Casatoriile in trei
Raspunsuri - Pagina 3
ardeiash spune:
ma ma mia ! ce idee!
si copilasu cum striga? :
ma ma
ta ta
ma ta
s-auzim numai de bine! si
Deus spune:
daca toata lumea consimte - sa le fie de bine!
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellej ... si pentru a se mosteni reciproc (astia n-au auzit de testament?). Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
Ellej, nu stiu cum e in state, iti spun cum e aici: mostenirea prin testament implica niste taxe enorme! (Undeva in jur la 35-40%, nu stiu exact), pe cand mostenirea de la sot/sotie, daca proprietatea e pe numele amandurora, nu costa absolut NIMIC!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alexia27 spune:
Pe mine una nu ma intereseaza cine cu cine si de cate ori. Atata timp cat sunt majori si consimt, n-au decat sa faca combinatii de n luate cate p. Treaba lor.
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
pisigri spune:
Hihihi...
Asa e, daca ei 3 sint de acord...de ce nu? De ce mi-ar pasa ce face vecinul?
Si la o adica exista si niscai avantaje...vorba lui Guestus, treaba se imparte, ai linga tine o femeie care-ti e prietena ca de, trageti la aceeasi caruta...
Mai nasol daca ar trebui sa fie 2 barbati la o femeie, ca ar fi ca si cum ai avea 2 copii, nu prea stiu eu multi barbati care sa nimereasca sa isi puna hainele in dulap si sa se implice in treburile gospodariei, si nu cred ca as avea rabdare sa "educ" 2 barbati in loc de unul...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dulcetica spune:
Voi nu urmariti pe HBO great love?E un film despre mormoni.Tipul are 3 neveste si e in cautare de a patra.Il urmaresc foarte curioasa sa inteleg cum e posibil.Se pare ca tine de educatie si religie.Acelasi lucru si la arabi.Din punctul meu de vedere atita timp cit nu deranjeaza pe nimeni n-au decit sa face tot ce le trece prin cap.Desi teoretic in secolul asta ar trebui sa fim mai toleranti,vad o mare inertie.
Deci votez pro!
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Hihihi... Asa e, daca ei 3 sint de acord...de ce nu? De ce mi-ar pasa ce face vecinul? Si la o adica exista si niscai avantaje...vorba lui Guestus, treaba se imparte, ai linga tine o femeie care-ti e prietena ca de, trageti la aceeasi caruta... Mai nasol daca ar trebui sa fie 2 barbati la o femeie, ca ar fi ca si cum ai avea 2 copii, nu prea stiu eu multi barbati care sa nimereasca sa isi puna hainele in dulap si sa se implice in treburile gospodariei, si nu cred ca as avea rabdare sa "educ" 2 barbati in loc de unul... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
pai nene..ziua tragi tare cu hainele si asa si asa...dar noaptea e hot hot...spre deosebire de cele cu doar 1 sot si ala plictisit de viata.
acum depinde de om...ca nu toate ar vrea o viata agitata cu 2 soti si ...perversi pe deasupra
MayanMistica spune:
Dece trebuie sa o vezi pe a doua nevasta ( ma refer in lumea araba ) ca pe o intrusa si ca iti sta in coaste?
Treaba e si mai faina , ca tipa sa-ti placa si tie si atunci cand barbatul vine pilit sau n-are chef ..o iei pe mandra la un show.Si te doare undeva ca el doarme si sforaie ca porcul , ca tu oricum esti fericita in bratele aleia.Si viceversa.
Eu i-am zis iubitului meu daca vrea sa ne luam o amanta asa , ocazional ..chiar l-am batut la cap , si nu vrea de nici o culoare.Zic: sa vrei acuma cat sunt tanara si am chef , ca degeaba ti se scoala ideea la 70 de ani.Atunci nu o mai numesc placere comuna ci inselat pe fatza.
rory76 spune:
Io una sunt de acord...ma gandesc numa' cum am dormi, separat fiecare in camera lui sau toti trei intr-un pat d-ala 3/3? A, si as vrea ca cealalta sa fie musai o bomba sexy, ceva gen Carmen Electra, sa-mi placa si mie!!!
"Trust no one!"
MayanMistica spune:
Pai ce e aia fiecare in camera ei? Sa faci cu nervii cand o face pe aia happy si tu te multumesti cu dildoul?
Nu fata , in pat de ala mare sa aiba loc tot show-ul.Si da , tipa sa fie beton.