Semnaturi impotriva impozitului forfetar
Liberalii au inceput o campanie de strangere de semnaturi impotriva impozitului forfetar. Petitia poate fi semnata si online, aici: www.tintapnl.ro" target="_blank">http://www.tintapnl.ro.
Sper sa nu considerati asta reclama, n-am treaba cu nici un partid, dar poate totusi reusesc sa faca ceva cu impozitul asta.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Raspunsuri
gabidaniela spune:
Semnat
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
Natasa spune:
Semnati degeaba, nu se va schimba nimic. De fapt si PNL-ul stie asta, acum doar isi face campanie electorala "votati-ne pe noi ca va scapam de legea asta si sa va aratam ca sintem imbecili in alte moduri :)"
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Semnati degeaba, nu se va schimba nimic. De fapt si PNL-ul stie asta, acum doar isi face campanie electorala "votati-ne pe noi ca va scapam de legea asta si sa va aratam ca sintem imbecili in alte moduri :)" |
Ne-au aratat destule, Natasa. Si din spate, si din fatza...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
anda16 spune:
Este o tampenie impozitul asta, am o firma care nu a avut activitate niciodata, nu am inchis-o pentru ca ar fi costat mai mult de 1000 ron, depuneam doar declaratii pe zero, acum ma vad nevoita sa fac ceva sa scap de firma asta.
anda.r
Guestus spune:
citat din mesajul lui anda16 Este o tampenie impozitul asta, am o firma care nu a avut activitate niciodata, nu am inchis-o pentru ca ar fi costat mai mult de 1000 ron, depuneam doar declaratii pe zero, acum ma vad nevoita sa fac ceva sa scap de firma asta. anda.r |
tu depuneai declaratii pe 0 si altii isi bateau capul sa verifice ce scriai tu acolo...asa o inchizi si este mai bine pt toti.
gabirus spune:
Mie nu mi se pare stupida legea, dar parca mai necesita clarificari. Cum zice si Guestus, munca administrativa din cauza zecilor de mii de firme (daca nu or fi si mai multe) care exista doar pe hartie cine o suporta? Trebuie totusi sa existe o noima, o ordine.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
viviana spune:
Mie mi se pare Ok.
Asta pentru ca stiu cum fac multi.
Am lucrat la o firma care prin anumite sa le spunem "smecherii contabile" venit=cheltuieli=profit zero=impozit zero.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ina_nz spune:
citat din mesajul lui anda16 Este o tampenie impozitul asta, am o firma care nu a avut activitate niciodata, nu am inchis-o pentru ca ar fi costat mai mult de 1000 ron, depuneam doar declaratii pe zero, acum ma vad nevoita sa fac ceva sa scap de firma asta. anda.r |
Eh uite d'aia au bagat impozitul asta ....sa scape statul de situatiile descrise de tine.
Adica pt tine era mai ieftin sa nu faci nimic in privinta firmei dar ti se pare OK ca statul sa chelutuie cu salariile unor functionari care sa verifice in nestire si in paguba niste firme neaducatoare de nici un leu la buget.
petitia asta e o tampenie.....impozitul e absolut binevenit intr-o tara ca Romania
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
marius spune:
Din puncte de vedere economic este o aberatie si are un singur scop - bani la buget. Practic s-a marit fiscalitatea penrtu ca se aplica la toate firmele indiferent de marimea sau volumul de activitate. Ca se vor radia firme mici fara activitate sau cu activitate scazuta este o consecinta indirecta.
Reglementarea cu privire la viabilitatea economica a firmelor fara activitate se face prin marirea nivelului capitalului social nu prin aplicarea de impozite si/sau taxe care sa nu aiba la baza o forma de venit/profit.
Acest impozit este strict o forma de a forta venituri bugetare suplimentare si nu are nici cea mai mica legatura cu economicul.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa