Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 4
maria_rubi spune:
La multi ani Ildi, Teo si Timeea!
Alina, condoleante.
Clau, felicitari!
Din superstitie nu ne-ai mai spus cand ai examen, ha? ![]()
Ada, multa sanatate lui Teo!
Miha, iar sunt MUUUUUUU si te anunt tarziu (azi ne-am hotarat), maine avem drum prin Simeria, daca mai vrei sa trimiti ceva. Noi dimineata avem drumuri prin oras, ne-am putea intalni. M-a rugat mamica aia sa-i trimit caruciorul ca nu are patut pt copil si atunci sa-l culce eventual in carucior. Teoretic maine tre sa nasca, sper sa vina cineva sa preia coletul.
Maine plecam la Slatina, iar bagaje de facut, drumul lung...dar mereu mergem cu drag la parinti. Azi am avut iar o tona de lucruri de rezolvat caci am amanat botezul pentru luna iulie (parintii mei nu mai puteau veni din cauza unor imprejurari neprevazute), iar eu botez fara bunici nu fac! Si cum totul era pregatit pt duminica asta am avut ce face azi, vorbit la sala iar pt iulie, la biserica, cu nasii, cu ceilalti invitati, la tort, la cei care decoreaza sala, am mai vizitat si un prieten aflat in spital.
Va pup, am ceva de discutat cu sotul 
Noapte buna mamici! 
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
cristinacsa spune:
La multi ani Vladut, Ildi, Teo si Timeea!

Felicitari Clau!
Alina condoleante!
Cristina, drum bun...
Ada, sanatate lui Teo!
Azi m-am intilnit cu Anca si cu frumuselul Alex...
Cristina si gemenele
Somleac spune:
Salut,
mama mia, n-am mai intrat pe DC din capitolul trecut.
Cristina, imi pare rau ca n-am vazut mesajul tau decat acum. Oricum azi n-am putut sa ma misc. A avut cumnatul Cameliei accident si eu am stat cu Maria vreo 5 ore din care aproape 4 la tzatza. Pe ai mei i-am lasat la femeie in curte. Eu n-am putut sa stau cu ei ca Vic nu suporta sa vada ca pun mana nici macar pe caruciorul Mariei , iar Matia plangea ca vrea sa o ia in brate sa-i dea sa suga si tot imi arata ca si el are tzatze mari.
Cu intarziere la multi ani sarbatoritilor:
Vladut, Teo, Ildi si Timeea
Ada imi pare rau de Teo. Asta ca tot nu i-ati luat cadou de ziua lui. Acum cum se simte?
Cristina reteta ta de slabit e pur si simplu imposibila pentru mine.
Alina condoleante pentru bunica ta.
Alina a cum mai esti cu sarcina?
Noi am fost sambata la Ada sa recuperam sticluta lui Vic, si mai trebuie sa mergem sa luam sandalele lui Matia
Suntem smecheri uitam mereu ceva ca sa avem motiv sa o napadim pe Ada.
Duminica am fost toata ziua la Ghioroc. A fost super, pe prunci nu i-am putut scoate din apa. I-am facut pe prunci si pe Susu cu crema de protectie de la chico pe umeri si pe fata, iar in rest cu alta crema cu factor mai mic. Acum sunt bronzati de parca i-am dat cu trafaletul. Ma imprastii de ras cand ii vad.
Mai noi nu organizam o intalnire la locul ala din gradiste? Ce-i cu amorteala asta. ?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Aualeu am uitat ce era mai important.
Clau felicitari pentru carnet
Sa ma falosesc si eu. Daria a luat vineri locul I la concursul de pian din Ungaria si sambata locul I la concursul de lb romana "evaluare in educatie " Cred ca trebuie sa merg si eu la doctor ca am ficatul marit![]()
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
Salutare!
Va multumesc fetelor! 
Am ajuns aseara tarziu rupti de oboseala, ieri n-am stat jos decat in masina la intoarcere spre casa, simteam ca-mi ard picioarele.
La multi ani Ildi!

La multi ani Teo!

Ada, cum se mai simte Teo, a eliminat ceva de la rinichi? Multa sanatate ii doresc!
La multi ani Timeea!

Diana, subscriu, mai da si tu un semn de viata, asteptam ceva poze...![]()
Clau, felicitari!
Sa stapanesti sanatoasa permisul si sa conduci fara incidente.
Cu cine ai dat orasul?
Cristina M, drum bun la Slatina! Cat stati?
Miha, felicitari Dariei pentru locul I!

No eu merg pana la lucru sa-mi fac ceva hartogarii si apoi vin la smotru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
X-ray spune:
ooo clauuuu bravo!asta da veste buna!
miha felicitari pt asa rezultate,ce copii deosebiti ai
ada imi pare rau de suferinta sotului tau...dar sa sti ca pietrele mai mici de jumatate de cm nu se vad la eco ,se vede eventual daca fac cumva o usoara obstructie si atunci se dilata putin canalele colectoare de urina din rinichi.alta varianta ar fi sa se vada in ureter dar numai la cativa cm de rinichi si cativa cm de vezica in rest traseul e mascat de multitudinea de gaze din intestine care sunt prezente la oricine.sau mai poate fi in vezica.dar daca e sub 4 mm scapa oricarui ochi examinator...ce medic la vazut la eco?(iti mai pot da eu eventual o alta varianta....)
eu mai bine,am fost in ungaria la control si altfel sta treaba.acum chiar m-a dezamagit dr de aici...in fine am un polip care sangera zdravan deaia era tot sange rosu,nu de la sarcina.sarcina e bine crestem armonios,placenta marginala si anterioara chiar pe cicatricea de la cezariana,era prea frumos sa fie altfel
mi-a pus ceva solutie pe polipul ala si gata sangerarea
.trebuie sa stau in pat pana la 12 saptamani si sa mai urce placenta asta...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
maria_rubi spune:
Miha, dieta minune nu o mai tin nici eu caci, dupa cum ai zis si tu, a inceput sa-mi scada productia de lapte, intr-o zi am ajuns sa-i dau Marei doua biberoane cu lapte praf... si am zis gata, pana aici! Am timp destul sa slabesc dupa ce termin cu alaptatul.
Alina M, sambata ne intoarcem, nu stam mult. Mergem sa le ducem alor mei o masina mai buna, cu clima, si sa le luam jaful sa-l vindem, ca saracii se coc vara pe caldurile astea si la drum lung in dacia lor minunata.
Alina.a, vesti bune cu samburelul
. Ai grija, stai cuminte, ca o sa fie totul bine!
Vrem intalnire in Gradiste, cum sa nu! Hai, mobilizarea! Noi weekendul asta il avem tot ocupat, dar apoi suntem liberi. Voi cand propuneti?
Ma duc sa fac bagajele, placerea mea
La ce chef si tragere de inima am,cred ca la termin in 3 ore.
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
X-ray spune:
la multi ani timeea!diana cred ca va petreceti la greu
.
maria_rubi drum bun sa aveti!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
niko_26 spune:
La multi ani Timeea!
Felicitari Clau pentru carnet
!
Miha tie sanatate multa
!Alina a ma bucur ca sunteti bine;tinem pumnii sa urce placenta si sa nu mai ai probleme.
Cristina drum bun,si spor la facut bagaje!
Ar fi bine in gradiste , ca nu ne-am mai vazut demult.