Depresia de doliu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cand l-am pierdut pe bunicu', acum 10 zile.....mi-am zis ca oricat de tare te-ai crede, tot iti scapa o lacrima in cotul ochiului, pentru cel drag....
plangeam si sotul imi era alaturi spunandu-mi ca pe el acum nu-l mai doare nimic, ca s-a intalnit cu bunicii lui, ca sunt fericiti, bucurosi ca ne stiu pe noi bine, ca acum le e bine, ca nu-i mai doare nimic, ca nu-si mai fac griji pentru nimic....si ca el nu vrea sa ma vada ca plang, ca eu trebuie sa fiu tare pentru mama, pentru buni a mea si pentru bb din burtica...

cineva drag mie mi-a spus ca ne poate ajuta gandul ca cei dragi ne devin cumva ingeri protectori....

eu am purtat haine negre la inmormantare...in rest, pana acum doar o bentita neagra...insa imi este foarte clar ca doliul il porti in suflet....asa cum tot in suflet este si credinta.

intr-adevar, e cam greu sa-ti mai revii dintr-o depresie de 3 ani...desi matusa ta nu este singura, are o fetita pentru care ar trebui sa isi continue viata, sa ii fie alaturi...sa fie convinsa ca fetei ei nu-i face bine vazandu-si mama plansa de 3 ani de zile..
bunica mea e acum intre faze....ba vrea sa moara, nu accepta nimic si se considera o povara pt noi...sta si vegeteaza in pat....ba rade cu noi (cu mine si cu mama) si ne pupa si ne spune ce bine ca ne are alaturi...
cand bunica-mea era in starea aia vegetativa si eu vorbeam cu mama....si ii simteam vocea trista...crede-ma ca numai bine nu-mi era.....

matusa ta ar trebui sa-si mai caute cu ultimele puteri forta interioara sa reinceapa sa traiasca pt copilul ei....care sufera ca mama ei plange toata ziua....
fata ei nu merita sa-si mai vada mama plangand.....

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

E greu sa ii spui unui om nu mai suferi, sau sa il inveti cum sa isi exprime durerea.......
Poate o ajuta totusi sa inteleaga ca durerea ei si lacrimile o intristeaza pe sora pierduta. Si ca daca a iubit-o atat de mult , trebuie sa o lase sa se odihneasca in pace si asta o poate face revenindu-si si oferind dragostea ei familiei.

Mergi la inceput