Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 20
Danelutza spune:
La multi ani, Doina !
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere, sa-ti auda si indeplineasca rugamintile tale, sa fii iubita draga mamica puternica, sa fii fericita alaturi de sot si copii !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Danelutza spune:
Liano ceva poze noi cu Catalina, mami si tati fericiti, cind ne arati si noua ? si pe unde traiti voi acum, prin care tarisoara, sau v-ati intors in Romanica ?
Monico dadui click pe individul cu platoul aburind, dar am ramas deziluzionata, ca nu mi-a arata nimic, nici macar melesteul ![]()
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mikiriki spune:
La multi ani, Doina! 

Hello sexoaselor.
Nu am citit din urma. Eu sunt in deplasare ![]()
Danutza, cand ai timp de mine da-mi un buzz ![]()

Pup pe toate. Duminica placuta
Liana30 spune:
miki pup si io la tine![]()
Danelutzo pusei cateva acu cand facu o sapt..acum suntem mai bine..a fost mai rau dar multumim lui DD ca acum suntem bine..nu am plecat acasa ca nu avem cum..pana nu suntem pe picerele noastre ![]()
stai sa vad daca pot descarca poza cu grasu si fiesa![]()
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
La multi ani! Doina sa fii sanatoasa 
si sa-ti implineasca DD toate visele
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DOINA! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
maria2mami spune:
la multi ani , Doina
sunt la serv de dimi de la 7......mai am putin si ma duc si eu acasica
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
doinabita spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari!!!

Liana, felicitari!!!

sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!!!

Eu azi am facut mancarica si m-am odihnit.
Va pup sexoasele mele dragi!!!

mhldvrc spune:
, neatza!

pentru sexoase si multi, multi 

si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
maria2mami spune:
neata
eu tot pe la serv.....sunt asa de obositaaaa
am dus fata de dimi la gradi.....am descoperit si "puricoasa"....o colega de-a Mariei care a avut acum o luna , o singura zi a stat acasa.....si nimeni nu a controlat-o desi se scarpina groaznic!
Si cand am intrat in gradi am dus aviz-ul imbecilei de asistente.....nici macar nu sa uitat nici la aviz nici la maria in cap.........si scuze de expresie...m-au apucat toate spumeleeeee....si "i-am zis" si io' de toata familia...de se uitau parintii la noi ca la maimute
.
nesimtita naibii......stie sa stea la cafele si la barfa si nu sunt capabile sa-si faca meseria cum trebuie .
Daca o gasea pe aia inaintea mariei....nu mai pateam asa ceva!
azi am impartit invitatiile la ziua mariei....sper sa vina toti copii
va pupic si sunt prin preajma
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006