hobiurile sotului. spre exasperarea sotiei
Raspunsuri - Pagina 2
anda16 spune:
Pescuitul, urasc pescuitul, avem un balcon plin de obiecte pentru pescuit, fel de fel de genti si cutii pline cu fel de fel de obiecte mai noi si de actualitate in domeniul pescuitului.
Si bineinteles, ca orice pescar care se respecta, cunoaste toate baltile pe o raza de 150 km in jurul Bucurestiului si cel putin o data pe luna pleaca de vineri seara sau sambata si se intoarce duminica, cu cort, cu gratar si multimea de instrumente de prins peste.
Si sa nu credeti ca vine acasa cu prea mult peste, pentru ca se duce uneori pe balti unde doar se pescuieste, pentru placere, iar pestelui prins ii da drumul inapoi.
si... niciodata nu plecam in concediu fara macar o undita telescopica la noi
anca
pisigri spune:
Anda16,
tu de ce nu iesi uneori cu el la pescuit? Te intreaba o mare fana a pescuitului (ala in care dai drumul la pesti, ca mi-e mila de ei si nici nu ne place sa mincam peste) si a mersului cu cortul, a gratarului la foc de lemne si a ...curatatului locului in care ai campat (!!!).
Ce sa zic, ma irita uneori statul la computer, cu zilele daca s-ar putea; ma supara nu pentru ca nu m-ar ajuta in casa, ca de cind o avem pe asta mica el gateste, el spala vasele, el face cumparaturile, el face curat, ci pentru ca mi se pare ca mai sint atiiiitea alte lucruri interesante de facut, lucruri bune pentru minte si suflet, si el "pierde vremea" in lumea asta virtuala.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda16 Pescuitul, urasc pescuitul, avem un balcon plin de obiecte pentru pescuit, fel de fel de genti si cutii pline cu fel de fel de obiecte mai noi si de actualitate in domeniul pescuitului. Si bineinteles, ca orice pescar care se respecta, cunoaste toate baltile pe o raza de 150 km in jurul Bucurestiului si cel putin o data pe luna pleaca de vineri seara sau sambata si se intoarce duminica, cu cort, cu gratar si multimea de instrumente de prins peste. Si sa nu credeti ca vine acasa cu prea mult peste, pentru ca se duce uneori pe balti unde doar se pescuieste, pentru placere, iar pestelui prins ii da drumul inapoi. si... niciodata nu plecam in concediu fara macar o undita telescopica la noi anca |
Oare numele nostru este de vina?Adica toate Ancutele au undite in toata casa ?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
madau spune:
Noah....nu doar Ancutele au casa plina de undite
Al meu la fel, pe balcon un ditai dulapul e doar pt sculele lui, in fiecare an ma innebuneste cu investitiile in scule si accesorii.....mereu ii mai trebuie, cateva ace, cativa plumbi, o lasneta nu stiu de care, etc. Cum da caldura, aproape in fiecare we e la peste, pleaca de dimineata cu baietii iar noi fetele ne ducem mai tarziu, pregatite pt gratar. Plus cele minim 4 plecari in Delta, ca altfel nu se poate
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
plumeria spune:
ce-mi place subiectul asta! marele hobby al sotului meu chiar ma exaspereaza pe mine: motocicleta lui. poate ca sunt eu de fel mai fricoasa, dar stau cu inima in gat cand iese sa se plimbe cu el, ca sa nu mai spun de costurile pe care le presupune intretinerea motorului...
in afara de asta, restul hobby-urilor, respectiv jocurile de fotbal cu baietii, joaca la pc, nu ma deranjeaza atata timp cat si-a indeplinit marea si singura indatorire de a face ordine in urma lui. in rest ma ajuta, dar numai daca-i cer. deocamdata nu avem copii, dar in viitorul apropiat sper sa apara si atunci chiar va avea de treaba si tare ma tem, preventiv, ca nu voi avea suficient ajutor din partea lui.
Alinutza1979 spune:
citat din mesajul lui plumeria ce-mi place subiectul asta! marele hobby al sotului meu chiar ma exaspereaza pe mine: motocicleta lui. poate ca sunt eu de fel mai fricoasa, dar stau cu inima in gat cand iese sa se plimbe cu el, ca sa nu mai spun de costurile pe care le presupune intretinerea motorului... |
...nu vreau sa te sperii insa e un hobby destul de periculos!
2 vecini de bloc au murit in accident de motocicleta!
Anul trecut un vechi prieten din copilarie cand m-am intanlit cu el era foarte fericit si mandu ca "si-a luat motor" (saracu )
La 2 luni am auzit ca a avut un accident groznic, a intrat intr-un stalp si pur si simplu i-a fost retezat capul!
E o adevarata "bomba nedeclansata" motocicleta fiindca ai tendinta de a accelera, prinzi viteza, nu esti vazut si de aici e chestie doar de noroc!
Acum nu vreau sa fiu absurda, este hobby-ul omului si fiecare cu placeriele lui! Am un coleg care este pasionat de BUNGEE JUMPING --- isi pregateste o aruncare de la Crucea Caraiman!
beshter spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alinutza1979
...nu vreau sa te sperii insa e un hobby destul de periculos! 2 vecini de bloc au murit in accident de motocicleta! Anul trecut un vechi prieten din copilarie cand m-am intanlit cu el era foarte fericit si mandu ca "si-a luat motor" (saracu ) La 2 luni am auzit ca a avut un accident groznic, a intrat intr-un stalp si pur si simplu i-a fost retezat capul! E o adevarata "bomba nedeclansata" motocicleta fiindca ai tendinta de a accelera, prinzi viteza, nu esti vazut si de aici e chestie doar de noroc! |
Io cred ca fata s-a linistit acum.
You cannot both dance and not pay the piper.
Alinutza1979 spune:
Mihaelka --- nu vreau s-o sperii insa realitatea e "de speriat!"
nu stiu ce sa zic insa nu-i bine sa faci din hobby pariu cu moartea, sunt atat de multe lucruri placute pe lumea asta de ce sa ne punem, la propriu viata in pericol?! mai bine
Eu sunt marcata de accidentele cunostintelor , cum aud de motocicleta mi se face pielea gaina si imi trec prin minte numai imagini de cosmar!
addinel spune:
ce subiect simpatic!
sotul meu se duce, in fiecare saptamana, la ping-pong. dureaza cam 4 ore. eu am ales sa nu imi iau cele 4 ore libere saptamanal, asa cum mi-a propus, le adun si acum, ca vine concediul, am vreo 7 zile de stat cu burta la soare, timp in care el o sa aibe grija de mariuca. deja in cercul nsotru de prieteni se glumeste ca "adina pleaca la ping-pong, noi plecam la mare" :)).
lasand gluma la o parte- mi se pare normal ca fiecare sa avem ceva timp liber. si eu plec la shopping, pe la coafor si cosmetica... numai ca eu iau fata cu mine, asa m-am obisnuit si asa imi place. nu ma incurca cu nimic (ma rog, uneori ma supun capriciilor ei si uit de scopul initial, dar nu ma deranjeaza). si el spunea ca atunci cand va mai cerste o ia la ping-pong pentru ca acolo e si loc de joaca pentru copii.
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 Mihaelka --- nu vreau s-o sperii insa realitatea e "de speriat!" nu stiu ce sa zic insa nu-i bine sa faci din hobby pariu cu moartea, sunt atat de multe lucruri placute pe lumea asta de ce sa ne punem, la propriu viata in pericol?! mai bine Eu sunt marcata de accidentele cunostintelor , cum aud de motocicleta mi se face pielea gaina si imi trec prin minte numai imagini de cosmar! |
da ma dar senzatia aia nu o gasesti in alta parte
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro