Sa ne rugam pentru Mihaela!
Raspunsuri - Pagina 3
katty spune:
Mihaela, sunt si eu alaturi de tine, mult curaj si putere!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Happiness_4_us spune:
Mihaela, multa multa sanatate sa-ti dea DD si putere!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
valen spune:
Maru, iti raspund aici: nu, Mihaela nu a scris pe forum; probabil o fi citit pe aici din cand in cand dar nu este activa.Ma tot tin de cateva zile sa scriu dar nu stiu ce pt. ca nici vestile nu sunt stralucute si nici cuvintele (oricare ar fi ele) nu ma ajuta. Cred insa ca Mihaela se va bucura mult sa afle ca nu este singura in iuresul asta si ca, desi nu o cunoasteti, va rugati pentru ea.
vias spune:
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
ioanaiub spune:
Doamne-ajuta!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
ginutaC spune:
Mihaela,sa fii puternica.In seara asta m-am rugat pentru tine.Dumnezeu e mare si e bun si are grija de noi toti.
Doamne ajuta!
Emmy spune:
Valen
Si eu sint in Montreal.
Cum putem noi sa o ajutam pe Mihaela!
Sigur o sa aiba nevoie de multe in aceasta perioada!
Spune ce am putea face concret pentru EA!
Mult curaj lui Mihaela si familiei ei!
Gabriela
oanka80 spune:
fetelor dragi imi plange inima cand ma gandesc la familia mihaelei . sa ii intareasca bunul dumnezeu sa fie tari pana la capat. sfatul meu at fi sa trimitem pomelnice pe la manastiri cu numele mihaelei si sa fie dusa ea sau ceva lucruri personale sa le atinga de moaste sfinte. sa faca acatistul sf. nectarie vindecatorul de cancer. recent in biserica noastra s-a vindecat o doamna cu tumora canceroasa ce s-a rugat multe luni la sf. nectarie. sa o intareasca maica domnului si toti sfintii cerului
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
Ica 1975 spune:
Valen, ce mai face Mihaela?
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
minunemia spune:
Ma alatur si eu voua. D-zeu sa te intareasca Mihaela, roaga-te Sfantului Nectarie, mare facator de minuni si vindecator de cancer.
Cele care ii pot trimite mir de la candela sfantului ar fi bine sa o faca, o va ajuta sunt sigura. Poate ea nu citeste aceste randuri, dar cele apropiate Mihaelei, cele din Canada, ar fi bine sa lasati o adresa de mail pt.cineva care sa trimita mir de la sfantul si acatisul sfantului, e mare facator de mununi.Eu ma voi ruga pt.tine Mihaela. D-zeu sa te ajute alaturi de copilasii tai.