De ce racesc copiii nostri ?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai ca poate ma intalnesc azi cu voi prin parc, si-mi iau rosii...
Spre apararea mea: Sanziana are o caciula (subtirica) pentru care mai nou a facut o obsesie. Si in casa o poarta, se admira in oglinda, si-o trage pe ochi, si-o ridica in varful capului... Vai de mama mea, daca incerc afara sa i-o scot! Imi arunca o privire ucigatoare, mi-o smulge din mana si si-o indeasa pe cap
Asa ca sunt exceptie de la regula : mama DC + copil cu caciula

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pfff, ati vazut de ce am cerut eu subiect separat?

Da de ce simti nevoia sa te justifici in vreun fel fata de oricine in legatura cu caciula pe care o poarta copilul tau?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Era doar o gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Era doar o gluma!

Ihi, eram sigura. La fel ca mine si tu, mai in gluma mai in serios te-ai pus la adapost de rosii prin parc...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Minunat subiect; dar de ce l-ati abandonat???

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

o alta explicatie care am dat-o bunicilor in parc: "daca se raceste dde la frig, atunci suedezii ar fi toti bolnavi".

La naiba, sa vedeti ce rezistenti sunt sefii mei suedezi, vin in fiecaer zi la munca
Iar la 15 gr is in extaz. Cand i-am zis ca in buc. sunt 15 gr, vant, semi innorat - era atat de fericit ca vine in vizita... Si nu, nu au caciuli.

eu de gura lumii, nu mai numesc pe nimeni, am pus asta iarna fular la gat fetei. De decor..nu la gura. Asta iarna, la -15gr, nu a racit fata,desi mergem in fiecare zi la gradinita cu tranvaiul. A racit in martie, la 10-15 gr...

edit: la locul de joaca intre blocuri, fiica mea a fo asta toamna ultima cu maneca scurta si ultima fara caciula. O mamica a venit si m-a felicitat, si ca e suparata ca ea a cedat in fatza pisalogelii soacrei.
Ideea ca si io am avut parte la din astea, imbracam fata in fatza socrilor, si dupa 50m ma certam si cu dr de familie dar in sens invers, ca ma punea sa o dezbrac...
cred ca asta e cel mai greu - cand iti zic 10 babe ca gresesti, iti sadeste indoiala.....

Mergi la inceput