cafea cu aroma de femei si bebelusi
Raspunsuri - Pagina 12
iahim spune:

La multi anicu multa sanatate la toate mamicile si copilasii din cafenea!
O zi asa cum va doriti!
iahim spune:
Aida,ma bucur mult pentru voi!Sa dea DUmnezeu sa duci cu bine sarcina si sa se nasca sanatos!Asta este tot ce conteaza!
alic spune:
Doamne, m-am luat cu ale mele si am uitat sa-i zic Isabellei la multi ani, sa fie sanatoasa si norocoasa! va pupam cu drag!
ALICe

eu
aidaciolac spune:
W mai zi ceva iubita
asa repede fugi 
... io deja simt cum se joaca fotbal in burtoiu meu ... oare ce va fi peste o luna si jumatate ?
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
mexxa spune:
Neata fetele
Ioana saru'mana de cafea...chiar am nevoie de una mareeee.
Aida
felicitari pentru samburel
.Sa creasca mare si multa multa sanatate!!!
Ia sa vedem cine mai apare la cafelutza.
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Maadi spune:
Neata,
Multam de cafea Ioana.
Dau si eu croissante proaspete.
Aida -
lui Samburel. Sa creasca mare si sanatos.
Principesa ce-o face? Si-o fi bronzat obrajorii?
Imi este un somn de mor. Am terminat deja o cana jumate de cafea si nimic. Noroc ca vine we iar azi e zi scurta.
Si diseara merg la spectacol "de oameni mari" cu fimiu. Sper sa nu fie nevoie sa plecam la pauza.
wonderful spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac W mai zi ceva iubita asa repede fugi ![]() ... io deja simt cum se joaca fotbal in burtoiu meu ... oare ce va fi peste o luna si jumatate ? ![]() Aida ... 22+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Peste o luna o sa joace rugby din ala salbatic!

Eu tot pe fuga,se vede ca la cursa asta am avut numai linia de 'start' ca pe aia de 'finish' n-o zaresc...

aidaciolac spune:
of W draga ![]()
cafengitzele dragi
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
alic spune:
si noi pupam la tine!
suntem acasa, inainte de baita...care sper sa-i faca somn bun pentru la nopate, ce cea trecuta am facut-o alba...rezultatul?
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_9939.jpg
ea isi scoate parleala...si eu inca pe baricade...
asta e...
azi ii facem a doua baita si pozele de rigoare...avem de completat Albumul Bebelusului...
duminica placuta..ata cat mai este!
ALICe

eu