Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 15
Mariaa spune:
mhmhhhhmmmm, numa doris lipseste cu desavarsire de la ospat.
ori s-o inchis in frigider prevazatoare pentru ziua de luni, ori da din belly la greu ![]()
edit:asta-i sadism ce facem noi. ma duc sa iau o lingurita de zahar.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
Mariaa spune:
si la idee de titlu io am : Gogoasa-nfuriata! ![]()
ca io una fac urat la foame si mai stiu si pe altele de pe aici cam la fel ![]()
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
aidaciolac spune:
nop , nu dupa 12 noaptea ca sper sa sforai pana atunci ca tata la bebe (saracu bebe) , alta data cu gretoseniile , adica maine pe zi la orice ora ... si un
pt mariuca ca maine ma duc sa caut gogoasa-nfuriata in 'studenti' ca mi-a adus aminte de 'dunckin dounuts'
era odata in Bucuresti pe vremea studentiei si de atunci pauza , doar
cu gandul la ele ...
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
stai sa iau cojocu pentru biciul ala
io iau gogoase bune cu cioco de sus de la Mall, nush daca mai sunt aia in 'studenti'.
gagix, somn dulce si vise de care vreti si maine o zi si mai faina
_
Emma este IUBIRE ******
emag spune:
Ce-mi facurati??? Mi-e o foame de behai si-o lene mai mare ca foamea si peste ce dau aici? Gogosi infuriate??? M-ati ucis!
aidaciolac spune:
gata emag spalarea si culcarea ca e tarziu
... (te
scumpo) , inchidem pravalia pe ziua de azi , nu de alta , dar sa nu ne ia foc
de la atata salivat si magazine inchise 
la toate si
usor
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Maiii iahiiii, maiii iahuuuu...
Bey, ma chinui cu blogu meu...sa pun ceva fain, si nu-mi iese, de aia nu am fost la apel...disperatelor...
Doi la picior, iar vorbiti de haleala? ati uitat ca eu am inceput de ieri? 
Si imi chioraie matzele asa...mergand pe strada...
Andule, mie mi-or sarit rotile la scaunu rulant, cand i-am auzit pe aia...demential...![]()
Aidule, pune biciu pe ele...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Liana30 spune:
pai dehhh aidule ma gandii ca daca le arat biciu le potolesc![]()
va puppp somnic pufos
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 va puppp somnic pufos |
cea mai tare urare pe ziua de azi...mmm..ce bine-mi pica...plec si eu in tara viselor. va pup.Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
aidaciolac spune:

pt toata lumea. Azi e ultima zi de lucru asa ca in pas voios 
... io de la 4 ma tot foiesc si visez si visez continuu dar nu pe cine vreau eu ![]()
...pupice ca revin
Aida ... 20+
Poze cu noi