Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)
Raspunsuri - Pagina 17
Mona40 spune:
aduta, ingeras...
Sa ai gura poleuta...
Oricum ce a depins de mine am facut ( injectia )... de acum...Mama Natura....
pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
ada29 spune:
Presimt eu ca o sa fie multe gravidoase luna asta
Mona iti face eko inainte de inseminare?musai sa vezi ca s-a spart foliculul,cu atat mai mult ca gigeii is prelucrati si nu se stie exact cat traiesc
. Am citit,nu mai stiu exact,cred ca la Sibiu,inseminarea se face cu vezica plina,e mai usoara procedura si surprize,surprize chiar au reusit.Maine si poimaine sa te rasfeti la maxim
Ada
soricica spune:
mona, iubita, joaca la dublu
, doar tu ai zis ca la vara ne vedem in rochite de
.sa dea domnu sa fie bine
.eu cred ca o sa se lase cu
.doar stii ca, "cand iti doresti ceva tot universul conspira pentru ati indeplini dorinta" si uita-te aici cate suntem alaturi de tine, daca mai punem si piticii la socoteala...![]()
blue, acelasi lucru ti-l doresc si tie, o sa fie cu
.
dati-ne vesti bune si sa ne molipsim si noi si apoi sa ne mutam in gradina cu burtici
.
galli, nu am foarte multe amanunte, dar se pare ca vom sta la hotel mara.cum aflu ceva revin cu amanunte.
dragele mele va pup pe toate 

galliciana spune:
sa va povestesc: am fost la spital,la tipul cu accidentul; e mai bine, parerea mea e ca se reface uimitor, are hematom la ficat, i s-au mai scos din sonde, primeste inca glucoza, dar totul merge spre bine. Al meu, cred, ca de abia azi a realizat, ca, daca era in masina, nu se alegea mare lucru de ei.....in fine!
viata e ciudata cateodata, dar, e important sa stim sa depasim momentele grele.
simoooooooooooooooooooo?? unde te-ai ascuns?
Va rog, nu uitati sa va rugati pt corina!
o seara cat mai frumoasa, cu prajiturele,torturi,fufu,ce vreti voi!![]()
aaaaaaaaaaaaaa, sora mea se casatoreste in 1 iunie, de ziua copilului ![]()
![]()
!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
lyly_mar spune:
Buna dimineata,
Mona,bafta multa!Sa dea DD sa fie cu noroc! Iti tinem pumnii.
Pupici la fete cu pitici
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaa 

va invit la
si 
si 
am gasit ceva pt voi, cele interesate:
Decalogul curelor de slabire eficiente
Vine vara si redobandirea siluetei sau mentinerea acesteia se cere din ce in ce mai imperios. Asadar cu siguranta vom incerca sa cautam o cura de slabire care sa se potriveasca stilului nostru de viata si totodata sa fie eficienta, rasfoind reviste, citind pagini pe internet sau intreband prietenele mai slabute cum de reusesc sa aiba o astfel de silueta.
Pentru ca o cura de slabire sa fie eficienta trebuie sa intelegi cateva principii de baza ale acesteia si anume: sa fie sanatoasa, echilibrata caloric dar si ca nutrienti (sa contina proteine, glucide, anumite grasimi dar si vitamine si minerale), sa nu includa infometarea si sa nu promita pierderea unui numar mare de kilograme intr-un timp foarte scurt (nu mai mult de 2 kg pe luna – citeste “Efectele slabirii rapide”).
10reguli pt o dieta reusita1. Sa nu te lasi ispitita
O dieta reusita reprezinta de fapt schimbarea intregului stil de viata si adaptarea la unul mai sanatos. Poate este un pic exagerat spus "dieta”, caci de fapt vorbim de un regim care va ajuta nu doar sa eliminati surplusul de kilograme, cat si sa va mentineti silueta si sanatatea. Un corp sanatos nu va fi niciodata supraponderal. Astfel va trebui sa apelezi la tehnici de educatie cu privire la rezistenta in fata ispitelor alimentare. Nu te speria, dupa cateva saptamani de abstinenta si gandire pozitiva (in sensul ca te gandesti cat de bine mananci tu si ce nocive sunt acele alimente) abia de vei mai cunoaste ce este aceea pofta chiar si cand vine vorba de o inghetata sau o prajitura. Asadar, invata inainte de toate cum sa rezisti ispitelor alimentare si gaseste mereu motivatie pentru a avea o vointa de fier cu privire la scopul tau: acela de a avea o silueta frumoasa.
2. Sa nu te infometezi
Dietele prin infometare, desi in prima etapa par sa aiba rezultate spectaculoase, sunt in esenta lor foarte nocive atat pe termen scurt cat si lung, efectele lor fiind greu de ameliorat iar afectiunile declansate in aceasta perioada va pot afecta definitiv sanatatea. Atunci cand te infometezi organismul considera ca urmeaza o perioada de criza in care va primi foarte putini nutrienti astfel ca pentru mentinerea functiilor vitale isi activeaza toate mecanismele de depozitare: incep procese metabolice de conservare, consumul energetic scade considerabil, metabolismul bazal se micsoreaza si efectul final este acela de ingrasare chiar daca mancati doar un mar si-un pachet de biscuiti pe zi de exemplu. In prima faza veti slabi, insa mai apoi veti lua in greutate mult mai mult si capacitatea de elimnare ulterioara a surplusului de kilograme va fi foarte slaba.
3. Sa nu mananci mult la masa
Chiar daca te-ai obisnuit asa, incearca totusi sa nu mananci mult la masa, asa cum este, spre exemplu, clasicul meniu: felul I, felul II si desert. Cateva linguri din fiecare fel sau doar unul sunt suficiente (dar ai grija ca cel pe care il alegi sa nu fie desertul). Daca masa ta va fi una voluminoasa stomacul se va dilata si in timp senzatia de foame va fi din ce in ce mai mare, ingestia de alimente pe masura si vei lua in greutate fara a putea cu usurinta sa elimini surplusul de kilograme fiindca cu greu vei reusi sa te ridici de la masa cu senzatia de foame chiar dupa ce ai mancat relativ normal, stomacul tau fiind marit.
4. Sa nu excluzi total grasimile din regim
Grasimile in marea lor majoritate sunt nocive, insa cateva sunt extrem de utile, cum ar fi omega 3 care are rolul de a mobiliza grasmile din depozite si de a accelera scaderea in greutate. Iata deci ca si grasimile pot fi bune pentru mentinerea siluetei, insa cele care se gasesc in peste slab, ulei de masline etc.
5. Sa nu mananci foarte caloric
Chiar daca la o masa din zi ai dori totusi sa mananci mai mult, sa-ti simti burta plina, totusi incearca sa alegi alimente mai putin calorice, evitand combinatiile de grasimi cu dulciuri spre exemplu (cartofi prajiti – amidon cu ulei – creme de prajituri etc). Aceasta regula a mancarurilor mai putin calorice este insa valabila pentru toate mesele din zi.
6. Sa nu mananci o data pe zi
Cum spuneam mai sus, mesele satioase si voluminoase nu sunt indicate pentru o viata sanatoasa, caci ele duc la marirea stomacului si in timp la ingestia unor cantitati mai mari de alimente. De aceea nu se recomanda sa mancati o data pe zi si mult si totodata acest obicei activeaza aceleasi mecanisme din dietele de infometare explicate mai sus.
7. Sa nu sari peste micul dejun
Foarte important pentru organism este micul dejun, care ar trebui sa asigure un “start” energetic al zilei, astfel incat pana la orele 12 organismul sa aiba o sursa de nergie alimentara. Cele mai recomandate alimente pentru micul dejun sunt cerealele cu lapte, mai ales in cazul persoanelor care lucreaza la birou. Acestea lucreaza mai mult intelectual iar creierul se hraneste cu glucoza. Cerealele reprezinta o sursa veritabila de carbohidrati cu absorbite lenta care urmeaza a fi absorbite in organism de la nivelul intestinului subtire in decurs de ore. Pentru persoanele cu o viata activa ce implica multa miscare se recomanda atat cereale, cat si oua cu branzeturi (proteine si calciu).
8. Sa nu mananci ce stii ca nu este sanatos
Pentru a te lamuri am sa fac o lista scurta cu cele mai ravnite si consumate alimente nesanatoase: mezeluri, margarina, prajituri, prajeli (cartofi prajiti), fast-food, snackuri, inghetata, frisca etc.
9. Sa nu uiti de sport
Nici o dieta nu este suf. daca nu faci sport. Chiar daca reusesti prin dieta sa ajungi la greutatea dorita, totusi organismul, pielea, muschii sunt flasci, atoni, astfel ca imaginea ta nu este foarte frumoasa chiar daca numarul de kilograme indicate de cantar sunt dupa dorintele tale. Trebuie sa te intretii si prin sport, unde mai pui ca fara el nici nu poti duce o viata sanatoasa? Sportul de asemenea te ajuta sa nu ai predispozitie la ingrasare caci creste metabolismul bazal.
10. Sa nu te grabesti
Indiferent de dorintele tale, nu te grabi sa elimini surplusul de kilograme si cand spun asta nu ma refer la intarzierea luarii masurilor in acest sens, ci la numarul de kilograme scazut pe luna. Indiferent de greutatea ta, nu trebuie sa slabesti mai mult de 2 kg pe luna, astfel ca atunci cand iti alegi dieta fii constienta ca cele care promit eliminarea a mai multor kilograme pe luna decat doua nu sunt deloc sanatoase.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Neata fetele,
Lyly_mar,o cafeluta,ceva...
Azi facem galerie pt.Mona

Doamne Ajuta!
Doamne Ajuta si pt.outele lui BlueFlower sa se divida frumos!
Tinem pumnii si pt nenea din spital sa se faca bine,Galli
Trimitem un gand bun catre Corina
Casa de piatra pt.sora lui Galli si mult noroc.
Frumusica din Brasov cred ca a plecat la Paris la cumparaturi.
Mayan,Soricica si toate celelalte gagici o zi mununata sa aveti!
Ada
ada29 spune:
Galli,multumim de cafeluta
La mine,adio dieta mi-am luat verigheta![]()
Cu siguranta sfaturile tale o sa ajute pe cele interesate
Guzelnico,simti mirosul de cafea?
Ada