Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 19
oanka80 spune:
fetelor sa ne rugam si pt mamica sperantei maria. grea si dureroasa e starea de boala a parintilor. sa fim unite si sa o pomenim in rugaciunile noastre sa se faca bine si sa fie alaturi de familie multi ani de acum incolo. sa fim unite in rugaciune atunci cand ni se cere. vorbeam cu duhovnicul ca atunci cand cineva iti spune: roaga-te pt mine, negresit sa pomenesti acel suflet la rugaciune. sa ne facem hartiute cu numele tuturor ce ne cer sa ne rugam pt ei. atat cat vor fi ascultate cererile noastre, vom aduce mare ajutor si alinare celui aflat in suferinta.
daca mai tineti minte si cipicah ne-a rugat cu ceva timp in urma sa pomenim o fetita denisa grav bolnava. dar prin smerenia sa 
, cipicah nu a indraznit sa ne mai ceara asta, nedorind sa ne deranjeze si acum saraca denisa nu mai e printre noi. DUMNEZEU SA O IERTE. din sufletul meu va rog sa fim unite in rugaciune si sa ne rugam pt toti ce ne cer asta ca mare e puterea rugaciunii in comun. poate ar fi trebuit sa ne mobilizam si noi mai bine cum am facut in cazul lui alin si ana-maria...am mustrari de constiinta ca poate am fi putut face mai mult pt un sufletel....

sa ma iertati ca mi-am permis sa va zic acestea, dar stiindu-va surori intru domnul, simt ca nu va veti supara pe mine 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
oanka80 spune:
http://community.webshots.com/album/572149597NwJSWV
pozici din excursia din maramures
v-am dat de munca cu atatea mesaje de la mine 
, dar dupa o lipsa asa indelungata din partea mea...am simtit nevoia sa ma mai descarc aici la voi...

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
andrasonia spune:
oanka bine ai venit acasa
lauraa felicitari si maya sa creasca mare, frumoasa si desteapta si bunul Dumnezeu sa ii calauzeasca pasii 

jujuka spune:
MAYA TEODORA BINE AI VENIT PE LUME,SA CRESTI MARE SI SA FI SANATOASA!

Laura felicitari sa iti revii cat mai repede dupa operatie si sa te bucuri de fetita ta.sa iti traiasca!

deeva73 spune:
Hristos a inviat!
Eu intru mai rar ca nu stau pe acasa.... cu caldurile astea.
Laura Domnu' te creasca si te ocroteasca Maia Teodora.
Pogonici, Caciantoni felicitari pentru analizele bune.
Ioanact Sa stii ca eu am patit la fel in urma cu 4 ani, o liniuta roz slab conturata si dupa 5 zile CM. Nu te nacaji, cu credinta vine bebe. Stii ca se spune ca bebe-ii isi aleg parintii de acolo din cer. Apai daca am fost asa de harnice cu postu' musai ne aleg si pe noi de mamici. Iti trimit o floare pentru fetita ta, am vazut poze si ii foarte faina. 
Ma rog in continuare pentru cei bolnavi si in suferinta!
Gata, am plecat sa-mi vad finutu mic. S-auzim numa de bine
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIATA!
lauraa - FELICITARI.... BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA OCROTEASCA PE TINE SI PE MAYA TEODORA....
si bineinteles sinaxarul de azi.... cam tarziu, ce-i drept, dar va rog sa ma iertati....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai17.htm
georgia_c spune:
laura , felicitari mamico pt printesa , sa va traiasca , sa fie sanatoasa, desteapta si plina de toate celelalte daruri de la Maica Domnului
refacere usoara si te asteptam cu poze
BINE AI VENIT PE LUME MAIA TEODORA
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
deeva73 multumesc.
Vom vedea luna viitoare, poate ne va ajuta Dumnezeu si voi ramane
.
Poftiti la NOUL CAPITOL!
P.S. Sper ca nu v-ati suparat ca am deschis capitol nou.
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)