Top 5 femei frumoase/urate din Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Xio, de la tine am pretentii sa intelegi uimirea mea. oricat ne-am fi contrazis noi de-a lungul timpului, ti-am apreciat inteligenta si obiectivitatea (cand vrei sa le ai). asa ca nu-ti inteleg argumentul cu togo. adica daca femeia este redusa la un obiect sexual in america, franta si togo, inseamna ca e voie de la primarie? nu, inseamna ca si america, franta si togo au manifestarile lor degradante la adresa femeii.

topicul acesta este cu atat mai ofensiv cu cat se afla pe un forum de femei. si ma indoiesc profund ca tocmai tie trebuie sa iti explic cat de a la america latina e barfa asta, tu, mereu liberala si modernista in conceptii, devenita deodata aparatoarea mentalitatilor fanariote - femeia tre sa arate bine, dom'le, altfel e de compatimit si e o ratata si merita oprobiul public in clasamente de doi lei. maraki, nota bene, clasamentele sunt de doi lei.

barfa nu e nici scuza, nici circumstanta atenuanta, nici motiv de lauda. dar daca tot cadem in ispita picanteriilor (nimic din ce-i omenesc...), macar sa tinem cont de sensibilitatile publicului in mijlocul caruia ne manifestam si sa ne limitam la barfele "permise/neutre", ma rog, daca o exista asa ceva...

si cu asta, basta, mi-am spus parerea. iar daca e cazul sa continuam cu argumentele si convinsul reciproc, mie mi-e clar ca deja am vorbit degeaba si o vorba in plus n-ar schimba nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dar tu Conchita, la care te "califici"? La frumoase sau urate? Ca pe noi ne-ai bagat deja in aceeasi oala...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ha ha ha haaaaa, zise domnu' Oala Sparta lu' domnu' Ciob, aratand inestetic cu degetul si tavalindu-se pe jos de atata ras.

Doamnele si domnisoarele cu topu', ca sa va imblanziti criticii si sa ii faceti sa ceara administratiei implementarea posibilitatii de a-si modifica drastic evaluarea subiectelor , incercati sa mergeti in paralel cu un top al ceea ce voi considerati manifestari pms la frumoase/urate celebre. Curaj, sunteti pe un forum de femei!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Rory, nu tu ziceai ca esti o "frumusetze pa muchie da cutzit"?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Rory, nu tu ziceai ca esti o "frumusetze pa muchie da cutzit"?

Da, asa e! Eu recunosc cinstit ca sunt o urata si imi place sa admir frumosul in orice forma vine el...tocmai de aia mi-am permis sa numesc si urate si frumoase...pentru ca si eu sunt una dintre ele, multele, uratele...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu sunt rupta din soare :)
Este frumos ce-ti place ...si frumusetea este foarte subiectiva.
Barfa, ceva tipic uman, nu este apanajul doar al femeilor si barbatii se amuza cand trag cate o barfa sanatoasa.

Doamnelor, nu va mai certati ca faceti riduri si ulcer!

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Mie mi se pare absolut SF ca niste doamne s-au aratat atat de deranjate de acest subiect. De ce nu propuneti si desfiintarea diverselor concursuri de pe DC...astea cu mirese, copii si nu mai stiu ce. Si dati o raita si prin licee ca sa scoateti concursul de miss Boboc in afara legii.
E de-a dreptul ipocrit sa spui in zilele noastre ca aspectul fizic nu conteaza si este si mai ipocrit ca cineva sa sustina ca nu intocmeste clasamente.

Si pentru ca sunteti prea ocupate sa va jucati de-a feministele ati ratat esenta subiectului. "Uratele" nu au fost numite ca sa se inchida in casa sau sa fuga la estetician, ci doar pt ca sunt promovate EXCESIV si NEFONDAT ca fiind zanele Romaniei si respectiv un exemplu de urmat.
Si da, atata timp cat te expui din fata, profil, in chiloti si in rochie de seara (nu e valabil pt toate, ce-i drept), te astepti si sa-si dea lumea cu parerea. Lumea de pe DC, de la FHM, Pro tv sau OTv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Rory, esti urata cu adevarat sau doar ai un suflet urat ce te urateste ? Oricum pt ambele variante exista solutii, asa ca pune mana si fa o schimbare. Si spune mersi ca esti sanatoasa!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Rory, esti urata cu adevarat sau doar ai un suflet urat ce te urateste ? Oricum pt ambele variante exista solutii, asa ca pune mana si fa o schimbare. Si spune mersi ca esti sanatoasa!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mai, sa stii ca pana acolo n-am mers...sa ma gandesc daca sunt urata cu adevarat sau doar "ma fac"! Io ma simt urata comparativ cu alte femei, de exemplu.
Sanatoasa sunt si nu prea, asa ca io zic mersi ca sunt urata, scap de atatea belele!!!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Mie mi se pare absolut SF ca niste doamne s-au aratat atat de deranjate de acest subiect. De ce nu propuneti si desfiintarea diverselor concursuri de pe DC...astea cu mirese, copii si nu mai stiu ce. Si dati o raita si prin licee ca sa scoateti concursul de miss Boboc in afara legii.
E de-a dreptul ipocrit sa spui in zilele noastre ca aspectul fizic nu conteaza si este si mai ipocrit ca cineva sa sustina ca nu intocmeste clasamente.

Si pentru ca sunteti prea ocupate sa va jucati de-a feministele ati ratat esenta subiectului. "Uratele" nu au fost numite ca sa se inchida in casa sau sa fuga la estetician, ci doar pt ca sunt promovate EXCESIV si NEFONDAT ca fiind zanele Romaniei si respectiv un exemplu de urmat.
Si da, atata timp cat te expui din fata, profil, in chiloti si in rochie de seara (nu e valabil pt toate, ce-i drept), te astepti si sa-si dea lumea cu parerea. Lumea de pe DC, de la FHM, Pro tv sau OTv

Super ai punctat!Asa e!

Mergi la inceput