trei ani vacanta gratis in Caraibe ...
Conforum site-ului http://www.dailymail.co.uk/travel/article-1181200/Free-holidays-years-offered-tourists-catch-swine-flu-Mexico.html
- turistii care vor avea simptome de gripa porcina in Mexic, primesc trei ani vacanta gratis acolo.
(evident cei care nu mor)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
papanash spune:
eu am putina febra, stranut si imi curge un pic nasul. Se pune ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ni-na spune:
Plusez la ce a spus papanash cu faptul ca am purcel acasa!!!!!!!!!!scuze dar trei ani de vacanta,oricat de idilic ar parea,mi se pare plictisitorinsa,mai stii,poate ne putem obisnui
abramburika spune:
Eu prefer sa fiu sanatoasa tun (eu si fam. mea) decat orice plaja paradisiaca de pe acest pamant. Poate suna cam pompos, da' chiar asa gandesc.
Vacanta mi-o fac si acasa, in sanul familiei, daca suntem sanatosi si e voie buna si intelegere!
Ma gandeam ca e vorba despre acel englez care a castigat un loc de munca sa pazeasca nu stiu ce insula ... ala da, noroc! www.antena3.ro/stiri/externe/cel-mai-bun-loc-de-munca-din-lume-ingrijitor-pe-o-insula-tropicala_61967.html" target="_blank">Aici detalii.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
irina1973 spune:
60% ar prefera sa se imbolnaveasca numai sa plece din tara.Ma refer la cei care nu prea au bani.Nu mai au grija zilelor de maine.
Nicoleta spune:
Pai ii tin acolo, in cazul in care, daca nu mor prima data, poate la urmatoarea pandemie...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Madyna spune:
Lumea asta in care traim si pe care o compunem se indreapta cu pasi mari si siguri spre dezastru...