E adevarata stirea despre radarele fixe ? Help !
http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/s-au-suspendat-radarele-fixe/cn/news-20090505-02063607
Cum traim in RO si totul e posibil, o fi pe bune stirea asta ???
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Raspunsuri
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/s-au-suspendat-radarele-fixe/cn/news-20090505-02063607 Cum traim in RO si totul e posibil, o fi pe bune stirea asta ??? ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Ar fi bine, dar de ce zici "Help"??
Era si normal asa... caci din cate stiu e vorba de radare puse de niste firme private, niste sereleuri, care incasau banii pe amenzi, si probabil ca o particica ajungea si la Politie.
Gresesc? Poate ne zice careva cum functionau "radarele private" si pe unde se vānturau mangotii de pe amenzi
szivarvany spune:
Help era sa nu spun stirea mai departe si apoi sa curga amenzile. Si sa ma`njure pe mine tot poporu` :-)
Eu habar n-aveam ca sunt private si`astea ...
La noi la firma s-au platit nshpe amenzi.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gaba-rema spune:
Da, cica niste baietzi despteptzi* au facut nu stiu ce contracte cu politia rutiera, sa puna ei radare, ca politia, saraca, nu putea si singura :(
desigur, nu era voluntariat pentru siguranta pe sosele ...
Problema e ca acele contracte nu respecta legea achizitiilor publice (nu tu licitatii, selectie de oferte, nika), oamenii au sesizat treburile astea, a intrat in gura presei chestiunea... si au trebuit sa reculeze un pic. Dar nu-mi fac iluzii, gasesc ei alta portita :)
* ghicitoare: cam din ce domeni / medii sa fie acesti baietzi??
Androix spune:
E pe bune, da io nu inteleg de ce le-au lasat totusi pe-alea de pe dn1???
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
Crinutz spune:
Pai le-au lasat ca alea sunt singurele care apartin in totalitate Politiei si nu altora scrie in stire.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
kay spune:
erau radare fixe pe autostrada soarelui???????? deci imi iau astia permisul
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
simali spune:
Eu stiam ca radarele acestea si le achizitionau primariile.
Daca le amplasau diferite firme private pe banii lor nu s-ar mai fi pus problema licitatiilor. Ca firma privata ai voie sa iei ce vrei, de unde vrei si cu cat vrei cu conditia sa faci profit sau macar sa fi pe 0.
Exista o lege care spune ca banii din amenzi ajung la bugetele locale. Un radar fix, amplasat strategic la iesirea din localitate, intr-o zona unde nu e nicio casa sau alta constructie dar unde limitarea s-a pastrat tot strategic la 50Km/h este o sursa excelenta de venit pentru diverse primarii. Strainii de oras sunt victime sigure...
Eu niciodata nu am vazut un radar de-asta amplasat la trecerea de pietoni de langa o scoala de pilda. Ceea ce-mi sugereaza ca siguranta propriilor cetateni este ultima pe lista lor de prioritati cand amplaseaza radarele.
Cred insa ca politia s-a saturat sa tot prelucreze gratis atatea procese verbale. Plus ca se vad nevoiti sa-l reorienteze profesional pe politistul de la circulatie caruia primaria ii cam ia painea. Statul in masina si uitatul la radar e de departe mult mai convenabil in comparatie cu alergatul dupa infractori sau dirijatul traficului pe 40 de grade.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
valentinag spune:
Kay,nu sunt radare fixe pe A2,stai linistita!Au fost doar pe raza unor comune,pe autostrada nu e nici o localitate!Radare mobile da,sunt peste tot!
Au rams fixe doar cele de pe DN1 Buc- Brasov,da cine face drumul asta des le cam stie si reduce viteza in dreptul lor!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
kay spune:
Valentina, m-ai salvat !!! in localitati sunt model, mi-am luat injuraturi din spate garla ca merg cu 50. mi-e frica de oamenii care iti pot sari in fata. si decat sa patesc eu ceva, sau sa accidentez pe cineva, prefer sa tin coloane in spate. dar pe autostrada... atata timp cat nu era NIMENI, sau poate inca vreo 2 care ma depaseau ca gandul... si eu mergeam totusi destul de tare incat sa imi poata lua carnetul pt depasirea vitezei... chiar nu-mi vine sa merg cu 120 pe autostrada cand e atat de liber...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
valentinag spune:
Stai linistita,ca daca erau fixe pe autostrada nu stiu cati mai aveau permis
Oricum,au fost o porcarie de la inceput astea,la un moment dat,nu-s in ce localitate,in sud undeva erau vreo 7-8 puse in cascada in zona unei localitati!Faceau baietii banutu gras!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea