Casatoriile in trei
Raspunsuri - Pagina 7
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simali Pai cica dupa 40 de ani cea mai misto nevasta pentru o femeie e o alta femeie. Lasand de-oparte partea cu relatiile intime (oricum activitatea sexuala scade simtitor dupa varsta asta) imaginati-va cu o fi sa vorbesti cu "sotul" despre rujuri, sa ai cu cine sa mergi la cumparat de haine... Ca fetele. |
Pai si de la cine primesc o imbratisare de barbat ? De la o ea ?!
simali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MayanMistica
Cred ca ai vrut sa spui " creste simtitor" Aici eu una te contrazic amarnic .Si vorbesc din pctul meu de vedere .Cred ca asta e varsta cea mai cu nabadai ..da bine , sunt femei care nici la 20 de ani nu cred ca sexul ar avea vre-o importanta dar asta intra in alt topic, banuiesc. |
Acum vad ca am scris "dupa 40 de ani". Am vrut sa scriu "dupa 60 de ani". Adica sti... eu am 38. Asta ca sa vedeti cum lucreaza subconstientul?
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
simali spune:
Ii faci act de vanzare cumparare si atunci adio probleme.Si referitor la moralitate privind plodul pe care il ai in dotare ...ce sa zic ?! daca ai un copil care nu vine sa te vada cu anii , care uita ca are un parinte iti zic eu ca mai repede ii lasi aluia de iti intinde o cana cu apa si un codru de paine. |
Daca-i faci act de vanzare-cumparare te poate da el, partenerul afara in cativa ani.
Alice
MayanMistica spune:
Citat: |
Daca-i faci act de vanzare-cumparare te poate da el, partenerul afara in cativa ani |
Pai nu fata , ca ii faci actul cand esti cu mana pe lumanare si il / o pupi de goodbye ...
lisaelisa spune:
Pai nu fata , ca ii faci actul cand esti cu mana pe lumanare si il / o pupi de goodbye ... |
Super ideea.
simali spune:
Dupa care vin rudele si spun ca erai nesanatos la cap.
Pana la urma cel mai bine e sa n-o mierlesti primu.
Alice
simali spune:
Alea ale respectivului decedat, de sange. Copilu' facut la betie, nevasta luata cand nu stia ca e gay, etc.
Alice
simali spune:
Eu una as legaliza castoriile intre homosexuli dar nu le-as permite sa infieze copii. Pur si simplu un copil cu 2 tati sau 2 mame este putin cam mult pentru mine. In rest succesiunea sa se faca ca la orice cuplu divortat - sotul supravietuitor (gay sau nu) si copiii.
Alice