INSEMINARE [37]
Raspunsuri - Pagina 25
ancamac spune:
Buna fetelor!
Dankutza - esti tare draguta! Iti multumesc pt urari! Sper si eu sa fie cu noroc! Ar fi si mai bine daca as ramane insarcinata in mod natural, pt ca ieri medicul m-a dezamagit. L-am intrebat ce nu a functionat la prima inseminare, ca orice persoana normala, cred. Raspunsul lui a fost " Doamna, probabilitatea e de 25 %, deci totul a fost ok!" Ma asteptam putina sensibilitate, dat fiind faptul ca e o chestie delicata si pt mine. Cand ma gandesc ca altele nu fac altceva decat sa faca dragoste si raman insarcinate in prima luna, e clar ca ma simt "handicapata", deci astept putin tact din partea celor care au ales aceasta meserie si sunt platiti de noi (cam 2 zile de munca si garantez ca am un salariu bun, pt 15 minute de control, in care de multe ori scrie pe cartela medicala sau scrie retete). Dar asta e! Depindem de ei!
cosicel spune:
Scuze...scuze... scuze.....
Din pacate n-am mai apucat sa citesc si n-am stiu ca trebuie deschis capitol nou.... 

Am deschis unul nou: INSEMINARE CAPITOL 38
ancamac spune:
Buna Christine!
Mie mi-a facut o singura ecografie in ziua 9-a. Am sunat in prima zi de ciclu si mi-a facut programarea pt ziua a 9-a, in rest nici o alta ecografie. Pe forum, am vazut ca in Romania fac mult mai multe. Fac ecografii cam la 2 zile distanta, unii medici fac eco si inainte de inseminare, altii si dupa.
Mult succes si vacanta placuta!
M_Alexa spune:
Dankutza, esti ca un balsam pentru toate fetele de aici!!!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa duci sarcina cu bine si sa-ti tii in brate bebelusul mult dorit.
Eu intru mai mereu pe aici si va urmaresc...... Nu ma pot dezlipi de voi. Mi-ati alinat suferintele prin postarile voastre atunci cand mi-a fost mai greu. Am intrat si la odisee dar nu ma simt asa ca aici cu voi...
Dankutza, iti urmaresc postarile pentru ca suntem apropiate cu sarcinile si vazand evolutia sarcinii tale ma linistesc si eu ...
Fetele, capul sus!!!! Aveti incredere ca totul va fi bine pana la urma.... Vorba Dankutzai, medicina a evoluat mult si nu se poate sa nu existe un tratament pentru fiecare afectiune... trebuie doar rabdare. Apropous, am vazut si eu filmul "The secret"....aici la voi am auzit de el. Vi-l recomand din inima! M-a mobilizat teribil....
Va pup si va tin pumnii pentru cele care asteptati inseminarea!!!
12+
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
Christine13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancamac Buna Christine! Mie mi-a facut o singura ecografie in ziua 9-a. Am sunat in prima zi de ciclu si mi-a facut programarea pt ziua a 9-a, in rest nici o alta ecografie. Pe forum, am vazut ca in Romania fac mult mai multe. Fac ecografii cam la 2 zile distanta, unii medici fac eco si inainte de inseminare, altii si dupa. Mult succes si vacanta placuta! |
multumesc frumos pentru sfaturi si urari.
O saptamana frumoasa !