Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dipeherelinul se mai gaseste si la Farmaciea Academiei, Str. Academieie, nr 35-37. Eu mi-am luat cate o injectie in fiecare luna, nu am luat toate injectiile odata si am gasit de fiecare data la farmacia asta. Mie imi era la indemana farmacia asta deoerece este pe langa universitate, aproape de serviciul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Madibabi , ti-am raspuns eu la intrebare , in urma cu o pagina . Nu citesti..?

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

n-am facut test...nu ma certati. rusii n-au venit dar am simptome....mai astept putin.
mada sunt alturi de tine. nu am cuvinte chiar nu stiu ce sa spun in astfel de situatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rocsy ,chiar nu vrei sa ne dai o veste buna ca sa mai uitam de necazuri?
Ma tot gandesc la Mada...Ce o fi fost oare acolo?Sa fi fost ureaplasma si ea sa nu fi stiut?Stiu ca asta da rupere de membrane...Off...draga de ea,oare cand va avea puterea sa ne dea un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

offfff fetele, ieri credeam ca am reusit sa iau compensat Dipherelinul, da uite ca nu e asa. am mers la o faramacie Dona s-au uitat pe reteta apoi in baza de data si mi-au zis ca imi dau compensat, dar ca fac comanda si imi aduc azi. azi cand am mers la farmcie imi zic ca am nevoie de aprobare CAS, ca altfel nu se poate au sunat si la superiori si raspunsul a fost ca Dipherelin nu se da compensat la Dona fara aprobare CAS. eu sunt tare confuza....
sunt unele fete aici care au reusit fara mers pe la CAS nu?! va rog, fetele care stiti sigur, spuneti-mi si mie CLAR care sunt farmaciile de la care voi ati putut sa luati compensat fara aprobare CAS. Eu mai am putin si-mi vine ciclul, si trebuie sa ma grabesc cu cumparatul injectiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aeriliran mai astept ....ca mi-a mai intarziat si altadata. nu vreau sa mai vad teste negative.
referitor la mada nici eu nu am cuvinte.e nedreapta viata uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

csana, daca citesti ultima mea postare de ieri vei gasi raspunsul la intrebarea ta legata de farmaciile care dau diphereline cu reteta compensata dar fara vreo aprobare in plus de la CAS

Mergi la inceput

lalitica cred ca am eu ghinion...citisem postarea ta, am cAutat pe net nr de tel al farmaciei Academia, NR 35-37, si am sunAT. mi-a raspuns un domn care mi-a ziz ca NU DAU COMPENSAT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

csana:eu am patit asa cu GONAL F,am reteta am mers la farmacie cu reteta au comandat fiolele ,le-au adus iar cand a fost sa plata mi-au spus ca-mi tb aprobare de la CASA NATIONALA DE SANATATE.

Mergi la inceput

acum m-am intors de la Farmacia Academia si iata ca m-am convins personal : de la 1 aprilie s-a schimbat treaba, Diphereline nu se mai da fara aprobare de la CAS. Cred ca ar trebui schimbat anuntul de pe prima pagina, pentru ca induce in eroare.am intrebat si la mai multe farmacii DONA si raspunsul a fost acelasi. eu o sa iau la pret intreg ca nu am timp si nici nervi de consumat cu birocratia.

Mergi la inceput