cafea cu aroma de femei si bebelusi
Raspunsuri - Pagina 16
alic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Multumita fetelor de la odisee i-l fac pe cel de 3 mil ![]() Bazar Sonia si Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
financiar vorbind sau tinand cont de sfaturile lor?
ALICe

eu
Dodo-pui spune:
Financiar,altfel nu faceam deloc vaccinul gratuit de la dispensar.Bogdan se chinuie si din cauza vaccinului si asta nu o spun eu de la mine mi-au confirmat si dr.
Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
wonderful spune:
Buna sera,fetele!
Maristef,daca tot te manca mai bine te scarpinai,te alegeai macar cu o...senzatie.![]()
wonderful spune:
Ce diferenta este intre o pereche de chiloti din sec. 19, si o pereche de chiloti din sec. 21?
La chilotii din sec. 19, desfaci snurul sa vezi c..., iar la cei din sec. 21 desfaci c... sa vezi snurul
maristef spune:
"neatza cafengioaiceleeee
haideti la o cafea cu ciocolata, frisca si zahaaaar

Wonderful m-am scarpinat si am avut numai senzatii de nervi! care bineinteles continua!! (adica...senzatii tari)
pentru ca prostimea se zbate si altii i-au "ciolanele" pline de carnitza.
pupaceala si week-end fain cu multa distractie la toata gashka!!
mama Biutei
iahim spune:
Neata!Multam de cafea!
La noi este frig....frig....dar ne mai racorim un pic...Si ne incalzim cu cafeaua asta dulce si calda!
Alicule,o mandreata de fetita!Imi place cum arata,a luat bine in greutate!
Dodo,fara sa par ipocrita,mi-as dori din suflet sa te pot ajuta si eu....Suma este enorma,tinand cont ca va trebui sa-l operezi la ambii ochi!Sa ma tii la curent...
Asa este,Maristef,multi bani sunt aruncati in vant...Dar acea emisiune nu este decat o reclama la cei ce se ocupa de schimbari estetice...
Daca Dumnezeu mi-ar da peste noapte o suma mare de bani as construi un spital de copii(in inocenta mea infantila
)...
suntem atat de nepunticiosi!
iahim spune:
W,hai,mai dezmorteste cafeneaua....
Lali,cum a fost la petrecere?Pe mine m-a emotionat profund ...Am ramas cu amintiri frumoase de la intalnirea de 10 ani...Am revazut colegi pe care nu i-am recunoscut....Ca sa nu mai spun ca multi lucreaza"dincolo" si castiga intr-o luna cat castig eu aproape intr-un an!
iahim spune:
AdinaIulia,cred ca n-ai mai intrat in cafenea de aproape un an...Sau ma insel....Sper sa nu pleci iar...Ce-ti face fetita?Mananca mai bine?Tot agera este?
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iahim AdinaIulia,cred ca n-ai mai intrat in cafenea de aproape un an...Sau ma insel....Sper sa nu pleci iar...Ce-ti face fetita?Mananca mai bine?Tot agera este? ![]() |
multam frumos de intrebare, e bine fii-mea, dar nu a avut niciodata probleme cu mancatul (dimpotriva as zice, e pampushca bine Ce urata vreme azi, cica sta sa ploua...cred ca o sa mergem la un film.
Ayla21 spune:
Alice
dulce grasulina. Tu nu erai la odiseea noastra?
Wonderful
super bancul cu diferentele ![]()
De Aida nu mai stiti nimic? Aida
ma gandesc la tine.
Si la noi este frig si umed.
Si vroiam in w/e sa plecam la Felix.
Noi am luat asa bine in greutate ca isi face dr probleme ca-i prea mult acum.![]()
Iar azi... sunt 4 luni de cand a plecat ingerasul meu la cer.
Va doresc o zi frumoasa la toate!
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.