Sa ne rugam pentru Mihaela!
Raspunsuri - Pagina 2
alina.clau spune:
Doamne-ajuta!
Mihaela,multa putere si curaj!Lupta pt puisorii tai!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
gaba-rema spune:
Îmi pare tare rau sa aud asa ceva .
Dar depinde ce fel de cancer este, de stadiu fireste. Sunt cazuri în care se poate opera, se poate extirpa o portiune din plamân. Vaclav Havel a avut asa ceva, diagnosticat in 1996!! - s-a operat parca si uite ca traieste si lucreaza si azi, 12 ani mai târziu!
Am si în familie un caz de cancer la plamân, operat la peste 70 de ani cu succes... sunt ani buni de-atunci si nici urma de recidiva.
Îi uram multa sanatate si noroc de un tratament care sa o vindece.
mychydutza spune:
Valen, ma rog la DD ca aceasta poveste sa aiba un happy-end! trebuie sa fie bine pt copiii ei!!!!!!!!doamne ajuta!
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
Dragaica spune:
Refuz sa cred ca este adevarat, in februarie am fost la botezul fetitei unde am vazut o familie fericita, implinita, Mihaela era toata un zambet.
Ma uit la pozele de la botez si nu-mi vine sa cred ca este real, ca asta se poate intampla unui om plin de credinta, care nu a baut, nu a fumat, care a dus o viata cumpatata.
Mihaela, suntem alaturi de tine ....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Donia spune:
Ma rog ca Mihaela sa aiba parte de zile multe si frumoase in care sa fie langa copiii ei!
Vor urma zile mai grele, cu ingrijorari si tratamente nu prea usor de suportat, insa ma rog ca Mihaela sa aiba putere sa treaca cu bine prin tot si sa invinga! Doamne ajuta!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
vias spune:
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
cge spune:
Si noi ne rugam ptr. Mihaela!!
O sa fie bine, Doamne Ajuta!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
musetto spune:
Mihaela, mult curaj si fii optimista! Un moral ridicat poate face minuni si noi suntem aici, alaturi de tine si te sustinem!
ionella3003 spune:
Mihaela, D-zeu sa te vindece si sa iti dea putere si rabdare sa treci cat de bine se poate de aceasta incercare...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA