Fiv in Europa (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Kitta, le facem galerie celor 3 embrioni!!!!

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kitta ma gandesc la tine si sper din tot sufletul sa fie bine.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Goggy, Cata,da da sa ne adunam as zice! Si sa facem un concurs de glume cat mai sadice si mai autoironice Cata, tu o sa faci parte si din juriu, stii tu de ce

Kitta, multa-multa bafta!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

KITTA Bravo! Ma bucur foarte mult, ai sa vezi ca de data asta va fi bine pana la capat!Doamne-Ajuta!!

Liliana la fel si la tine dragutza!!Astept vesti bune bune!!!

Eu fost azi la noua clinica si noua doctoreasa.....din pacate nu m-a imresionat intr-un fel pozitiv nici clinica (o casa) nici dansa nici nimic asa ca- s desumflata total si iremediabil cred. Mi-a dat o schema cu Puregon/Menopur si Suprefact schema scurta, dar a inceput iar ca probabil e cauza genetica, mi-a luat iar 8 eprubete de sange si mie si alui meu desi am mai facut analizele astea si nu s-a depistat nimic ...asa ca pana la urma l-am sunat iar pe docotrul vechi pentru ca mai vreau sa discutam niste chestii..am stat cu al meu sa ne gandim bine ce sa facem si vad ca iar s-a inclinat balantze catre jette, macar acolo ma cunosc ca pe un cal breaz si ma inteleg cat de cat, au un laborator bun, docotrul imi da ce medicatie ii cer la o adica..cata vreme in leuven oofff offf si iar offfffff sunt fff tulburata ooooofffff

http://oanaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Am si eu o intrebare prosteasca, ca deh, la ET nu ajunsei de prea multe ori. Fiindca mi s-a prelungit tratamentul atata, mie mi se vor trasfera prin Z24 de CM, iar eu aveam CM chiar la 25-26 de zile cum a fost luna trecut par example? Oare mai conteaza daca organismul meu e dat peste cap de tratamente???Caci nu poci sa le pun o astfel de intrebare pe meleaguri straine, pe la noi as f incercat. Apoi ma derutat si KoraPopla capitolul celalalt FIV cu fereastra de implantare, pai eu teoretic daca sunt aproape de CM sarii de fereastra sau pe fereastra???
Avaloanetot nu inteleg pana la urma sunt 2 baietei, ca parca avui vedenii si vazui si 2 carucioare roz??? Nu ne-ai spus si noua, ma ales mie, care fu secretul reusitei de data asta, ceva special ce ai mai adaugat tu de la tine ca de obicei sau ai mers strict pe mana dr. de data asta
Catalina2307nu intelesei despre ce e vorba, dar pot sa ma bag si eu in caz ca ajung in timp util in tara
Mutumesc fetelor de-un leat cu mine pe forum pentru sustinere, dar mai am un hop mare maine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Kitta - noi suntem cu tine!!! hai ca mai e un picut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kitta - stai linistita ca te asteptam. Nu facem nimic fara tine.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Am si eu o intrebare prosteasca, ca deh, la ET nu ajunsei de prea multe ori. Fiindca mi s-a prelungit tratamentul atata, mie mi se vor trasfera prin Z24 de CM, iar eu aveam CM chiar la 25-26 de zile cum a fost luna trecut par example? Oare mai conteaza daca organismul meu e dat peste cap de tratamente???Caci nu poci sa le pun o astfel de intrebare pe meleaguri straine, pe la noi as f incercat. Apoi ma derutat si KoraPopla capitolul celalalt FIV cu fereastra de implantare, pai eu teoretic daca sunt aproape de CM sarii de fereastra sau pe fereastra???
Avaloanetot nu inteleg pana la urma sunt 2 baietei, ca parca avui vedenii si vazui si 2 carucioare roz??? Nu ne-ai spus si noua, ma ales mie, care fu secretul reusitei de data asta, ceva special ce ai mai adaugat tu de la tine ca de obicei sau ai mers strict pe mana dr. de data asta
Catalina2307nu intelesei despre ce e vorba, dar pot sa ma bag si eu in caz ca ajung in timp util in tara
Mutumesc fetelor de-un leat cu mine pe forum pentru sustinere, dar mai am un hop mare maine.....

stai calma ca nu sari nicio fereastra, crede-ma pe cuvant... sar altii parleazul, dar tu sari exact in strea de gravidenie acum, am eu o presimtire!

da, vazusi bine... dar eu una inca nu-mi revin... mai imi trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc, ca mama de baieti nu ma vdeam nicicand...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

KITTA bafta multa in continuare!Despre fereastra asta de implantare eu auzisem demult chiar si de la d-na Matei pe vremea cand faceam fiv cu dansa si dr. Tutunaru.Eu zic sa ii intrebi pe doctorii tai si despre asta.Nu e doar o vorba spusa in vant si inventata,e chiar importanta aceasta "fereastra de implantare" si eu una cred ca nimeni nu e mai in masura decat un dr. specializat in fiv sa ne raspunda la intrebari....eu una ceea ce scriu,scriu dupa ce am intrebat dr. nu fac afirmatii aiurea...spun asta referindu-ma la Avalon care zice ca "unii sar parleazu'"....acu' nu stiu la cine s-a referit la mine sau la dr. Cocei...,dar oricum sigur dr. Cocei stie mai bine si decat mine si decat Avalon si decat oricare dintre noi de pe net care nu avem meseria de medic....Endometrul tau a fost ok,trilaminar pe parcursul stimularii?Bafta multa in continuare!

Avalon nu te supara pe mine,eu una nu spun decat ca nici una de pe acest forum nu suntem in masura sa contrazicem medici mai ales medici care au o multime de reusite si care zi de zi se confrunta cu zeci de cazuri fiv.Te pup si ai grija de baieteii tai!Felicitari inca odata!

liliFi te-am cautat "colega mea de fiv".Sper ca ai vesti bune si esti bine!Tin pumnii pentru tine!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

AVALON,BRAVO! Eu cred ca trebuie sa te incuscresti cu Moniland.Sunteti cuscre perfecte!!!

KITTA,sunt cu ochii pe embrionii tai.Pune un pic de super-glue sa nu mai plece.Te roog da-mi si mie un sut in fund si un pic de speranta!

KORA,super tare dr Cocei.Stie ea ce face.Chiar ii pasa sa reusesti si nu face treaba asa ca sa dea bine la statistici.
Bafta multa si sper din toata inima sa fie cu 4 ochisori.

Si acum am o intrebare pt fetele care au facut fiv in stainatate.Cum ati luat legatuta cu doctorii?Prin mail sau telefon.Eu am scris un mail la Bratislava pt fiv cu donor si as vea sa nu mai stau ca pe ace pina vine.Cam in cit timp vi s-a raspuns la mail-uri?Oare ar fi mai bine sa sun?

ELENADA,,ASTEA SUNT PT. MIINE.LA MULTI ANI!

Mergi la inceput