Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Doina !
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere, sa-ti auda si indeplineasca rugamintile tale, sa fii iubita draga mamica puternica, sa fii fericita alaturi de sot si copii !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liano ceva poze noi cu Catalina, mami si tati fericiti, cind ne arati si noua ? si pe unde traiti voi acum, prin care tarisoara, sau v-ati intors in Romanica ?

Monico dadui click pe individul cu platoul aburind, dar am ramas deziluzionata, ca nu mi-a arata nimic, nici macar melesteul

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Doina!

Hello sexoaselor.
Nu am citit din urma. Eu sunt in deplasare

Danutza, cand ai timp de mine da-mi un buzz

Pup pe toate. Duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

miki pup si io la tine
Danelutzo pusei cateva acu cand facu o sapt..acum suntem mai bine..a fost mai rau dar multumim lui DD ca acum suntem bine..nu am plecat acasa ca nu avem cum..pana nu suntem pe picerele noastre
stai sa vad daca pot descarca poza cu grasu si fiesa

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Doina sa fii sanatoasa si sa-ti implineasca DD toate visele

pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI DOINA!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

la multi ani , Doina

sunt la serv de dimi de la 7......mai am putin si ma duc si eu acasica

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari!!!
Liana, felicitari!!!sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!!!
Eu azi am facut mancarica si m-am odihnit.
Va pup sexoasele mele dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

, neatza!
pentru sexoase si multi, multi

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

neata
eu tot pe la serv.....sunt asa de obositaaaa
am dus fata de dimi la gradi.....am descoperit si "puricoasa"....o colega de-a Mariei care a avut acum o luna , o singura zi a stat acasa.....si nimeni nu a controlat-o desi se scarpina groaznic!
Si cand am intrat in gradi am dus aviz-ul imbecilei de asistente.....nici macar nu sa uitat nici la aviz nici la maria in cap.........si scuze de expresie...m-au apucat toate spumeleeeee....si "i-am zis" si io' de toata familia...de se uitau parintii la noi ca la maimute.
nesimtita naibii......stie sa stea la cafele si la barfa si nu sunt capabile sa-si faca meseria cum trebuie .
Daca o gasea pe aia inaintea mariei....nu mai pateam asa ceva!

azi am impartit invitatiile la ziua mariei....sper sa vina toti copii
va pupic si sunt prin preajma

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput