cafea cu aroma de femei si bebelusi
Raspunsuri - Pagina 15
ioanaradu spune:
pup si eu fetele ... merci de cafea!
eu sunt varza de raceala. mucesc si ma ia cu ameteli ... 
principe noua dc ne pica un calculator din 2 ... intram in sevraj!! 
pup fetele!
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
MsLara spune:
Buna dimineata! O
mare va rog! AAA, Iahim ce buna e!
Ioana multa sanatate! Multe ceaiuri, lamaie, etc, sa te faci repede bine!
Dodo-pui sper sa gasesti cat mai repede o solutie (financiara/sponsorizare, ceva) pentru Bodganel!
Principe la tine au ajuns doar virusii de calculatoare? Tot mai bine decat racelile ce bantuie acum prin Bucuresti!
Dragelor, eu astazi dupa-amiaza am reuniunea cu colegii de facultate!
au trecut ZECE ANI! Nici nu stiu cand a trecut atata timp; am si emotii, ma si bucur, de fapt am tot felul de sentimente amestecate.
Bineinteles ca ieri pusa in fata evenimentului am facut un bilant al acestor ani...
nu stiu inca daca mi-a dat cu plus, ca eu sunt tentata sa vad ce nu am facut mai mult decat ce am facut. Pe principiul daca sunt rezolvate nu le mai vad importante...ce n-am facut inca insa, ma roade ![]()
Gata cu melancolia! O zi frumoasa si week-end excelent!
Emma este in sufletul nostru
Lali 
A_Iulia spune:
Ce baba esti, lali
, 10 ani de la terminarea facultatii? nu mai bine nu faceai facultate, nu mai serbai acuma nik sa te apuce depresia! ![]()
de Stefanuce mai stiti ceva?
maristef spune:
salut cafengitele,
sunt la curent cu tot ce s-a scris pe aici!!!
noi suntem sanatoase, dar creierul meu mai are putin si pocneste (de la bani, de la stres, etc...). De asta am lipsit cateva zile, ca m-am saturat sa ma plang de probleme....
Mai ales cand vad probleme dee sanatate pentru pitici....stresul meu e apa de ploaie.
Iahim super faina cafeaua!!
Dodo sper din tot sufletul sa rezolvati problema. Cand vad la tv emisiunea aia cu "frumusete pe muchie de cutit" imi vine sa il arunc pe geam. Pentru tampeniile, cretinatatile, idioteniile alea au bani dar pentru sanatatea unor copii....nu ii intereseaza. Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti cat mai repede si bine!
Ms Lara..baboooo...![]()
![]()
![]()
eu mai am doi ani pana ajung....baba ca tine.....
Ioana da-i cu polidin ca te refaci mult mai repede!!!
Principe...si calculatorul meu e plin de virusi dar pana nu crapa de tot....merge si asa....![]()
Eu imi caut cu disperare un loc de munca, cred ca azi ma duc sa ma iau la bataie cu baba de la asociatie, ca umfla facturile la intretinere de mai am putin si ii dau tot somajul meu pe o luna (si am centrala proprie si apometre...)
m-a mancat ...undeva...si m-am inscris in pnl....luni ma duc sa ma cert si cu aia de pe acolo....
saptamana trecuta am cununat...alta adrenalina...
pupaceala si sanatate maxima la toata gashka
mama Biutei
alic spune:
daca e vorba de bani, crecd ca toti simtim asta pe propia piele, din pacate
; la mine acu mai e cum mai e, dar acus intru in concediu de crestere si-atunci sa vezi cate parale fac...
dar hai sa v-o arat pe Natalia la a doua baita, ca pe prima am ratat-o...
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_9947-1.jpg
ii place apa se pare, cel putin sta foarte atenta.....
innotatoare o face mama...
Dodo, ce-ti face puiuta?
chiar de Stefi cine mai stie ceva?
pup toate fetele si pe cele proaspat venite!
ALICe

eu
maru spune:
alic, tare frumoasa fata! Pune-ma pe lista cu gineri![]()
cat despre bani, peste tot e jale, tipic canadian sa ne prefacem ca ne merge bine, ca vedem noi pe unde scoatem camasa
maristef, bafta multa in cautarea de job. In ce domeniu cauti?
Dodo-pui spune:
Bey care-i baba la 10 ani de la terminarea facultatii??Care... caci la mine au trecut mult mai mult...care-i baba
??![]()
Isabella este bine multumesc lui DD,saptamana viitoare mergem la cantarul si vaccinul de 2 luni
.Deja zambeste la Bogdan
,dimineata sunt o minune.El ii spune" rasi,rasi" el rade si ea il copie si asa am doi "zambarici" de la prima ora
.
De rezolvat trebuie sa se rezolve intr-un fel,pentru ca-i musai nu moft
.
Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maristef spune:
Ptiu, ptiu, ptiu, sa nu fie de deochi, frumusetea de fata!!
Eu nu reusesc sa pun poze 

Maru caut in orice domeniu (mai putin video chat.. si ansatoare exotice
) numai sa fie cu un salar mai mare de 7 milioane!!
pupacealaaaa la toata gashka
mama Biutei

alic spune:
saru-mana la fete, pentru mine e cea mai frumoasa 
Maadi, esti in capul listutei
Dodo, ce vaccin faci la fata? ala decontat de casa sua pe ala de 3 mil? te pun doctorii astia intr-o dilema totala 
Maridtef, de ce nu poti pune poze? ai vreun album deschis pe vreun cont? tre sa faci doar trimitere la link
ALICe

eu
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic [maroon]saru-mana la fete, pentru mine e cea mai frumoasa ![]() Dodo, ce vaccin faci la fata? ala decontat de casa sua pe ala de 3 mil? te pun doctorii astia intr-o dilema totala ![]() |
Multumita fetelor de la odisee i-l fac pe cel de 3 mil

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!