De ce racesc copiii nostri ?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Hai mah, ca a glumit Androix, nu?

Sau te refereai la "caciulite"

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Da, sper ca era o gluma

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Andorix, subiectul caciulite e tabu, stiu

deci voi va laudati cu "fara caciulita"??? Noi am iesit azi in tricou. Si eu si S. Sunt peste 20 grade la soare. Acum cam o sapt
eram in parc, S in pant 3/4 si tricou. In carusel mai erau alti copii. Unul cu "caciulita" altul fara. Amandoicu geci si ghete. Mamica a inceput discutia : mvai, noi am renuntat la caciula, acum ii pun numai body, dres, blugi, bluza, hanorac etc. Discutia era purtata peste mine, cu directie clara la fi-mea cea golasa. Peste 20 min am schimbat tricoul, strampirase toata.

Ideea e ca daca nu ii pui caciula la 20 grade nu e cine stie ce reusita... Parol !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

Andorix, subiectul caciulite e tabu, stiu

deci voi va laudati cu "fara caciulita"??? Noi am iesit azi in tricou. Si eu si S. Sunt peste 20 grade la soare. Acum cam o sapt
eram in parc, S in pant 3/4 si tricou. In carusel mai erau alti copii. Unul cu "caciulita" altul fara. Amandoicu geci si ghete. Mamica a inceput discutia : mvai, noi am renuntat la caciula, acum ii pun numai body, dres, blugi, bluza, hanorac etc. Discutia era purtata peste mine, cu directie clara la fi-mea cea golasa. Peste 20 min am schimbat tricoul, strampirase toata.

Ideea e ca daca nu ii pui caciula la 20 grade nu e cine stie ce reusita... Parol !

Kay, eu nu am zis-o ca nush ce reusita
Eu nu o consider o "reusita", ci o normalitate.

Am vrut doar sa spun , ca eu o tin pe eva fara caciula de cateva saptamani si era SINGURA din parc fara.

Nu ma laudam de reusita mea, ci doar vroiam sa spun ca gandirea prezenta a parintilor si bunicilor din parc este sa imbrace copii prea gros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi, cand e aproape zi de vara, fi-meu era singurul fara caciula si geaca. Gemnea parcul de copii, toti, "regulamentar", cu caciuli (unele chiar groase nene ), si cu geci.
Cum a aparut fi-meu cu scafarlia descoperita, au inceput sa se descopere si alte caputuri...saracii copilasi, ce caldura o fi fost pe ei .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am mai zis, sunt copii mai frigurosi.
Fi`mea de exemplu sufera de frig si se infofoleste ea singura fara nicio constrangere. Si e mereu rece la maini si picioare.
Probabil daca am fi in acelasi parc, vi-ati face cruci ...
Aaa, si nu transpira deloc-deloc. Eventual vara cand sunt 40grade+ si alearga cate 2 ore ... insa si atunci are palarioara sa nu faca insolatie

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna incerc si eu un raspuns, probabl nu reaua credinta ii fac pe multi parinti, sa isi imbrace copilul neadecvat cu vremea de afara.Mi s-a intamplat si mie ca sa-l imbrac mai gros, da afara m-am adaptat situatiei si ne-am mai lepadat din cojoace Probabil vremea asta atat de schimbatoare te cam da peste cap, azi e frig de iti pui palton, maine sunt 20 de grade si iesi in tricou, e o brambureala de nu mai stii cum pleci din casa si cum vii .
Iar din aceasta brambureala virusii sunt cei care ies triumfatori si care te darama imediat ce ai iesit mai altfel pe usa.
Dar trebuie sa ne adaptam situatiei si sa avem schimburi la noi macar cateva zile pana se stabilizeaza vremea si stim si noi cum ne imbracam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Era o gluma si nu prea da la caciulite m-am referit, caciulite, cipilici si alte sepci dar mai ales comparatia intre copilul meu si restul parcului mi-a atras atentia. Fara suparare, Andra dar de cum da primavara mamele din lumea intreaga se impart in doua tabere: mamicile de pe DC care nu pun caciula in cap copilului pe 20 de grade si restul parcului.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Tot discutam cu al meu si ii ziceam a daca am fi in iulie si ar fi 15 grade afara, toti care-si tin copiii cu caciuli acu la 20 i-ar scoate in tricou fara problema... Dr e reflexul calendarului. Nu ii imbraca dupa termometru, ci dupa calendar. Daca e martie, geaca sa fie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Corect, unii au mari probleme cu calendarul...mi-a zis si mie un bunic asta toamna "da nu-i puneti o caciulita ca e noiembrie?"

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Era o gluma si nu prea da la caciulite m-am referit, caciulite, cipilici si alte sepci dar mai ales comparatia intre copilul meu si restul parcului mi-a atras atentia. Fara suparare, Andra dar de cum da primavara mamele din lumea intreaga se impart in doua tabere: mamicile de pe DC care nu pun caciula in cap copilului pe 20 de grade si restul parcului.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

ee, daca e s-o iei asa...nu numai la caciulite se impart mamele in doua: mamele de pe DC si restul mamelor din parc

Aici, pe DC, se merge f mult pe ideea ca nu faci educatie copilului cu tipete, ca ii explici frumos, ca nu-l bruschezi, etc, etc, ca esti un parinte calm care urmareste numai binele copilului, ca nu te enervezi pe copil, indiferent daca are vreo criza de personalitate, etc.

Lucruri cu care sunt perfect de acord si sper ca si in viitor sa pot fi o mama atat de buna si sa pot fi asa in orice situatie.

Dar, din pacate, lucrurile nu stau asa si in parc.
Mai mult de jumatate din mame tipa la copil, ii zgaltaie, ii ameninta cu bataia...

Ma rog, asta era off topic.

La subiect, este intr-adevar si cum zicea mamagiuliei. Sunt si copii mai frigurosi si atunci de ce sa-i chinui?

Dar pe mine ma scoate din sarite sa-mi zica cineva:" Vai, e doar in hanorac, vai, nu are caciula....", ca doar nu-s zuza sa-mi las fata sa raceasca intentionat.

Editez: nu sunt atat de multe mame, mai mult bunicii au aceste reactii.

Mergi la inceput