clinici private de evitat in Bucuresti
buna,
sunt noua pe site...am 35 de ani si sunt aspiranta la bebe.am inceput un tratament de stimulare si azi am avut primul "hop" dar de alta natura.Trebuia sa fac musai o injectie la ora 10,si am fost la CDT BABES,sectorul 3.Si acolo am fost tratata foarte prost sau mai bine spus,nu am fost tratata.Va redau mai jos scrisoarea pe care am adresat-o sefului clinicii, nu de alta dar e bine sa stiti si voi si sa o evitati.
Sper ca nu gresesc postand subiectul aici...ma scuzati anticipat...
"Domnule Profesor,
Va scriu pentru ca azi v-am calcat pentru prima data pragul fundatiei respectiv CDT Babes srl.
Fiind sub tratament injectabil, ieri am telefonat la nr de contact 0788201790 in jurul orelor 15h30 pentru a intreba daca pot face o injectie a doua zi (adica azi 9 mai) si mi s-a raspuns ca pot numai sa am reteta (pe care o aveam).
azi dimineata m-am prezentat la centru, trebuind neaparat sa fac injectia la orele 10h00, si aici am avut surpriza sa fiu refuzata de catre domnisoara de la Receptie,motivul fiind ca reteta NU ESTE ELIBERATA DE CENTRUL BABES! am insistat si a fost intrebata si medicul de garda care si acesta a refuzat sa imi faca aceasta injectie.Nici macar nu s-a uitat sa vada despre ce era vorba, a refuzat categoric.
Pe hol se mai plimba si un tanar medic, pe care l-am intrebat daca nu ar putea sa imi faca o injectie, in ideea ca un medic e mai istet si poate sa dea o solutie rapida la un caz atipic.Insa si acesta mi-a raspuns cu voce plapanda ca el este saracutul medic ecograf...
Aceasta fiind situatia, si trebuind neaparat sa fac injectia am strabatut tot sectorul 3 pentru a gasi o clinica si, vreau sa va multumesc pe aceasta cale pentru ca fara dvs nu as fi ajuns la Medicover, care au cerut si ei reteta dar mi-au facut injectia fara sa isi faca griji ca nu am "cotizat "deja la clinica lor.Calitatea serviciilor si personalul sunt perfecte si sunt foarte multumita ca am ajuns "pe mainile lor".
Domnule Profesor, asa frumos vorbiti pe site-ul dvs despre cdt Babes:
"un centru ale carui porti sunt deschise, in egala masura, tuturor. Centrul promoveaza o noua cultura pentru sanatate, bazata pe mentinerea sanatatii si preventia bolii, stabilirea unui diagnostic precoce si initierea unei terapii individualizate, aplicarea de protocoale specifice de recuperare medicala"
"Pentru noi, pacientul nu inseamna numai durerea, rana, infectia, un rezultat nefavorabil la o analiza, ci chiar el, omul, cu nelinisti, tristeti, uneori spaime, pe care avem posibilitatea sa il ajutam, constienti ca sanatatea nu este totul, dar totul fara sanatate nu inseamna nimic", crede Prof. Dr. Petre Calistru, Presedintele Fundatiei "Dr. Victor Babes" - fundatia fiind proprietarul de drept al centrului medical"
Realitatea este ca numai banii va intereseaza .Asa sa va ajute Dumnezeu!"
asa am incheiat mesajul si nu sper sa primesc raspuns insa prefer sa iau atitudine !
numai bine,
angela
Raspunsuri
Liana30 spune:
angela multa bafta!!!!
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"