Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 18
happymum spune:
stuart
si de la mine.
multumesc.
sa vina si la tine vreau...
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
pogonici1977 spune:
doamne ajuta..laura..sa stii ca ne gadim la tine si la bebelusa ta
sa dea domnul sa ai parte de o nastere usoara si binecuvantata

si ptr o bebe sanatoasa
ellenii spune:
Lauraa

si 

pentru o noua mamica!
De-abia astept sa ne spui cum a fost! Sanatate multa tie si bebelinei! Sa te ajute Bunul Dumnezeu!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
happymum spune:
maya 
laura recuperare usoara si bebica mancacioasa si necolicioasa.
asteptam vesti si povesti...
Doamne ajuta!
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
am venit de la biserica.
of... am deschis acum caci am sperat sa gasesc vesti de la laura...
Dar mai astept.
acum plec un pic cu sotul, dar cand ma intorc vreau sa va povestesc de ce am vazut astazi la biserica. Sa ne dea Dumnezeu si noua asa mare fericire.
va 
? Repede sa vie...
mamieea spune:
mesajul laurei catre mvb (ea n-are net si mi l-a transmis mie):
,,Am nascut la 10.30 o printesa Maya Teodora, 3300 gr. Maicuta m-a ajutat.Va multumesc pentru ganduri, anunta si fetele de la rugaciune. Este extraordinar.Pupici.Laurraa."
a spus ca a durut-o cam tare dupa ce a iesit din operatie dar este foarte fericita.pupam si mamica si printesa..

si le asteptam cat mai repede sa ne povesteasca mai multe.
O duminica placuta in continuare.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamieea mesajul laurei catre mvb (ea n-are net si mi l-a transmis mie): ,,Am nascut la 10.30 o printesa Maya Teodora, 3300 gr. Maicuta m-a ajutat.Va multumesc pentru ganduri, anunta si fetele de la rugaciune. Este extraordinar.Pupici.Laurraa." a spus ca a durut-o cam tare dupa ce a iesit din operatie dar este foarte fericita.pupam si mamica si printesa.. ![]() ![]() si le asteptam cat mai repede sa ne povesteasca mai multe.O duminica placuta in continuare. |
Doamne Ajuta!
BINE AI VENIT PE LUME, MAYA TEODORA!
Sa fii sanatoasa, cuminte, mancacioasa si fara colici, iar mamicii (Laura) refacere rapida si mult laptic pt Maya.

ALBUM
6
si 5 maselute IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
oanka80 spune:

pentru laura si maya-teodora. ii spunem bun venit bebelinei si ii uram o viata indelungata, plina de bucurii si mamicii transmitem refacere rapida si sa o urmam cat mai repede si noi.
va strang in brate pe toate celelalte si trebuie sa ma scuz fata de voi ca nu am mai facut fata problemelor din ultima vreme si nu am mai reusit sa intru pe la voi. ati fost tare harnicute si nu as avea suficient spatiu aici sa va transmit cate un gand pt toate, rand pe rand. fiecare din voi e speciala si invat f multe de la voi. Bunul DD sa va daruiasca sanatate si tineti-o tot asa. 

cele 2 liniute se lasa asteptate din cate vedem, dar probabil nu pt multa vreme de aici incolo.
o dupa-amiaza placuta tuturor 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon