Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50Kg(1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

holla fetele!
ma intorsei si eu de la puticolog..cu 14 gaurici cu basici la activ..da e de bine!!!asa ca..merg inainte!!tratament cu antibiotic injectabil..apoi bag o histeroscopie!!
a mai facut cineva asa ceva?ca eu am la activ doar o laparo si o opratie clasica-ptr indepartare aderente..si vreau sa am 3 la activ-ca a zis soricica ca 3 e cu noroc!glumeam!
insa..nu stiu unde sa ma duc sa fac histeroscopie..ca in brasov - no way!!!iar dr meu din cluj nu e de acord cu histero!da eu am un fix-e unul din piticii de pe creier!!vreau sa o fac si pe asta inainte de fiv!daca ma puteti ajuta..please.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, mie povesteste-mi ce e acolo pe YOUTUBE, ca turcii n-au voie sa acceseze site-ul, din motive de siguranta nationala. Serios, cica organizeaza razmerite.

Mergi la inceput

Uratico, in cursul zilei de azi, iti trimite fata detalii despre HSG, ca a facut si din aia. Acum sunt intr-un loc unde netu merge ffff greu, albesc pana se incarca o pag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

si eu facut una bucata HSG,la cluj, la interservisan, sorry, fara reclama, deci, ....am platit in noiembrie, 3,5 mil...
nico, oups doamne....
niste desenute animate...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

guzelnico, asa si la noi putini, lenesi...puturosi..., totusi parca as mai incerca 2-3 inseminari pana la fiv, acum sa vedem si ce spune dr.

uratica, daca e acelai lucru cu histerosalpingografia am facut si eu acum vreo 2 ani.

va pup

Mergi la inceput

Galli, atunci inseamna ca le vad cand ma duc in RO. Vezi, cand faci cap nou, sa salvezi si cap 1, "sa nu strici munca de-o viata ... bla bla bla"

Mergi la inceput

nebunica mica, la asta ma gandeam si eu acum.....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

multam fetele!!insa eu hsg am facut..amu trebe sa fac histeroscopie diagnostica si daca e cazul operatorie-ca nu cumva sa ma fi pricopsit cu niste aderente si in uter!cam asta ar fi problemsul meu amu!

Mergi la inceput

aha, sorry, nu am citit cu atentie.....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele ,
Mi-au adus azi posta , 139 kile ...pentru doar 44 euro ..posta asta eu trebuie sa o distribui ..

Mergi la inceput