Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50Kg(1)
Raspunsuri - Pagina 12
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaa 

incerc sa fiu o gazda buna, si va poftesc la 

si 

, asezonata cu
si
.
fetelor, de ce va chinuiti voi cu diete???
uitati ce am zarit:
Slabeste prin gandire pozitiva
publicat pe 13 Mai 2009
Despre diete, tratamente miraculoase, impachetari si o multime de modalitati de a face sport am tot scris, asa ca a venit momentul sa abordam slabirea si din alta perspectiva: aceea a optimismului si a gandirii pozitive. Probabil stii deja ca atitudinea poate schimba total perceptia altora asupra propriei tale imagini, iar o femeie ce nu are o silueta standard, in schimb are incredere in ea insasi si debordeaza de buna dispozitie lasa o impresie cat se poate de buna. Principiile optimismului si ale increderii in sine pot fi aplicate cu succes si atunci cand iti doresti sa slabesti, intrucat iti vor schimba perspectiva asupra procesului de slabire, transformand o aparenta corvoada intr-o adevarata placere!
Slabeste pentru a te simti bine
Inainte de a te hotari ca trebuie sa slabesti 2, 3 sau chiar 20 kilograme, intreaba-te care este adevarata ta motivatie: De ce vreau sa slabesc? Bineinteles, daca stii ca ai un surplus de greutate semnificativ, motivatia vine din faptul ca vrei sa fii sanatoasa si sa te simti perfect in propriul tau corp! Insa, daca vrei sa slabesti pentru ca visezi la un corp ca al unei vedete oarecare, aceasta nu este o motivatie nici puternica, nici fezabila. Vedetele din reviste au trupuri frumos retusate pe calculator, ten fara pic de riduri la peste 40 de ani si o piele vesnic stralucitoare si ireal de perfecta – toate aceste “calitati” nu au nimic de a face cu femeile reale, a caror frumusete este mult mai palpabila si naturala.
Daca vrei sa slabesti pentru ca toate prietenele tale tin cura de slabire sau iubitul ti-a reprosat ca “incepe sa ti se vada burtica” (intre noi fie vorba, ar fi cu adevarat nepoliticos din partea lui), din nou, nu ai o motivatie suficient de puternica.
Adevarata motivatie trebuie sa vina din tine insati, din convingerile si dorintele tale personale, neinfluentate de factori exteriori. Cel mai important este ca tu sa te simti bine in pielea ta, indiferent de constrangerile si parerile altora! Daca tu te simti fantastic avand forme voluptuoase, nu trebuie sa slabesti pentru a avea o talie demna de Keira Knightley, iar daca te simti bine in pielea ta cu o silueta androgina, este, iarasi, in regula. Stii proverbul din batrani, “Apa trece, insa pietrele raman”, nu-i asa? Acelasi lucru este valabil si pentru tine si controlul asupra propriului tau trup – prietenii “binevoitori”, iubitii chitibusari si diferitele vedete ce ne inconjoara trec, se schimba si sunt inlocuiti de alte si alte persoane, in schimb, tu si corpul tau ramaneti impreuna, la bine si la greu. Slabirea este un proces pozitiv, ce duce catre o stare de bine generala, atat fizica, cat si spirituala si emotionala!
Constientizeaza-ti frumusetea
Mancatul pe fond emotional sta la baza ingrasarii celor mai multe dintre femei. Daca atunci cand te simti nervoasa, stresata, obosita sau pur si simplu te confrunti cu un sentiment pe care nu il poti stapani, precum cel de vinovatie, anxietate sau neincredere in tine si propria ta frumusete, ai tendinta de a manca mai mult decat de obicei, inseamna ca ai dezvoltat obiceiul de a manca pe fond emotional. Conform unui studiu realizat de Institutul National de Sanatate Mentala din SUA, o treime dintre femeile ce tin cure de slabire ajung, in decursul catorva ani, sa manance pe fond emotional. Explicatia este simpla: curele de slabire creeaza frustrare, pentru ca dietele nu dau rezultatele asteptate pe termen lung, femeile sunt stresate in mod continuu cu imaginile complet nerealiste ale vedetelor din reviste si astfel se naste sentimentul de inferioritate.
Pentru a iesi din acest cerc vicios, este important sa constientizezi faptul ca esti o femeie frumoasa! Exista nenumarate tipuri de frumusete, apreciate in diferite culturi ale lumii – dupa cum stii, legendara frumusete Cleopatra avea un nas imens si totusi era adorata, iar Rubens picta numai femei cel putin voluptuoase, un adevarat ideal al frumusetii din trecut. Luna trecuta am realizat un test de personalitate in urma caruia poti afla ce tip de frumusete ai, iar, daca nu l-ai rezolvat inca, te invit sa raspunzi sincer aici, pentru a te convinge ca nu exista femeie urata.
Odata ce-ti constientizezi frumusetea si iti dezvolti increderea in sine, vei putea sa-ti controlezi mai usor emotiile ce tin de sentimentul de inferioritate, anxietatea legata de modul in care arati si altele de acest gen. Nu ai nevoie sa-ti gasesti confortul mancand peste masura, ci trebuie sa gasesti confortul rasfatandu-te: un masaj cu uleiuri aromate, o plimbare intr-un parc plin de verdeata, o noapte in care sa dansezi pana-n zori alaturi de prieteni si orice altceva simti ca iti prieste acum, cand te-ai convins ca esti cu adevarat frumoasa!
Iubeste-te
Ce inseamna sa te iubesti pe tine insati? Inseamna, in primul rand, sa iti respecti corpul si sufletul, iar, pentru ca acesta este un articol despre slabire, ne vom referi doar la trup: a-ti iubi trupul inseamna a-i oferi o dieta usoara, plina de vitamine, minerale, proteine si glucide bune, astfel incat meniul zilnic sa fie echilibrat si sa-ti ofere energie. Acum, ca tot se apropie vara, pietele s-au umplut de fructe si legume proaspete, iar salatele sunt un meniu de sezon excelent! In plus, un pic de miscare, zilnic, iti va oxigena intreg organismul, te vei simti energica si totodata te va ajuta sa slabesti, accelerandu-ti metabolismul – este un lucru bine stiut faptul ca sportivii de performanta, avand musculatura bine dezvoltata, slabesc chiar si in somn. Tot ce ai tu de facut este sa-ti ingrijesti corpul si sa-l tratezi cu iubire: meniu usor, care sa nu suprasolicite organismul, ci sa-i ofere echilibrul ideal de vitamine, multa apa, pentru o hidratare perfecta si un pic de sport, pentru oxigenare si buna dispozitie!
citesc odata cu voi,
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Galli, harnicuto, ce matinala esti!
Tocmai ma batea gandul sa ma duc sa-mi iau un ziar, sa citesc la micul dejun dar lenea e maaaaaareeeeee.... Asadar, am preferat sa dau din taste si surpriza
:Galli a postat ditamai materialul de lectura 
Calde imbratisari tuturor!

uratica spune:
eiii..asa mai merge!galli-multumim de tratatie!
interesant si articolul!sincer cred cu toata taria in el!e pur adevar!eu am uitat sa va zic..dar prin tineretele mele am avut si 70 de kg..insa am slabit pe fond emotional-ca de..imi punea mama fundu'n teapa daca nu luam bacu!si avand in vedere ca in a 12a aveam doar 180 de absente si ca era cat pe ce sa nu intru in bac..am avut destule motive de stres!ceea ce a dus la pierderea a doar 20 de kg!
si de-atunci se pare ca o tin intr-un stres continuu!!nu ma pot "destresa" frate nicicum!![]()
guze-daca iei ziarul arunca-l si la mine!ca si eu am o lene de ma doare!![]()
hmm..azi as declara zi de sarbatoare "Adormmirea sfintilor ochi si cuvioasa lene"
!insa..trebe sa merg la dr. "puticolog" si sa fiu cobai-sa incerce pe mine toate antibioticele din lume-pe care sper ca luna asta sa pot sa le inghit-nu sa le dau afara!
deci..pupici la gagici si o zi superba-dupa pofta inimii voastre!
MayanMistica spune:
Torturile sunt pentru petrecerea unei romance , la care vor veni si romani si olandezi.Am inteles ca va avea in jur de 100 de persoane.
Mona40 spune:
'Neata Stimabilelor, hai la ceiute...
Lyly Mar, chistul a fost sigur de la stimulari ( ca facusem cu clomifen) /
De astazi , trec pe stimulari injectabile...
Am la 11:30 rand da " putolog" vorba uraticai, sa vad ce zice...
Am emotii, ca mi-e frica de facut injectii singurica...
Mi-e frica , mi-e frica, ca sunt singurica....
Al meu a zis ca mi-le face el....parca el stie...
Vom vedea...
Dar de ce sa va stric eu buna dispozitie? Precum scrie in articolul Galicienei, sa gandim pozitiv...
Sa-mi spuneti voi mie dragele mele, cum sa slabesc eu doar prin metoda pozitivismului...
Daca as vedea se eu in test pozitiv ceva, as mai zice.....atunci,
.....oricum ma voi ingrasa....
Deci cum o dau, tot grasa voi fi..![]()
Asa ca abstinenta drageloooooooooo asta e reteta
Culinara evident...![]()
Mayan, nu frumos ce faci tu la dieta mea...pofta buna, si noroc ca nu suntem vecine...nici macar de continent
.
Guze, sori, pupicei..."tetectualelor".
Pen, pupici si sanatate..
T
pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
soricica spune:
neata dragelor
,
eu ma aflu inca sub influenta eurovisionului
, iar la birou se vorbeste numai despre spectacolul care l-au organziat rusii.despre elena nu pot sa zic f multe ca nu ma impresionat cu nimic din pacate.mi-a placut islanda,suedia, portugalia si imi pare rau de muntenegru.
iar corul armatei ruse s fost grandios dupa parerea mea.
galli, draga mea, foarte buna cafeluta si in dimineata asta
.
va doresc o zi superba, in ciuda vremii care e f urata.
va pup 

MayanMistica spune:
uite un tort cu capsuni multeeeeeeeeee
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_1315.jpg
guzelnico spune:
Lyly_mar, nu m-am indragostit de termometru. E mic si subtire...Uneori marimea si grosimea conteaza
. Dar este metoda cea mai simpla pe care am abordat-o ca sa nu-mi reprosez ca stau degeaba in perioada de pauza pana la urmatorul FIV/IUI. Pt. ca am luat in calcul sa incerc si IUI (e mai "light" decat FIV-ul).
In privinta testelor de ovulatie, am inteles ca nu sunt cele mai grozave, ca mai pot gresi. In plus, aici costa extrem de scump ....Prefer sa mai astept pana dupa 16 mai si sa iau test de sarcina. Nu ca as avea mare incredere dar .... oricum. Ma excita doar ideea de a-l cumpara. Poate .... cine stie....ooooffffff. 
guzelnico spune:
Mayan, ooo Doooamne, ce mi-ai trimis! Cum ma bagi tu in bucatarie azi!
Uratico, ia fetita, prinde ziarul, e in turca da' uita-te si tu la poze!
Mona, Uratica veneam si noi cu voi la dr dar sarbatorim "Adormirea ... si...lenea". Va steptam cu vesti bune, dragutelor!

blue_flower spune:
Buna dimineata la fete!!
Eu aproape mi-am terminat cafeaua....cred ca imi va fi foarte rau si greu sa renunt la cafea pe timpul sarcinii....dar...sper sa pot.
Nu mai vreau sa scriu dimensiuni de ovocite si rezultate la analize, prefer sa anunt ca sunt insarcinata peste doua saptamani. Asa simt eu.
Mai mult, asta asa...ca nu ne stim, nu ne cunoastem.....nimeni de la mine din familie nu stie ce fac zilele astea. Doar eu si sotul meu.
Nu sunt genul care are nevoie de telefoane zilnice, de intrebari, etc.
Mi=am facut injectiile, dozarile, ecografiile, ce-o fi o fi.
Oricum, optimismul nu imi lipseste.
pupici. sunt pe aici. va citesc si va admir optimismul si incurajarile reciproce.