@ construit CASA ! ( 13 )
Raspunsuri - Pagina 16
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Vezi, ca peste golul de fereastra se toarna si buiandrug din beton, cu aramatura musai! Sa nu-l uite si pe ala...asta daca nu vine fereastra diret sub grinda. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Ferestrele vin direct sub grinda, peste buiandrug vine direct placa de beton, nu se mai zideste nimic!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
inbox spune:
Intrebare!
Cat ati lasat de la podea pana la fereastra? Ca la noi e prevazut 1m, si astia asa au lasat, dar din ce vad din poze si ce mai masor si eu pe aici mi se pare mult 1m, parca sunt prea sus ferestrele! Macar la living le-as fi vrut sa inceapa mai de jos!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
Rufus spune:
La faza asta, distanta este de 1m pentru ca, peste placa, sapa si finisajul (parchet, de ex) au aprox.10 cm, deci finit asta inseamna 90 cm., inaltimea uzuala a parapetului (in proiect Hp).
Pentru ca e casa ta, poti spune sa-ti faca ce parapet ai chef.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
inbox spune:
Misiunea " casa la rosu" s-a incheiat, totul a iesit cum am vrut, echipa a fost mai mult decat OK, banii ne-au ajuns exact cat am calculat initial.
M-am bucurat foarte mult cand vazut casa in picioare, dar totodata a realizat ca mai sunt extrem de multe lucruri de facut pana va fi buna de locuit...cred ca pana acum a fost partea usoara...oricum se merita!
mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Misiunea " casa la rosu" s-a incheiat, totul a iesit cum am vrut, echipa a fost mai mult decat OK, banii ne-au ajuns exact cat am calculat initial. M-am bucurat foarte mult cand vazut casa in picioare, dar totodata a realizat ca mai sunt extrem de multe lucruri de facut pana va fi buna de locuit...cred ca pana acum a fost partea usoara...oricum se merita! |
buna inbox,
daca nu ma insel tu ai facut casa la maracineni, nu? cat te-a dus casa la rosu? a inclus si acoperis si curent? s-au m precis ce a inclus? felicitari.
inbox spune:
mathilda casa la rosu presupune fundatia, zidurile si acoperisul dar fara tabla/tigla ci cu carton...nu sunt geamuri puse, nu sunt utilitati trase, nimic...cred ca reprezinmta cam 30 % din costul total al unei case! Am sa-ti trimit un mail ca am tot zis ca-ti scriu sa te mai tin la curent cu una alta dar am fost cam ocupata!
simali spune:
Si noi am incheiat misiunea casa. Am depasit bugetul dar am facut ceva mai mult decat casa la rosu. Adica am pus si acoperis, si burlane, si astereala si si am si placat cu polistiren. Ne-a dus pana acum, la o casa de 200mp- cu tot cu terasa exterioara- in jur de 40000EUR.
Parterul pe structura din beton cu pereti din caramida, placa la etaj, scara si etajul pe structura din lemn cu panouri de OSB.
De acum urmeaza sa vindem apartamentul in care stam si sa terminam casa. Daca reusim sa vindem!!!
Pentru instalatia electrica avem o oferta la 5000 de lei cu materiale cu tot - Legrand - (fara prize exterioare, corpuri de iluminat si intrerupatoare exterioare). Mie mi se pare mult.
Bee spune:
Felicitari fetelor. Sa terminati si sa va mutati in casa noua cat mai curand.
Simali, la instalatia electrica 5000 ROn nu e chiar mult. O sa fiti surprinsi cat de mult costa electricele si sanitarele (atat manopera cat si materialele). La electrice ma refer la tot ce inseaman cabluri electrice, sigurante de toate felurile+ intrerupatoare, iar la sanitare ma refer la la tevarie, coturi, robineti (deci nu cazi, lavoare, vase de WC sau altele care pot avea preturi diferite de la foarte ieftine la foarte scumpe).
simali spune:
Iti dai seama cam deja cosmaruri pe tema asta. Visez ca sunt intr-o casa uriasa, neterminata, urata si rece (alta decat cea pe care o construiesc) si ma intreb "Ce mi-a trebuit mie huiduma asta"?
nma spune:
imbox si simali felicitari !
simali eu cred ca e un pret foarte bun. Acum depinde si cat de complexa e instalatia.
Am incarcat si eu cateva poze cu casa. Intre timp am mai facut cate ceva. Din pacate acum s-au terminat banutii .
Deci Pozici .
Nico