca din superstitie nu am spus nimanui, da nimanui ca am examen
Ada, Teo cum mai e? sa vezi ce unghii faine mi-a tras Lavi

Ziceti de o iesire in Gramadiste
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
flavia ramona spune:
La multi ani scumpa Timeea!
Diana, nu ne mai pui poze cu ochii aia frumosi??
Clau, felicitari din suflet. Amu poti sa spui ca ai si experienta la condus deja
.
Miha, felicitari Dariei, nici nu ma gandeam ca nu va lua ceva premiu. Cat despre Evetrix ... pacat, pt ca daca ar gestiona mai bine situatia ar fi o afacere buna.
Niko, eu sunt de acord cu iesirea la Ghioroc cu pruncii. Ce mai face tizu nostru?
Cristina, drum bun si distractie placuta.
Moni, ce-ti mai face burtica?
Ildiiiii, chiar nimic?!!!
Cristiana, nici tu nu ne mai spui nimic?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Somleac spune:
Salut,
iar la lucru, de fapt nu stiu pentru ce am mai plecat de aici.
Alina m-a sunat tipa sa ma puna la punct. Na, si-a si gasit persoana.De unde avea numarul meu nu stiu si nici n-am intrebat-o.
Si Victor tuseste .
Matia de cum se trezeste se da jos din pat isi cauta sosetele si vine sa i le dau " sa nu mai tusesc mama". Ieri noapte cand i-a fost asa rau i-am spus ca asta se intampla pentru ca tot isi da sosetele jos si umbla descult pe gresie.
Bey fetele nu-i musai sa ne intalnim in wekend . se poate si dupa masa intr-o zi. la sfarsit de saptamana e mai greu ca fiecre are diverse programe cu familia.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
gabitzica spune:
Nu am mai dat pe aici de cateva zile...
Clau felicitari pentru permis! Sa ne zici cum a fost primul drum fara stres in dreapta.![]()
Alina.a bine ca esti ok cu sarcina.
Cristina sandale de baieti nr. 32 nu ai?
Ieri m-am intalnit cu Moni, ii sta tare bine gravida.