Casatoriile in trei

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Eu optez pentru Clooney combinat cu Keanu Reevs...se opune careva?sper ca nu ...

decat : , mai bine :

Decat violata si inchisa de doi handralai, mai bine la o berica cu fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ha, ce m-a distrat aia cu "de ce doua cu unul si nu doi cu una?"
Parca si vad subiect: aveti chef de sex cu doi? (ca la subiectul existent inteleg ca si unul e prea mult!)
Sa vezi atunci belea, cand cei doi se duc, ca prietenii, la femei, pentru ca titulara e obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ha, ce m-a distrat aia cu "de ce doua cu unul si nu doi cu una?"
Parca si vad subiect: aveti chef de sex cu doi? (ca la subiectul existent inteleg ca si unul e prea mult!)
Sa vezi atunci belea, cand cei doi se duc, ca prietenii, la femei, pentru ca titulara e obosita...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Mai, exista doua tipuri de femei:
cele care pot
si
cele care nu stiu ca pot

Asa...si doua tipuri de barbati:
-cei care pot, si ca atare fac(de obicei cu cele care pot)
sau
-cei care pot, dar nu fac, pentru ca doamna nu stie ´´ca poate´´.

ai inteles ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

cele care pot si vreau
cele care stiu ca pot da de ale dracu nu vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Ce mi-ar place sa-si mai ia sotul inca o nevasta... care sa spele, sa calce si sa gateasca dar atat
Ei, hai, ca i-as da voie, din cand in cand, sa faca si curat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Ce mi-ar place sa-si mai ia sotul inca o nevasta... care sa spele, sa calce si sa gateasca dar atat
Ei, hai, ca i-as da voie, din cand in cand, sa faca si curat

Da , ca restul si-l ia singura ..n-are nevoie de permisiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Pentru a se mosteni reciproc (astia n-au auzit de testament?).

In mai toate statele Europene testamentul nu este un document puternic de mostenire. Indiferent ce testament faci, ca vrei sa-i lasi casa lui X, dupa moartea ta averea se imparte intre copii, sotie, nepoti, in ordinea asta. Doar daca n-ai nicio ruda testamentul are valoare. Cred ca homosexualii care traiesc impreuna ani multi, fac impreuna case, bunuri, etc. si vor o baza legala pentru ca supravietuitorul sa poata sa-i mosteneasca.

Dar acum ma intreb cat e de moral sa ai un copil cu cineva, sa te apuce homosexualitatea si sa-i lasi averea partenerului, in detrimentul copilului pe care l-ai facut la betie.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Eu optez pentru Clooney combinat cu Keanu Reevs...se opune careva?sper ca nu ...

decat : , mai bine :

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Decat violata si inchisa de doi handralai, mai bine la o berica cu fetele!

Pai cica dupa 40 de ani cea mai misto nevasta pentru o femeie e o alta femeie. Lasand de-oparte partea cu relatiile intime (oricum activitatea sexuala scade simtitor dupa varsta asta) imaginati-va cu o fi sa vorbesti cu "sotul" despre rujuri, sa ai cu cine sa mergi la cumparat de haine... Ca fetele.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Fetelor, probabil multe dintre voi veti rade si cu poponetu' de mine dar, daca e sa mai vreau un barbat, l-as clona pe sotul meu.
Hei, visez si eu ...umed...
Sunt over/under "topic"?

Mergi la inceput

Citat:
In mai toate statele Europene testamentul nu este un document puternic de mostenire. Indiferent ce testament faci, ca vrei sa-i lasi casa lui X, dupa moartea ta averea se imparte intre copii, sotie, nepoti, in ordinea asta. Doar daca n-ai nicio ruda testamentul are valoare. Cred ca homosexualii care traiesc impreuna ani multi, fac impreuna case, bunuri, etc. si vor o baza legala pentru ca supravietuitorul sa poata sa-i mosteneasca.

Dar acum ma intreb cat e de moral sa ai un copil cu cineva, sa te apuce homosexualitatea si sa-i lasi averea partenerului, in detrimentul copilului pe care l-ai facut la betie.

Ii faci act de vanzare cumparare si atunci adio probleme.Si referitor la moralitate privind plodul pe care il ai in dotare ...ce sa zic ?! daca ai un copil care nu vine sa te vada cu anii , care uita ca are un parinte iti zic eu ca mai repede ii lasi aluia de iti intinde o cana cu apa si un codru de paine.

Citat:
Lasand de-oparte partea cu relatiile intime (oricum activitatea sexuala scade simtitor dupa varsta asta)

Cred ca ai vrut sa spui " creste simtitor"
Aici eu una te contrazic amarnic .Si vorbesc din pctul meu de vedere .Cred ca asta e varsta cea mai cu nabadai ..da bine , sunt femei care nici la 20 de ani nu cred ca sexul ar avea vre-o importanta dar asta intra in alt topic, banuiesc.

Mergi la inceput