Sa ne rugam pentru Mihaela!
Pe Mihaela am cunoscut-o in urma cu mai bine de doi ani, imediat dupa ce am ajuns in Montreal. Ne-am intalnit prima data intr-o duminica, la biserica: era insarcinata in luna a8a si vroia sa se roage pt. baietelul lor care urma sa se nasca. Apoi am ramas eu insarcinata cu al doilea copil si pt. ca aveam multe subiecte in comun, ne-am vorbit si ne-am vizitat des, legand cu ea o prietenie speciala. Nici n-a fost de mirare ca i-am ales pe ea si pe sotul ei nasii fetitei noastre, noua legatura apropiindu-ne si mai mult.In ianuarie, Mihaela a nascut o fetita si pret de 3 luni stiu c-a trait momente magice alaturi de copiii ei minunati pe care ii adora.In urma cu 10 zile insa, mi-a dat vestea pe care nu vroiam s-o aud de la nimeni si pe care nici acum nu o pot accepta, desi ii tot aud vocea in telefon: "...eu nu fac bine, am cancer..."Mihaela are cancer pulmonar in stadiul... Are nevoie de rugaciunile noastre, de credinta, de putere si speranta. Mihaela, eu sunt sigura ca vei reusi
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Multa putere Mihaela! Trebuie sa ai speranta pt baietelul si fetita ta!!
Doamne ajut-o sa infrunte boala si da-i curaj si putere sa se faca sanatoasa pt copilasii ei!
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
philip spune:
Mihaela, suntem macar cu gandul si credinta alturi de tine. Multa sanatate!
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
columbiana spune:
Of Doamne, Mihaela , dusmani puternici al cancerului sunt: optimismul, lupta pentru viata si dorinta de a-l invinge!
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Of Doamne, Mihaela , dusmani puternici al cancerului sunt: optimismul, lupta pentru viata si dorinta de a-l invinge! |
Ana, f bine zis, eu as mai adauga (iarta-ma ) si credinta in Dumnezeu si rugaciunea
Mihaela, sa te intareasca Dumnezeu sa treci cu bine incercarea asta.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
uta_ciun spune:
valen, eu nu stiu ce sa cred, dar am dat peste subiectul asta la generale...lapte de mama impotriva cancerului
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136375
sper sa fie bine
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
ElenaGiulia spune:
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
gabytza25 spune:
offf... Doamne, ai grija de ea si de copilasii ei.
subiectul acesta mi-a amintit ca in urma cu vreo saptamana am aflat si eu despre o colega de facultate ca are cancer. Coincidenta, ca tot Mihaela o cheama. La colega mea este pe os, undeva la incheietura piciorului sus... nu stiu mai multe detalii si nici nu imi vine sa intreb.
Dumnezeu sa aiba grija de ele, si de toata lumea... e o boala cuplita... pacat ca apare la din ce in ce mai multe persoane, mai ales la cei foarte tineri (colega mea are 24 de ani)
ioanaiub spune:
Mihaela, multa putere si nu te lasa invinsa!
Dumnezeu sa aiba grija de tine si de copilasii tai
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
asi spune:
Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te ajute sa-ti poti creste copii.Mihaela ,curaj
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.