Discutiile pe forum

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

de fapt autorul are o parere buna numai despre el insusi. ca multi barbati, este scandalizat ca femeile au intrat in era digitala si isi petrec timpul putin altfel decat sa stea la cratita. si concide sublim: stati degeaba acolo - cititi-mi mie insa blogul care nu e blog si treci fa femeie la cratita. mai lasa-ne nene in boala noastra sa ne contrazicem despre baita, alaptat, nastere sau altele!

Bine punctat,Muffin!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Cand, cu entuziasm, am inceput sa deschid subiecte peste subiecte, care de care mai serioase, crezand ca voi ajuta la solutionarea unor probleme , am fost uimita peste poate ca unii useri au inceput sa ma atace din ce in ce mai virulent.
Citisem regulamentul si credeam ca moderatorii vor avertiza persoanele respective sa inceteze. Nici gand...

Incepatoare fiind in ale forumului de orice fel, am avut parte de un alt soc : acuzatia ca eu as fi altcineva sub nik nou !

Dar bucuria mea ca descoperisem DC a fost atat de deplina, incat am trecut peste orice rautati si am invatat sa ma acomodez noii colectivitati virtuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Cand, cu entuziasm, am inceput sa deschid subiecte peste subiecte, care de care mai serioase, crezand ca voi ajuta la solutionarea unor probleme , am fost uimita peste poate ca unii useri au inceput sa ma atace din ce in ce mai virulent.
Citisem regulamentul si credeam ca moderatorii vor avertiza persoanele respective sa inceteze. Nici gand...

Incepatoare fiind in ale forumului de orice fel, am avut parte de un alt soc : acuzatia ca eu as fi altcineva sub nik nou !

Dar bucuria mea ca descoperisem DC a fost atat de deplina, incat am trecut peste orice rautati si am invatat sa ma acomodez noii colectivitati virtuale.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Ohhhh,stai linistita!Esti mic copil pe langa acuzatiile aduse mie acum aproape 5 ani de zile de catre membre vechi doar pentru ca am indraznit sa cer niste informatii si datorita jobului meu !
Dar de aici pana la a baga in aceeasi oala toate subiectele unui forum sau toate forumurile pentru parinti.....
By the way , eu sunt activa pe 3 forumuri chiar foarte dragi mie(unul e DC) .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pana la urma care e supararea voastra? Eu cred ca tipul are umor, ca nu-l intelegeti voi asta e altceva. A bagat toate forumurile in aceeasi oala??? Cred ca n-ai sesizat gluma "OK. Recunosc. Studiul aprofundat a fost facut pe 2 topicuri de pe despre copii.com"

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix
Studiul aprofundat a fost facut pe 2 topicuri de pe despre copii.com"

baiat destept, nu i-a luat mult sa inteleaga formula.:-)) ii dau dreptate mie-n suta. dar nu o stiam pe-aia cu deschizi un topic si-ti chemi prietenii sa te aprobe. ce plictiseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

1. Mie nu mi se pare ca a facut-o ca sa-si faca reclama la blog!
2. Are umor, scriitura misto, surprinde foarte bine anumite aspecte!
3. Apreciez faptul ca un tata mai citeste si forumuri pentru copii....macar din curiozitate.
4. A omis intr-adevar partile bune pe care le are discutia pe forum, dar zau daca nu apreciez felul in care le-a "expus" pe restul!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui Androix
Studiul aprofundat a fost facut pe 2 topicuri de pe despre copii.com"

baiat destept, nu i-a luat mult sa inteleaga formula.:-)) ii dau dreptate mie-n suta. dar nu o stiam pe-aia cu deschizi un topic si-ti chemi prietenii sa te aprobe. ce plictiseala.

Asa e. Mare plictiseala la un topic in care toti sunt de acord cu toti.

Dar si cand se incing spiritele...sa te tii...ori de ras, ori de plans...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata, si desigur , ca merge la discutie.

Observ ca topicul "va invit la o sueta despre cum intelegem noi discutiile pe forum" a fost uitat, sau a trecut neobservat... in schimb se comenteaza la greu blogul bietului om.
Pe bune ca-mi pare rau ca l-am adus in atentie, nu vroiam sa-i fac vreun rau. Acu o sta si-o sughita.

In alta ordine de idei, nu mi s-a parut nimic jignitor. Pur si simplu a subliniat un aspect sa zicem inestetic al unor discutii, eu le-as zice certuri, de pe aici.
Nimic rau in asta. Se intampla, si cum observa OanaMada, cam des in ultima vreme...

In rest nu a zis nimeni ca DC nu este un loc virtual extraordinar. Si este extraordinar doar in masura in care il viziteaza oameni extraordinari. De aceea si exista o sectiune de umanitare. Alfel ar fi numai certuri si scandaluri...

Mai departe, ma intrebam, cum se dau avertismentele?! Am vazut ca OanaMada are unul portocaliu pentru o exprimare... hmmm... care putea fi iertata. Comparativ cu alte beculete portocalii... stiu si eu?!
Deci, cum se face? Raportezi unui moderator daca te doare un pic albul ochiului, sau cum? Citeste cineva si da cartonase?
Daca da, nu-mi explic cum unele mesaje au scapat... desi erau mult-mult-mult mai rele.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

buna dimineata, si desigur , ca merge la discutie.

Observ ca topicul "va invit la o sueta despre cum intelegem noi discutiile pe forum" a fost uitat, sau a trecut neobservat... in schimb se comenteaza la greu blogul bietului om.Pe bune ca-mi pare rau ca l-am adus in atentie, nu vroiam sa-i fac vreun rau. Acu o sta si-o sughita.

In alta ordine de idei, nu mi s-a parut nimic jignitor. Pur si simplu a subliniat un aspect sa zicem inestetic al unor discutii, eu le-as zice certuri, de pe aici.
Nimic rau in asta. Se intampla, si cum observa OanaMada, cam des in ultima vreme...

In rest nu a zis nimeni ca DC nu este un loc virtual extraordinar. Si este extraordinar doar in masura in care il viziteaza oameni extraordinari. De aceea si exista o sectiune de umanitare. Alfel ar fi numai certuri si scandaluri...

Mai departe, ma intrebam, cum se dau avertismentele?! Am vazut ca OanaMada are unul portocaliu pentru o exprimare... hmmm... care putea fi iertata. Comparativ cu alte beculete portocalii... stiu si eu?!
Deci, cum se face? Raportezi unui moderator daca te doare un pic albul ochiului, sau cum? Citeste cineva si da cartonase?
Daca da, nu-mi explic cum unele mesaje au scapat... desi erau mult-mult-mult mai rele.

Intrebarea asta au adresat-o multi. Nu cred ca s-a primit un raspuns clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Sa ne pastram simtul umorului, autorul blogului il are din plin. Si sa ducem subiectul asta cat mai multe pagini. Oare la care pagina aparea militanta?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput