Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 17
xdidi spune:
salutare dragelor si adita, luci, cristy , ioana merci mult de incurajari chiar nu stiu ce sa va zic .....dar duminica am facut un test(al III-lea) cat de cat convinsa ca va veni luca(asa cum ii zice al meu sotior) insa......a iesit negativ, dar de atunci au inceput starile de greata dupa fiecare masa si mai accentuate si au inceput si sanii sa fie mai tari si tensionati, eu sper macar sa imi vina sa nu fie vreo dereglare
ca m-am saturat de analize si tratamente, de hormoni si multe kg in plus.....macar daca o sa am parte de astea sper sa fie cu rost. Dar eu inca nu disper sti ca eu sper chiar daca nimeni nu-mi da sanse.
Ioana ce fain ar fi sa ai bebeic sper ca la tine sa fie poz testele.Nu stiu ce sa mai zic cu menstra asta la mine ultima a debutat pe 5 apr si a tinut ceva,iar de atunci am avut niste scurgeri marocnii intr-o zi prin 30-1 aprilie si de atunci parca iarasi sunt la menopauza, numai ca acum incep si starile de rau ca atunci n-am avut parte de ele.....si mai am si niste stari de nervi.....acum pe 17 poate aflu mai multe de la doc.
Madutule mult curaj si nu uita ca noi suntem aici si ne gandim la voi, cu toate ca putini va inteleg, noi de aici vrem doar sa va fim alaturi tie si sotului tau.
va puuuuup si vreu sa aud numai vesti bune

didi
fireyes spune:
Ioana,
, uite, momentan nu fac nimic si incep sa ma ingrijorez de atata... nesimtire
cred ca o sa intru insa putintel in priza zilele astea, ca bag o consultatie si parca vad ca o sa-mi derulez iar filmul vietii... altfel, imi doream si eu sa mai prind macar un cm la 28 zile ca sa pun de-un test, dar se pare ca nu-mi iese nici schema asta, ca se grabeste din ce in ce mai tare, acum cred ca se va intampla cu vreo 3-4 zile mai devreme...
Lucisor, cea mai dulce si buna gravi
, pup fetele si poftesc si eu la gravideala![]()
Lilisor, 

sa se deschida calea pt tine.
Mada, ma gandesc si ma rog pt tine... sa nu aiba nimeni parte de asa ceva...
Ioanatugs spune:
Lucialu vrei sa punem la vot, sa vedem cine are dreptate?![]()
Vei fi si o mamica minunata!
Fireyes era nevoie si de o pauza.
Mergi la Dracea sau in alta parte?
Magdita, AditzaC am facut azi un beta si voi lua maine rezultatul, dar eu nu-mi fac sperante desarte, ar fi prea mare minunea.
aris26 sa-ti traiasca comoara mica!
Si fina mea Laura69silk ma intreba de tine si mi-a zis sa va trimit
si 
xdidi multa bafta, sa ai o surpriza frumoasa cand mergi la medic.
Dar pina la medic, de ce nu faci un beta HCG, mai ales ca deja ai stari de greata? Am citit zilele astea ca au fost multe cazuri de teste negative pina la 8 saptamani chiar si totusi bebe era acolo. Eu in schimb nu am stari de nici un fel, doar senzatia ca acum vine CM si de fapt nu vine, iar sanii sunt sensibili, dar nu mereu.
Monica9 spune:
Ioana tin pumnii si eu sa fie bebe, nici eu n-am mai vazut teste fals pozitive, deci ceva sigur e, mai ales ca zici ca ai CM regulat. Multa bafta, te asteptam cu vesti bune.
Xdidi si tie la fel bafta multa, ciudat ca ies testele negative si totusi ai greturi. Nu te-ai gandit sa faci un test de sange?
Magdita bafta multa, luna iunie e ta, sper ca ne dai vestea cea buna saptamana viitoare.
Mada sunt si eu alturi de voi cu gandul si sper sa va reveniti cat de curand din socul asta si data viitoare sigur va fi bine.
Lucia bebita la noi trebuie sa vina pe 2 decembrie, dar pt ca am facut cezariana, s-ar putea sa fie in noiembrie daca fac din nou cezariana. As vrea sa incerc natural dar mi-e cam frica La nume v-ati hotarat?
Beatrice felicitari pt decizia cu nunta, nu mai sta pe ganduri, faceti daca gasiti unde ca sigur vei fi o miresica fericita cu sau fara endometrioza si tratament.
Aris sa-ti traiasca bebelusul, e dragut tare.
Aditza si Cristy bafta si voua, cred va lasa Magdita cate un loc si pt voi in luna iunie.
Si acum despre noi, azi am fost la eco si am vazut bebita, zic bebita pt ca am aflat ca vom avea
Sunt asa de fericita, sper sa se inteleaga bine Rebecca cu surioara, deocamdata e foarte egoista, nu vrea sa dea nimic ce e al ei la nimeni. Dar cu siguranta se va schimba cand mai creste, cel putin asa sper eu.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
15+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
cristy1977 spune:
buna seara,fetelor
, iaca vin si eu la raportul de seara![]()
magditza, draga, imi place starea ta de spirit si increderea pe care o ai in visul tau, tine-o tot asa, doamne ajuta ca luna iunie sa fie cu noroc
aditza, la fel si la tine, doamne ajuta ca tu mezina noastra
sa ne dai exemplu, daca ti-ai iesit testele de ovu pozitive, inseamna ca sanse sunt mari, tin pumnii
didi, asa cum spun si fetele cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci un test betahcg, asta nu poate minti
monica, doua fetite

, taticu ce zise? va trebui sa-si faca un ciomag mare cu care sa alunge toti flacai care o sa le dea tarcoale
o sa aiba batai mari de cap
, va pup si sa va traiasca minunile
despre mine, ce sa zic... eu nu sunt asa de optimista ... cred ca luna asta va las voua locul la odisee, pe mine ma cam doare ovarelul drept, este o durere surda, dar constanta, deci probabil can am vreun monstru pe acolo care nu vrea sa crape
, dar m-am obisnuit, cam asta este povestea vietii mele, traiesc asteptind o minune... ca fiecare dintre noi.
va pup si va doresc o seara linistita alaturi de cei dragi
"After all, tomorrow is another day!"
csana spune:
aditza, aris, lucialu
, la fel
si pentru celelalte
aris , legat de dr. Tutu, eu am patit-o o data. il intreb ce sa fac daca nu reusesc nici de data asta IA, in contextul in care sotul are si el probleme...si-mi raspunde: schimbi instalatia
...era si dr. Ioana cu el, si saraca ii era jena sa rada prea tare, vazandu-ma pe mine confuza...la urmatoarea IA , intr-o duminica, eram singura pacienta. imi zic acu e bine sa-l intreb ce am de intrebat,si aveam o groaza de intrebari ramase fara raspuns de la alte consultatii in graba, dar imagineaza-ti ca aveam noduri in gat, numai gandindu-ma cine stie ce-mi raspunde de data asta...cand am iesit din cabinet ma intreaba sotul, da n-ati vorbit nimic? ca nu se auzea nimic...cam asta e experienta mea cu Tutu Mutu, vorba altor patite...in rest, tot respectul pentru profesionalismul de care da dovada...dupa ce termin tratamentul, sunt in dilema...probabil ca va trebui sa facem FIV, sa-l fac cu el sau sa mai caut?! o sa incerc sa ma lamuresc pana in toamna...
lucialu spune:
Moni
felicitari pt fetitza!Ai avut feeling bun nu ca alte mame denaturate
Sanatate si e super daca vine in preajma sarbatorilor!
Fire

Si nu mai derula tu nimik in fata okilor ca DD stie mai bine de ce avem nevoie si vei vedea ca va fi bine si pt voi.Incearca sa te scuturi de pesimismul asta nociv.
Ioana
nu organiza voturi ca le fraudez/sabotez
Asteptam azi vesti.Doamne ajuta!
Mai, nu ma mai laudati atata ca nu mai intru pe aici. Stiu ca va sunt draga si voi mie,dar la pachet intreg,bine?Cu tot cu defecte![]()
Didi
pana la urma tot analizele de sange sunt relevante.Vezi ce zic![]()
Cristy
nu mai fi neca in legatura cu OD.Si la mine ala e mai sensibilizat si norocul meu ca daca nu era asa poate si azi ma tratam de anexita
Stii bine ca eu am avut dureri oribile la ovulatie cand am ramas gravi,soldate cu sangerari chiar.Asa ca lasa-l pe el sa spuna ce are de zis si tu vizualizeaza berze,ca nu-i fara rost.![]()
Aris
,Magdi
heeeee eu mai zic ca mai e un pic.Trece timpul dar daca stai sa te gandesti ca liniutele au venit in nov si acum suntem in iunie,pai se justifica.![]()
Aris,eu dorm pe bucati,cum pot,dar da incerc sa ma odihnesc cat pot ca sa fiu in forma
pt miscotizica.
Magdi asa te vreu,optimista.Va fi bine cu siguranta!Tinem pumnii!
Alexia ce face burtica?

Madutza iubita

Rocsana
se poate vorbi cu dl dr.Curaj!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
aditzaC spune:
hello ...ce fac fetele ?
didi....imi pare f rau ca nu ai nici un ras afirmativ . Este nasol ca nu te simti ok
.....dau un pup la fata poate mai trece greata .
asa cum au zis si fetele ...dc nu faci o beta ?
ioana ..
tin pumnii la fata sa iasa tb buna ...sa fie cu ochisori
monica
...cum te simti ? esti ok ? .....
criss
...o sa ne ajute DD pe toate , impreuna ne vom indeplinii visul . Nu se poate ca tocmai tu sa fi pesimista
......hai capul sus , privirea inainte si ai sa vezi ca totul va fii ok , lasa-l incolo de ovar te atentioneaza si el ca exista , nu cred ca tb sa iti faci mari griji . Poate ovulezi acum .....cu siguranta ca esti in urma mea cu 2 zile , eu am ziua 17 , deci tu esti in ziua 15 ..... offf ce bataita iti dau eu tie ......este ovulatia mai fata draga , mai bine lasa grijile astea si sari pe sot si '' devoreaza-l ''.
csana
cum te simti ? imi pare rau ca nu poti obtine toate informatiile necesare de la TUTU ....dar ma bucur ca esti pe maini bune . Sa nu dati cu oua ....dar asta este unul din motivele din cauza caruia eu nu am mai mers la TUTU ....este f aglomerat si f zgarcit in explicatii ,iar eu una ma simt nasol sa trag de om...nu-mi place sa fac chestia asta. Cu toate ca stau si ma gandesc serios daca sa merg din nou la el sau nu ![]()
lucialu
fetele cochetele
eu sunt ok .....ma simt bine , astept nunta( sunt nasica ) si concediul 
.
pupicei multi tuturor

fireyes spune:
Ioana
, ma duc si la Dracea (sarut mana pt sfaturi, au functionat perfect
, dar numai pe la sfarsitul lui iulie am reusit... acum dau o fuga la grecii Catalinei, sa vedem ce zic si ei. si pana in toamna sper sa ma decid...
Of, Lucisor, poate sunt pesimista, desi eu zic ca sunt pur si simplu realista... ma necajeste si cm asta care vine din ce in ce mai repejor si ma gandesc ca o fi vreo pr cu faza luteala or smthg... progesteron sau mai stiu eu ce... o sa bag acum iar ceva hormonale, macar asa, sa am senzatia ca fac si eu ceva util![]()
Pup fetele si sper sa ploua cu bebi pe seceta asta!