hobiurile sotului. spre exasperarea sotiei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Mihaelka --- nu vreau s-o sperii insa realitatea e "de speriat!"

nu stiu ce sa zic insa nu-i bine sa faci din hobby pariu cu moartea, sunt atat de multe lucruri placute pe lumea asta de ce sa ne punem, la propriu viata in pericol?! mai bine

Eu sunt marcata de accidentele cunostintelor , cum aud de motocicleta mi se face pielea gaina si imi trec prin minte numai imagini de cosmar!

da ma dar senzatia aia nu o gasesti in alta parte

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Ei, si ?! Dupa senzatia aia poate urma o alta de care nimeni nu-i bucuros! Lasa ca viata e frumoasa si fara... sa conduca masina pe autostrada cu 180 la ora cand vrea senzatii tari, sau sa se dea in roller coastere... macar e mai safe

Daca as avea un sot pasionat de motociclete, l-as convinge sa renunte. N-a fost cazul, nu l-au interesat, dar tot am facut ceva pentru el si pentru noi- l-am ajutat sa se lase de fumat

Adevarul e ca am, devenit amandoi mult mai responsabil de cand suntem parinti. Tinem mai mult la vietile noastre decat inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu inteleg ce spui ,dar pasiune este mare.Acum sa nu crezi ca eu unmblu ca bezmetica cu motor si geaca de piele,nu imi place dar am prieteni (inca)care sunt inraiti si pot sa le inteleg pasiunea.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Formula 1 ... Nici nu am voie sa intru in camera cand sunt cursele la TV. A fost si pe viu la una, aici in Indianapolis - noroc ca avem niste prieteni care sau acolo si eu am stat la ei si el 3 zile a fost la cursa (calificari plus cursa in sine).
A zis ca tot ce isi doreste este sa faca un tur din ala de 1 an de zile cu "cei de la Forumula 1" - sa se duca in fiecare tara, sa viziteze si sa vada fiecare cursa ...
Cred ca asta se va intampla intr-o viata viitoare desigur ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

PC-ul boala grea, am indurat pana ac vreo jumatate de an cand am spus STOP pana aici! Un joc de strategie jucat in Europa mi-a blestemat zilele, nu mai existam eu, nici noi doar el (PC-ul). Acum dupa multa munca de lamurire, sedinte in familie, regulament intern s-au mai dres lucrurile si sper sa tina muuuuuulllt timp atmosfera de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inlove spune:

Un hobby are si sotul meu, acela de a nu face nimic pe langa treburile de serviciu (castiga bine). Vine "foarte obosit" desi nu se omoara cu treaba si ar sta in varful patului restul zilei. Dar am observat acelasi "hobby" si la tatal sau.
Dar eu il cicalesc de cate ori imi permite "atmosfera".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

Fetelor sint bucuroasa ca am un sot normal, nu e singurul asta am vrut sa zic masinile cu cai... multi.ultima achizitie un buik ce arata ca orice masina familiala pina incepe sa-ti spuna ce modificari a facut la ea si ce ar mai vrea sa mai faca daca ministrul de finante (adica eu) iar mai mari bugetul. dar nu se va intimpla. acum ca e vara ma bate la cap ca vrea jet ski dar nu-i buget.
E lupta mare cu lamuritul el si eu .
S-a schimbat mult decind sintem impreuna si cind stau sa ma gindesc mai are si el dreptate, a renuntat la multe pentru familie , fosti prieteni au ramas in urma cu viata de familie, adica nu au, dar continua cu hobiurile, asa ca fiind baiat inteligent cind trage linie sa faca socotelile e in cistig .
Noi am ajuns la concluzia ca e omenesc sa aiba un hobi dar sa nu se exagereze
bafta si voua si lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

sotul meu are un maaaaaaaaaare hobby:statul in fata blocului cu prietenii daca se poate 24 de ore din 24 no problem!
de multe ori astepta sa adormim eu si fetita si el o zbugheste afara si sta pana la 3 4 dimineata
nu i bai ca daca tip eu ma ajua si cu treburile in casa si sta si cu fetita dar numai impins de la spate si cu mii de rugaminti
in schimb nu mai tin minte cand a fost ultima oara cand am iesit si eu cu fetele la un suc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sahul. Nici un hobby nu consuma atata timp.Acasa sah pe net, afara sah cu prietenii, in vacante concursuri de sah. Ah, si timpul liber studiu (sah).

mami de Sophia

Mergi la inceput