INSEMINARE [37]
Raspunsuri - Pagina 24
liana.berbec spune:
Buna Dankutza,
Iti multumesc si eu pt. sfaturi. Eu am fost la monitorizare vineri, sambata, duminica si azi iar foliculii nu au mai crescut si pace. Vineri aveau 18 mm, azi la fel. Nu prea isi putea explica nici dr. care e treaba. Cert e ca azi mi-a dat Pregnyl-ul si maine la 1 merg la cabinet cu sot cu tot pentru inseminare. Ramane de vazut daca se sparg sau nu foliculii.
Nu stiu daca sa cred ca am sanse.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liana.berbec Mirela, A facut analize hormonale sotul? Varicocel are, a facut ecografie? Daca la el e problema cu mobilitatea asta inseminarea e pierdere de bani si de vreme parerea mea. Sfatul meu e sa o suni pe Dr. Matei ca ea sa ii faca spermograma si mergeti pe mana ei. Sotul meu avea oligoastenoteratozoospermie severa si am ajuns cu tratament la astenozoospermie usoara. Va tin pumnii. |
merci mult Liana, si scuze ca nu am raspuns atunci.
ref la ce ai intrebat mai su, nu este vb de varicocel, a facut o ecografie foarte elaborata, imi scapa termenul acum, nu a iesit nimic la ecografie, totul e la locul lui asa cum ar trebui sa fie. Numai la spermograma iese de fiecare data mobililitate o, la ultima spemograma, medicul a spus ca sunt cativa care s ar misca. altceva nu stiu sa ti spun. Mai asteptam, i-am cumparat Livercyn, vrem s avedem ce efecte are.
merci
liana.berbec spune:
Micomi,
Maine hotarasete medicul. Banuiesc ca maine imi va face. El este de parere ca ar trebui facuta inseminare dupa spargerea foliculului.
Maine vad. Sunt ingrijorata doar sa nu fie mici la 18 mm.
andreea-dana spune:
fetelor,,
va rog sa-mi spuneti si mie la ce farmacii ati gasit voi puregon 100
multumesc mult!!!!!!!!!
madibabi spune:
Doctora mi-a prescris 30 de fiole de GONAL F pentru FIV,O VERISOARA A FACUT INSEMINATE SI A FACUT DECAT 3 GONAL,in zilele 3,4,5 ale CM,iar in ziua a 9-a a facu hiperstimulare,
Oare sunt multe injectii pentru mine 30 ?M-am gandit sa cumpar mai putine pentru inceput.AM la alegere GONAL F SAU MENOPUR tot atatea fiole
ancamac spune:
Mult succes Micomic, Liana, Christine! Sa fie cu noroc pt toate!
Eu am deja tratamentul, astept CM pe vineri (daca nu vine cu atat mai bine
) si apoi incep tratamentul cu Fostimon.
Va voi tine la curent 
dankutza spune:
Ancamac multa bafta cu tratamentul. Sa dea Doamne-Doamne sa reusesti luna asta. 
Madibabi eu mi-am facut rost de medicamente intotdeauna de la Dacia Medical Center. De fiecare data cand ma duceam la cabinet gaseam ce am nevoie. Poti sa incerci sa dai cautare pe siteurile Helpnet, Dona, Sensiblu. Sincer mi se par cam multe injectii. Ai facut un alfel de stimulare in trecut? Nu e un pic cam agresiv? Daca tot vrei sa il urmezi cum ti-a spus medicul, dute totusi la o eco dupa primele 5 injectii ca sa vezi cum stai cu ovarele. Eu inteleg ca trebuie sa produci cati mai multe ovule, dar medicamentele astea pot sa iti dea si reactii adverse. Ai multa grija! 
Crisa daca stii ce ura am pe atotstiutorii astia "binevoitori". Ce oda le-as dedica, dar nu cred ca mi-ar aparea mesajul din cauza cuvintelor pe care le-as folosi. Dobitocul ala de medic care a terminat acum enspe ani, habar nu are ce vorbeste. Cine stie cand a facut el facultatea. In afara de asta, la facultate se studiaza fiecare specialitate doar un semestru, maxim doua. Ce sa isi mai aminteasca el din facultate. Sora-mea este medic la ambulanta. Ei bine, ea nu stie atatea despre infertilitate cate stiu eu. Ea isi stie feliutza ei-urgentele. Asta stie fiecare medic. Feliutza lui. Atat. Din restul, stiu in mare. Dar nu stiu la adancime ca sa zic asa. Problemele noastre sunt de adancime.
Am fost pe la destui medici ginecologi la viata mea. EI bine, pana la Cezara nimeni nu mi-a dat de cap. De ce? Pentru ca un simplu ginecolog nu iti poate rezolva problema. Trebuie sa te duci la cineva "tatic" in sterilitate. Dobitocul ala iti spunea numai niste tampenii. Aoleu, ce draci am!.
Te rog sa nu te mai iei dupa orice "musca" care crede ca stie suficient de bine ca sa isi dea cu parerea. Medicina a avansat suficient de mult ca sa ii dea fiecarei femei sansa de a aduce pe lume un copil. Atata timp cat tu stii ca intr-o zi o sa fii mamica, pai ai sa reusesti!
Eu am ajuns la Cezara, printr-o colega de servici a sora-mii. A fost la inceput pacienta lui Bogdan Marinescu si apoi a trecut la Cezara. Fata asta intrase la menopauza foarte repede, cred ca pe la 32-33 de ani. I-au facut tratament timp de un an sau 2 si au scos-o din menopauza. A facut un Fiv, care din pacate l-a pierdut pe la vreo 5-6 saptamani. Apoi a mai facut unul, dar din pacate fatul i-a murit in burtica la 6 luni. Cauza nu o stiu. Am incercat sa aflu detalii, dar mi-a fost rusine sa sun sa vad ce s-a intamplat. Stiu ca o perioada a stat pe tratament psihiatric. Vreau sa subliniez ca si chiar daca ai avea valorile de estrogen mici, un medic bun ar reusii sa le urce unde trebuie. Asa ca fruntea sus si sa nu mai aud ca ai plans. Si inca ceva, nu mai sta cu nimeni de vorba la coada la cabinet. Gandeste pozitiv! Eu sunt convinsa ca vei reusii. 
AM uitat de valorile de estrogen. De cand ma stiu ama avut niste analize de cacao in ceea ce priveste analizele hormonale. Sa stii ca eu nu m-am stresat niciodata de analizele astea. Mia importnt era sa fiu "foliculoasa".
micomic stai foarte bine pentru ziua 9. Chiar daca sunt un pic cam mici, nu intra in panica. Poate ca nu ovulezi fix in ziua a 14-a. Endometrul este bun. Bafta multa! 
amir felicitari pentru inimioara. Eu, parca, o aud si acum. 
Ruxandra o sa iti prinda bine pauza de o luna. Te intorci cu forte proaspete si dai lovitura. 
Andrea_DAna ce e aia imi este frica? Mergi inainte si ai sa reusesti. Nu trebuie sa te lasi. Puregon poti gasi la Helpnet, dar de obicei iti trebuei o precomanda. Intra pe siteul lor si vezi ce farmacie are. Faci comanda si in 2-3 zile vine si Puregonul. 
Christine iti tin pumnii. Domane ajuta! O sa reusesti! 
Liana trebuie sa crezi ca ai sanse. In primul rand daca ti-a dat Pregnylul inseamna ca la 30-40 ore, foliculii fac poc si sigur o sa te insemineze. Ei trebuie sa aiba minim 18mm. Trebuie sa fii sigura ca vei reusii si astfel iti vei marii sansele de reusita. 
Cosicel te rog ajuta-ne cu un nou capitol. 
11+
Christine13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandrab ancamac Sa vii cu vesti bune! Pentru fiecare!!!Roxana |
Buna Roxana
Poti te rog sa-mi spui daca inainte de inseminare ti-au facut ecografie? Dupa inseminare la cate zile ti-au zis sa revii la control ? Ideea este ca eu vreau sa plec in concediu la sfarsitul lunii exact cand se vor face 14 zile de la inseminare si ma gandesc ca poate atunci in functie de rezultat trebuie sa vin la control.
mercic

Pentru fiecare!!!