Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)
Raspunsuri - Pagina 18
galliciana spune:
neata, ada, multumim de urari, mai ales ca vine si o bubulina pe lume, cat de curand, cam 1 luna!!!!
incep sa aranjez tinuta, ma rog....
simooooooooooooooooooooooo??? voi ragusi strigand dupa tine!![]()
nico???? noutati?
voi celelalte, haideti la cafea!
frumusica din brasov e in turneu, precis, LA,NY, Paris, Londra, Milano,etc..mey, adu-ne si un maieu, la urma urmei, numai hai odata!!!!![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
neata, am venit dupa miros, multumim de cafea, eu azi sunt cam obosita, am visat toata noaptea gandaci ... doamne cred ca sunt gargaunii din capul meu...
ve
pe toate, o zi buna sa aveti...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
MayanMistica spune:
Buna dimineata si de la mine cu ditai stacana de cafea gata sa o impart cu voi.

Azi trebuie sa-mi vina posta care sper sa nu fie multa pentru ca maine am treaba si vineri plec in Germania .Asa ca daca va fi putina am timp sa o distribui.
Injectia sa nu fie dureroasa deloc , Floricel sa reauseasca cu inseminarea , fetele care sunt racite sa se faca bine cele care sunt plecate pa sa se intoarca sanatoase acasa , cele care se marita sa aiba parte de fericire , casa de piatra si un sot bun de pus la rana si sufletist .

pentru toata lumea , asta ca sa nu fie nimeni exclus.
O sa pun pozele cu torturile de sambata .
micomic spune:
Buna dimineata fetelor,
eu sunt un pic mai lenesa si scriu mai greu ![]()
Mona, unul sa fie dar sa fie cu noroc, iar Floricico cred ca de data asta dai lovitura.
Galli multam de decatlon, i l-am trimis si sotului caci el se ocupa personal de dieta mea ![]()
eu ce sa zic, imi tot verific temperatura si acum ciudat a inceput sa creasca, dar nici urma de CM si deja sunt in ziua 47, iar testul a iesit negativ. de-abia astept sa incep stimularea pt IA.
Si fetelor eu am scos cafeaua din program si am inlocuit-o cu un pahar de apa 
Mona40 spune:
Hai gagici ca vin si eu din urma cu cafeluta...
Tocmai am picat de pa "putologie" si am facut inseminarea...
Ieri pe la 16 daca va mai amintiti imi facui singura ovitrelul si asta noapte de pe la 23:00 pan pe dimineata, am crezut ca mor de dureri...
imi era amortita partea stanga mijloc si in fata si in spate...
Am luat o juma de paracetamol ( acamol ) .
Dimineata m-am trezit fresh bonbon, cu chef de filozofeala...
ca cica, imi ziceam eu, singurul lucru care intr-adevar imi ( ne ) lipseste este timpul.
Banii, vin si pleaca, starile sufletesti, vin si pleaca, doar timpul....pleaca.....
Fete, tre sa ma insarcinez cat mai repede ca daca nu, cu asemenea accese de inteligenta filozogica il pun drac' in umbra pe Nitche.....
Asa, daca voi fi cu burticica, ati citi si voi pe forum ca cica , creierul la fumeea insarcinata se micsoreaza...deci voi ramane si eu cu juma de neuron....
Burta sa fie.....
Uf gagici, sunt mare si prostuta, ...
Care imi explica si mie care e traseul foliculului dupa ce-l injectam cu ovitrel?
Ce se intampla acolo ca inca nu mi-e clar...
Cate ore tine ovulatia, si care e fereastra in care si spermat. si ovulul sun pe faza....
Uffffffffff
Mayan, vezi sa nu rupi podelele
PS, ieri eu am calcat una camasa....ca trebuia sa fim la abstinente..![]()
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
blue_flower spune:
Mi-e teama sa sun sa intreb ce s-a intamplat cu cele 2 ovocite. Pur si simplu mi-e teama sa nu aud ca au murit amandoua.
Nu sun.
Nu sun deloc.
Cand m-o suna doctorita, atunci voi raspunde. Sper.
Mi-e teama ca au murit.
MayanMistica spune:

..mi-a sosit posta ..doar 12 kile ..e super!
Am inteles ca saptamana viitoare va fi jale iara ...mult mai mult decat saptamana trecuta.

MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Mi-e teama sa sun sa intreb ce s-a intamplat cu cele 2 ovocite. Pur si simplu mi-e teama sa nu aud ca au murit amandoua. Nu sun. Nu sun deloc. Cand m-o suna doctorita, atunci voi raspunde. Sper. Mi-e teama ca au murit. |
Gandeste pozitiv Floricel , crede in puterile tale si totul va fi ok ai sa vezi.

ada29 spune:
Bravo Mona,te-ai inseminat!
Pai ovitrelu' e pregnilul de la noi,nu? foliculul se sparge in 24/36 ore de la administrarea ovitrelului,asta-i teoretic,ovulul cica traieste 12/24 ore.Intalnirea are loc in trompe,tinem pumnii pt.o sincronizare perfecta!
BlueFlower-fii increzatoare,o sa fie bine.Doamne Ajuta!
Va pup fetele ca tre' sa ies.
Ada
Mona40 spune:
Floricel,
Daca nu vrei sa suni, tre' sa-ti gasesti neaparat o ocupatie....altfel mori cu ochii in telefon....
Iesi la cumparaturi, sau daca esti la serviciu, baga-te intr-o discutie sau intr-un proiect pe care tot il dai la o parte de ceva timp, fiindca nu ai chef de el...
Da' ce prostii vorbesc eu? Poate tu esti in patuc si hibernezi...
Atunci vezi un film bunnn
Alta varianta este ...sa suni.... intre noi fie vorba , what is done is done....
De ce nu esti pozitiva? De ce sa nu fie bune outele....ai avut toate premizele ca la carte....
Pupici , si poate mergem de manuta sa ne cumparam toale de burtoase inca vreo 3 luni...
Mie imi place verdele si turquise-ul , tie?
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%