Casatoriile in trei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Oare se va mai gandi vreun barbat din asta cu 2 sotii sa-si ia si amanta? Cam greu pt el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Oare la casatoriile astea in trei or sa fie mai multi nasi?
Si numele oare? O sa aiba trei nume de familie?
Si capacu' ala de la WC o sa fie de 2 ori mai ridicat?
Si copii? O data pentru unu', anu' urmator pentru altu'?
Si daca sunt doua si raman in aceeasi seara, copiii or sa fie considerati gemeni?

Astea sunt probleme de rezolvat! Adevarate probleme de viata. Nu cine calca sau spala!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Cam nasol, casatoriile astea-n trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

de ce va bucurati ca traiti in Romania? ati uitat probabil, sau nu stiati, de barbatul care traieste cu doua surori si are 12 copii? http://www.7est.ro/stiri/exclusiv/333-un-barbat-2-surori-si-12-copii e o relatie informala ce-i drept dar pe mine ma ia cu fiori...unde vom ajunge oare? de fapt, daca ma gandesc bine, pe planeta noastra exista de mult traditia asta: la arabi..mi-e mila de femeile alea...cate injosiri trebuie sa suporti.. nu as accepta nici in ruptul capului sa-mi impart sotul..nici cu o amanta apai cu o "nevasta" care sa-mi stea mereu in coaste prin casa.. daca altii insa accepta..ce sa zis? casnicie "fericita"..intre ghilimele pt ca nu concep fericirea in felul ala..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Nu au decat, daca vor. Pedeapsa e ca sunt mai multe soacre in zona. S-apoi la divort...

Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk
de fapt, daca ma gandesc bine, pe planeta noastra exista de mult traditia asta: la arabi..mi-e mila de femeile alea...cate injosiri trebuie sa suporti.. nu as accepta nici in ruptul capului sa-mi impart sotul..nici cu o amanta apai cu o "nevasta" care sa-mi stea mereu in coaste prin casa.. daca altii insa accepta..ce sa zis? casnicie "fericita"..intre ghilimele pt ca nu concep fericirea in felul ala..

nu ai inteles...deci urmeaza sa stati toti 3 in aceeasi casa...sa fiti o familie fericita. va ajutati impreuna..va spuneti durerile..
va usurati treaba..adica azi tu faci mincare miine ea..azi tu mergi la piata miine ea...si tot asa. ce nu-ti place? viata mai frumoasa nu cred sa existe. azi nu ai tu chef sa-i tii companie monstrului este ea pe faza..etc etc
de ce trebuie sa o vezi pe un dusman si nu ca pe un prieten...ce sinteti domle asa dusmanoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Viata in trei eu cred ca este mult mai complicata decat viata in doi. Este o idee care, dupa parerea mea, nu va gasi adepti prea multi. Mai ales ca in lumea ne araba, femeile nu sunt intretinute de barbati, se intretin singure. Deci, daca ceva nu le mai convine in acea relatie, pot iesi rapid prin divort.

Eu numai cand imi imaginez ca sotul are inca o nevasta, fata de care se presupune ca ar trebui sa am sentimente de simpatie, ca sa putem colabora la impartirea sotului inclusiv, mi se zbarleste parul in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk
de fapt, daca ma gandesc bine, pe planeta noastra exista de mult traditia asta: la arabi..mi-e mila de femeile alea...cate injosiri trebuie sa suporti.. nu as accepta nici in ruptul capului sa-mi impart sotul..nici cu o amanta apai cu o "nevasta" care sa-mi stea mereu in coaste prin casa.. daca altii insa accepta..ce sa zis? casnicie "fericita"..intre ghilimele pt ca nu concep fericirea in felul ala..

nu ai inteles...deci urmeaza sa stati toti 3 in aceeasi casa...sa fiti o familie fericita. va ajutati impreuna..va spuneti durerile..
va usurati treaba..adica azi tu faci mincare miine ea..azi tu mergi la piata miine ea...si tot asa. ce nu-ti place? viata mai frumoasa nu cred sa existe. azi nu ai tu chef sa-i tii companie monstrului este ea pe faza..etc etc
de ce trebuie sa o vezi pe un dusman si nu ca pe un prieten...ce sinteti domle asa dusmanoase?

daca tu esti de acord cu ideea si-i gasesti atat de multe avantaje...go ahead..enjoy!intre doua prietene f bune apar certuri apai intre asa zisele neveste..dar vad ca le iei apararea femeilor dar pe barbata-tu il faci monstru..frumos punct de vedere..pai daca zici tu ca e o asa armonie, n-ar trebui sa fie in trei?

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda16 spune:

Pai da, imi iau 2 barbati, unul face mancare, ca de aia se spune ca cei mai buni bucatari sunt barbatii, si altum trebuie sa ma scoata la plimbare, pot face cu randul ca nu ma supar. Dar nu mai e in regula daca devin prietenesi incep sa iasa amandoi la bere, la ....

anda.r

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda16

Pai da, imi iau 2 barbati, unul face mancare, ca de aia se spune ca cei mai buni bucatari sunt barbatii, si altum trebuie sa ma scoata la plimbare, pot face cu randul ca nu ma supar. Dar nu mai e in regula daca devin prietenesi incep sa iasa amandoi la bere, la ....

anda.r

Mergi la inceput