Viata in Japonia (41)

Viata in Japonia (41) | Autor: yashy

Link direct la acest mesaj

Diverse

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13097&whichpage=1" target="_blank">Despre Japonia 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13102" target="_blank">Cetatenie japoneza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13885" target="_blank">Clubul japoneze(i)lor
Scoala de soferi in Japonia !?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15334&whichpage=1" target="_blank">Permis conducere ptr Japan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20191" target="_blank">Viata si legile din Japonia!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25109" target="_blank">Formalitati la nasterea in Japonia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30214" target="_blank">IIn Japan, educatia Tokyota!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30458" target="_blank">Cum ne-am cunoscut iubitii nostri japonezi??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36880" target="_blank">Ce masina sa cumpar ??? In Japan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40880" target="_blank">Conducere cu permis expirat in Japonia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38057" target="_blank">Limba japoneza....la incepatori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46826" target="_blank">Cum obtinem viza definitiva in Japonia pt parinti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66735" target="_blank">Pana cand sa mai iertam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67937" target="_blank">Bilete avion Tokyo-Bucuresti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68549" target="_blank">Fazan in nihon go(1),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69312" target="_blank">(2),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73495" target="_blank">(3),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74733" target="_blank"> (4) ,(5),(6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69461" target="_blank">Biserica crestina in Tokyo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70883" target="_blank">Suferintele unei mame(Japonia)
Aveti prieteni(e) japonezi(e)?Cum va intelegeti cu ei(ele)?
Avantaje si dezavantaje-Japan
Hikkomori-fenomen japonez,
Tati japonezi
Japoneza sau romanca
Japonia-destinatii turistice interesante

Cultura

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24860" target="_blank">Sa vorbim limba japoneza, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30739" target="_blank">Limba japoneza - HELP, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40709" target="_blank">(2),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74327" target="_blank"> (3) ,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32969" target="_blank">Arte traditionale japoneze

Mamicile noastre

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45850&whichpage=1" target="_blank">Mamici din Japonia(1), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47573" target="_blank">(2), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49923&SearchTerms=mamici,din,japonia" target="_blank">(3), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66501" target="_blank">(4), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73607" target="_blank">(5), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90400" target="_blank">(6)

Culinar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46881" target="_blank">stiti sa faceti mincare japoneza?, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62973" target="_blank">Ce mai gatiti japonici?Sfaturi,retete,idei..., www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66079" target="_blank">(2), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67639" target="_blank">(3),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69239" target="_blank">(4),Smantana in Japonia,Obento

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18949&whichpage=1" target="_blank">Cum vi se pare viata in Japonia?, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20420&whichpage=1" target="_blank">(2), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21088&whichpage=1" target="_blank">(3), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22665" target="_blank">(4), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23283" target="_blank">(5), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23618" target="_blank">(6), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24042" target="_blank">(7), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24352" target="_blank">(8), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24996" target="_blank">(9), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26182&whichpage=1" target="_blank">(10), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26654&whichpage=1" target="_blank">(11), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27411" target="_blank">(12), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28363" target="_blank">(13), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28882" target="_blank">(14), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29243" target="_blank">(15), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29657" target="_blank">(16), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29911" target="_blank">(17), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30339" target="_blank">(18), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30533" target="_blank">(19), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31103" target="_blank">(20), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32582" target="_blank">(21), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33335" target="_blank">(22), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34799" target="_blank">(23), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37198" target="_blank">(24), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39709" target="_blank">(25), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42608&whichpage=1" target="_blank">(26), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44887" target="_blank">(27), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48317" target="_blank">(28), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52334&whichpage=1" target="_blank">(29), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57551&whichpage=1" target="_blank">(30), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61595&whichpage=1" target="_blank">(31), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64648" target="_blank">(32), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66250" target="_blank">(33),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70596&whichpage=1" target="_blank">(34), (35), (36), (37), (38), (39), (40)

Japan,

aiko2004-Komachi
aiko-diana
Akuma
aychian
Boogie
carmenica
Cristina Bianca
Cristina-Adriana
Dandush
Degetzica
deserted
eli26
gabelstefan
Lia
Marinica
nanami
n.adi
nickolle
ninichan
paula_mea
pineapple
Sara.N
sheall
Yiana

Hokkaido Island

Hokkaido Region

Abashiri-EDDY

Kushiro-Aliada
Kushiro-remy

Oshima-Hakodate-shi -dnielaaaaa

Honshu Island

Tohoku Region

Aomori ken-Hachinohe shi-iga
Aomori ken-Conny
Aomori ken-yoni

Yamagata ken-Murayama shi-chibi

Kanto Region

Chiba ken-Eryka, de Ayumi (3 Iunie 2004)
Chiba ken-Ichikawa shi-csylla
Chiba ken-Ichikawa shi-fujiko
Chiba ken-Isumi gun-Onjuku machi-azumi
Chiba ken-Urayasu shi-gara Shin-Urayasu-ninaM

Gunma ken-Kiryu shi-cine
Gunma ken-Oura gun-Oizumi machi-Japonel
Gunma ken-Takasaki shi-Leea

Ibaraki ken-Ishioka shi-knicoleta,mamica lui AMY(30.06.2006) si Amon
Ibaraki ken- Tsukuba shi-Medeea

Kanagawa ken-Chigasaki shi-criss27
Kanagawa ken- HiratsuKa shi-Taki
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Inadatsutsumi-hanako
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Takatsu ku-Mizonokuchi-Misilicu
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Tama ku-Noborito-Samuray-lady
Kanagawa ken-odawara shi-mamaluidavid
Kanagawa ken-Sagamihara shi-Pantera28jp
Kanagawa ken-Kawasaki shi-Takatsu-ku-Kajigayaadrianes
Kanagawa ken-Yokohama shi-bibos
Kanagawa ken-Yokohama shi-bits
Kanagawa ken-Yokohama shi-Dana Claudia
Kanagawa ken-Yokohama shi-Dan_jp
Kanagawa ken-Yokohama shi-dariucha
Kanagawa ken-Yokohama shi-jojo
Kanagawa ken-Yokohama shi-Hide
Kanagawa ken-Yokohama shi-INA_
Kanagawa ken-Yokohama shi-lorycika.s
Kanagawa ken-Yokohama shi-Kannai-mihaela imai
Kanagawa ken-Yokohama shi-soma
Kanagawa ken-Yokosuka shi-Anna B
Kanagawa ken-Zama shi-yashy

Saitama ken-Kounosu shi-Alunita
Saitama ken-ionela roxana
Saitama ken-Kawaguchi shi-bubu
Saitama ken-Kumagaya shi-michiyan
Saitama ken-Higashi-matsuyama shi-akemi

Tokyo-CorneliaG.T.
Tokyo-crimir
Tokyo-danakaneko
Tokyo-kimsolauk
Tokyo-Lovely
Tokyo-mayumi
Tokyo-mir
Tokyo-nikole
Tokyo-puputi
Tokyo-shian
Tokyo-stropinela
Tokyo-zina23
Tokyo-Adachi ku-Shinden-eli
Tokyo-Edogawa ku-ralucami
Tokyo-Edogawa ku-Funabori-suzana81jp
Tokyo-Edogawa ku-Higashi Ojima-monicar (Toei-Shinjuku Line)
Tokyo-Itabashi ku-niponel
Tokyo-Koganei shi-slaurentiu
Tokyo-Komae shi-Adellita
Tokyo-Koto ku-Toyocho-kainumag
Tokyo-Koto ku-Kinshicho-yurika
Tokyo-Minato ku-Mita-Lunna
Tokyo-Minato ku-Odaiba-Kaane
Tokyo-Minato ku-Roppongi-eellya
Tokyo-Musashino shi-eliza y
Tokyo-Nishitama gun-tdgabi

Chubu Region

Aichi ken-boneca30
Aichi ken-Eliana
Aichi ken-Nagoya shi-hanako2004
Aichi ken-Nagoya shi-kameea
Aichi ken-Nagoya shi-maystar
Aichi ken-Nagoya shi-timi melinda
Aichi ken-Seto shi-takacamelia
Aichi ken-Toyohashi shi-pika-pika
Aichi ken-Toyokawa shi-nshiro

Fukui ken-Camilla

Gifu ken-pengunica
Gifu ken-picasso
Gifu ken-Hashima gun-Yanaizu cho-saory
Gifu ken-Tajimi shi-naomi_ioana
Gifu ken-Tajimi shi-ren

Niigata ken-Nagaoka shi-sandra20

Shizuoka ken-Mhunia
Shizuoka ken-ruby
Shizuoka ken-hannen
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-AYUMI
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-Christian
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-dolphin9913
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-mirahana
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-Ninutza
Shizuoka ken-Hamamatsu shi-veve08
Shizuoka ken-Numazu shi-kawaichan
Shizuoka ken-Ogasa gun-mary08
Shizuoka ken-Shizuoka shi-sora2001

Kinki Region

Mie ken-Yokkaichi shi-ocris
Hyogo ken-Nishinomiya shi-karin2006
Kyoto-ella@, mamica lui Naomi(25.06.2005)
Osaka fu-alina-roxana
Osaka fu-Irimell
Osaka fu-kelly
Osaka fu-Mirelaro
Osaka fu-Osaka shi-Chuo ken-Shinsaibashi-angel_jp, mamica unei fetite dragute, Loredana Andreea

Chugoku Region

Hiroshima ken-Fukuyama shi-ami21
Hiroshima ken-Hiroshima shi-aiko
Hiroshima ken-Hiroshima shi-mizu

Shimane ken-Matsue shi-Jiulia
Shimane ken-Matsue shi-raluca@

Yamaguchi ken-Shunan shi-devylla

Shikoku Island

Shikoku Region

Kochi ken-Kochi shi-hosen
Kochi ken-Kochi shi-Lory_k

Kyushu Island

Kyushu-Okinawa Region

Kumamoto ken-Kumamoto shi-Ishimoto
Kumamoto ken-Kumamoto shi-Ozy
Kumamoto ken-Kumamoto shi-shrotar@yahoo.com

Miyazaki ken-Nobeoka shi-hiroral

Nagasaki ken-Sasebo shi-nanatigru , mamica lui Kuraudo Antony

Oita ken-Oita gun-Yufuin cho-RIARA
Oita ken-Oita shi-diana526

Link-uri utile:www.ambrom.jp/romana/start.htm" target="_blank"> Ambasada Romaniei in Japonia
www.ro.emb-japan.go.jp/" target="_blank"> Ambasada Japoniei in Romania

http://web-jpn.org/region/index.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Prefectures_of_Japan
http://www.jnto.go.jp/mapindex/E/mapindex.html

Daca vreti sa faceti modificari, completari sau sunteti nemultumiti/te, scrieti-mi pe PM si voi face modificarile/completarile necesare pe listuta.

Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Buna, fetelor.

Adina, felicitari pentru bebe2. Ce nume frumos i-ati gasit!

Hannen, imi pare rau ca nu am putut sa te ajut cu manualul de chugakko. La cel care se foloseste aici, New Horizon, e zapaceala mare. Desi am cumparat setul pt. profesori nu contine CD-ul cu lectiile, nu are Work Book, ci doar niste fise si teste. Am cumparat setul de CD-uri cu lectiile, separat si trebuie sa mai merg o data sa vad daca nu gasesc si un Work Book.
Cum iti merg fetele de chugakko?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cris,si la noi la fel.Eu n-am luat inca setul de CD-uri ca mi-e ca dau banii degeaba.Au doua "chestii" separate de manual care vorba ta,arata mai mult a teste decit workbook.Si la mine e zapaceala mare pt. ca i-a bagat tare la scris la inceput iar acum si cu liberele astea trag mitza de coada.Saptamana trecuta jucasera "karuta" cu alfabetul si n-au inaintat in manual asa ca ce le-am pregatit eu nu am putut sa fac.Efectiv nu stiu cum sa "abordez" problema ,ma scarpin in cap ca Lachi Flaushatu`
Sunt pe dinafara rau(eu) ,plus ca una dintre ele ma dispera,e rusinoasa ,abia-i scot vorbele din gura,de tinut minte nu mai zic
Tre` s-o iau ca la gradinita.
E asa enervant sa nu faca nimic in elementary,e un gol imens de acoperit si nu stiu cum naiba sa o fac.
M-am mai linistit cind am vazut ca nu sunt singura in situatia asta,mai toti ALT se confrunta cu problema asta(in zonele in care nu fac engleza deloc ,dar si in cele in care fac si e o varza si cu "Eigo noto" adica ce in programa si cam ce ar vrea ALT sa predea)
Asadar acum sunt inca in tatonari,ce le este necesar ,usor...dar si folositor pt. la scoala.Greu neica,greu.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Hop-hodoronc -tronc...Ce mai faceti? Mi-a fost dor de voi! Fetelor , am o intrebare si e pe bune, serios, vreeau sa-mi injectez botox( colagen) parca asta , e, nu ? Si-a facut cineva asa ceva? E vreo diferenta? Cu cit inntineresti mai mult?

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele pe unde sunteti?Ati fugit?

Amina,imi pare rau,dar nu prea stiu mare lucru despre botox decat ce am citit pe net si in reviste.Vrei sa te faci"sexoasa a la Angelina Jolie"?

Mergi la inceput

Ayumi, nu in buze , vreau la riduri, cica daca le previi din timp nu se mai fac.Mi-a explicat o rusoaica, si-a bagat ea, arata de 20 si ceva de ani, normal ea are 42. Ma rog, parerile sunt si bune, si rele. Acum citeva saptamani am fost in Hamamatsu, intr-o cladire mare de joaca pentru copii, tare frumos a fost. Ma uitam p-acolo , sa dau de tine.Am papat si kebab turcesc, am ramas surprinsa pentru ca la noi in oras nu se gaseste asa ceva, faorte rar, cind e vreun ivento, ceva..
Ce mai fac ingerasii tai frumosi, nici nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut!

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Scuze de faza cu botoxul,nu a fost cu intentie.
Ai fost in Hamamatsu si nu mi-ai dat de veste???Lasa ca te iert de data asta.Stiu de ce loc de joaca zici,e Kodomo Kan,acolo in Zaza-City.Eu ies foarte rar afara pentru ca imi este f greu sa ies departe cu gemenii.Iesim doar cand e tati acasa.Cand nu este el,iesim doar pe-aproape.

Mergi la inceput

Ayumi, nu-ti cere scuze ca n-ai de ce. Nu m-ai jignit cu nimic.Dar sunt putin invidioasa pe buzele tale.
Cred ca-ti este greu singura cu doi copii, stiu cum e, unul fuge intr-o parte, celalalt intr-alta. Abia astept sa ne intilnim in Hamamatsu, undeva, intr-un parc, sau vedem noi. Sincer , de cite ori vin acolo , tot timpul ma gindesc la tine. Noi in general venim Duminica.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Salutare tuturor!Nu am mai scris de ceva vreme in schimb am citit pe furis mai tot ce s-a scris,si in sfarsit am prins curaj sa scriu si eu cateva randuri.
Vreau sa va multumesc pt informatiile despre modul in care predati celor ce au propiul "juku",cat si fetelor din sistem,mi-au fost de mult ajutor si daca pot spune asa" mi-ati deschis ochii " in mai multe privinte!
Am reusit sa dau si eu TOEIC test in sfarsit,insa la gramar is varza de tot nu ma astept la scor mare..insa sunt curioasa cam ce scor ar trebui sa am ca sa pot sa-l scriu si eu intr-un resume..
Am predat ceva timp la eikaiwa,sa mai treca timpul...fetele au crescut cea mare a inceput gradinita cea mica are doi ani,si vor sa invete englezaiar adresele de site-uri ce au fost scrise de fiecare ,pe toate le-am luat la rand
Noi stam mai la tara asa spus,iar ca sa-mi deschid propia afacera sa zic asa...nu prea ma vad in stare,ALT ar fi o better option...
In satucul unde sta soacra-mea, deci asta fiind la vreo douazeci de minute mers cu masina de unde stau eu,kyoto sensei de la scoala primara de acolo vor sa ma duc o data pe luna sa fac o ora cu toti copii(vreo 20 de toti).Nu am vorbit personal cu Kyoto sensei si nu stiu despre ce e vorba "borantia" cred ca ,dar e bun zic eu pt a-mi face o idee acolo.
EU nu inteleg un lucru si va rog sa ma lamuriti si pe mine s-a bagat sau nu engleza la scolile primare,ori umrmeaza de la anul!Sunt scoli unde se preda si scoli unde nu se preda,zau ca nu stiu
Va multumesc mult ca m-ati ascultat si sper sa ne primiti si pe noi in grupla copilasi si bebelusi si la mamicute harnicute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hiroral,ai doua fetite Eu stiam numai de una,de Karen.Felicitari !

De la anul se va introduce engleza la clasele 5 si 6 primare,anul asta se face renshu doar.Iar faptul ca se preda engl sau nu cu ALT acum e alegerea fiecarei scoli momentan,daca nu vor sa faca nu sunt obligati.Insa de la anul anul vor avea sensei japonez,ca la chuugako pt orele de engleza.
Parerea mea e sa dai curs invitatiei facuta de kyoto sensei,e mare lucru pt ca-ti faci un network si job history chiar daca va fi fara bani..a lucra direct pt o scoala,angajata de ei da ff bine la resume.
Legat de punctajul la TOEIC,ideal ar fi maximul de 990 dar orice peste 910 e binevenit
Succes,sa ne tii la curent

Kawaichan,cu la purtator 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare!
Eu ma gambarisesc cu Tae bo ,vreau sa ma fac sexoasa!Nu mai pot,sunt asa obosita.Si colac peste pupaza,ieri am calcat aiurea pe pragul de la balcon si ma doare talpa de nici nu pot calca.

Hiroral,si pe mine m-a abordat kyoto sensei acum vreo 3 saptamani.Au venit acasa la "katei homu..." cum ii zice?(parca se termina in n dar nu-s sigura) .Asa,deci a venit invatatoarea lui fii-mea si a vrut si kyoto sensei sa vina.Nici nu stiu cum a adus vorba ca vrea sa le predau la scoala .Era si al meu acasa,toata lumea vorbea ,fiecare avea cite ceva de zis si de comentat ,elevii incepusera sa-mi apara asa ca n-am cerut detalii.sunt si eu ca si tine,in plop.
Habar nu am ce vor de la mine dar banuiesc ca o sa aflu cind o fi timpul.
Cind ai dat TOEIC? Am reusit si eu sa-l dau in martie.

Cred ca ma duc la

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput