Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 17
maria2mami spune:
......
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
Pot sa stiu si eu cine va permite voua sa postati astfel de retete, ingrozitoareeee cand mai sunt diverse dive la cura de slabireeeeee!!!!!
Cu toate ca nu ma lasa sa copiez reteta...cica nu e permis "click dreapta" o sa ma sacrific si o voi scrie .....si asa eram in impas de ziua Mariei ca m-am saturat sa tot cumpar de la cofetarie si sa nu iasa cum vreau eu
Monica 
Puricoasa mea sa plictisit acasa, nu stie de ce sta acasa, ma intreaba intruna....si-mi reproseaza ca ea sa saturat de viata asta ...nu e racita, nu tuseste, nu are febra....ea vrea la gradiii!!!!
sunt la serv....ma duc sa mai bag un ochi la reteta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
gata am citit, toate cele 11 pagini....sper sa gasesc la supermarket CARAMBOLA ca arata tare bine.
monica-elizabet spune:
mmiha, foloseste ctrl c pentru(copy) si ctrl v(pentru paste) si o sa poti copia reteta linistita 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau! 
Dar cuscra mea pe unde e? 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Dar cuscra mea pe unde e? ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
cu pensonul mey, ce nu ma vazusi din balcon, ca am terminat de vopsit parii la gard

Va tuc si mai revin...

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Aloo...duamna Picaso...nu te-ai mai terminat de pen-sula-t? ![]()
Miha si comorile
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Da vreun Costica cu caciula prea mica avem prin zona? ![]()
Miha si comorile