Fiv in Europa (19)
Raspunsuri - Pagina 21
iazminn spune:
Buna fetelor. Am si eu o mare rugaminte la voi. Puteti sa-mi spuneti si mie cum se manifesta o hiperstimulare ovariana si daca este grav?
Blanche25 spune:
Kitta super!!!!!!! Te asteptam cu vesti despre 5 embrioni perfecti azi.
Iazmin, hiperstimularea consta in cresterea multor foliculi pe ovar, care determina o crestere n dimensioni a ovarelor, si mari dureri de burta. Nu e periculos daca e esti sub supervizare medicala.
KITTA spune:
Am reusit si eu astazi performanta de a avea 3 oute acre incep sa se divida bine si totul e OK pana acum, din cele 5. Maine mai asteptam rezultatele de la FISH si tot maine ne vor spune cand e ET dupa cum evolueaza....Pana acum nu pot decat sa ii multumesc lui DD ca deci mai am sansa de a produce ceva ceva si ca problema divizarii nu era forever. Deci, daca nu reusesc nu voi ceda voi merge mai departe cu incercarile, cu noi metode, etc. Pentru mine este suficient si pana la etapa asta ceea ce mi-a dat DD. Stiti cum se zice trebuie sa te multumesi cu ce ti se da. Si ii mai multumesc pentru vacanta asta relaxanta pe care nu am mai avut-o de ani de zile, dar o sa revin cu amanunte....
Maya_I spune:
Luca, multumesc...
. M-ai convins. Peste vreo 2 luni, cand am sa merg si eu in Franta o sa incep sa ma interesez. Stiu ca nimeni nu-mi garanteaza reusita FIV-ului, dar am o eu presimtire ca o sa reusesc, poate chiar din prima. Eu nu am probleme cu fertilitatea, in plus provin si dintr-o familie fff fertila. Doar ca din pacate, sotul... In fine.... Cum zice si sotul meu, D-zeu ma iubeste si ma ajuta intotdeauna in ceea ce imi propun si asta imi ridica mult moralul.Cu ajutorul Lui peste cateva luni o sa va povestesc experienta mea, oricum va fi ea.
Va doresc la toate ce-mi doresc si mie: stiti voi... chiar gemeni!
Optimista
Mona40 spune:
iazmin,
hiperstimularea este atunci cand ai produs multe folicule, care nu s-au spart la ovulatie, si in loc sa fie eliminate se transforma in chist...
daca esti in aceasta sit sa nu iei sub nici o forma alte stimulente ovulatorii, pana cand nu dispare chistul /urile.
Aceasta se poate stabili ecografic si cu analiza de estradiol si progesteron urgent in ziua 3,4 de la urmatorul CM.
In functie de ce analize si profil hormonal ai, dr iti recomanda un inhibator ( adica anticonceptionale )
Mie de ex ( care am avut o hiperstimulare cu un chistulet de vreo 26 mm si alti cativa mai mititei ) nu mi-a recomandat nimic, decat o luna de pauza, si s-a absorbit singur.
Luna asta o luam de la capat....
In rest, evident ca poate fi dureros un pic, dar nu e obligatoriu...
Ai grija cu analizele, nu le neglija, si nu lua de capul tau "tratamente" . Eu una ti-as recomanda sa NU iei nici naturiste ca tu nu-ti cunosti profilul hormonal si sa nu afecteze altceva.....
Multa sanatate....
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Beatriz spune:
Bravo Kitta!!! m-a emotionat mesajul tau
iti va da DD chiar acum un bebe sau doi!
Liliana - asteptam vesti bune si de la tine!
Luca - las' ca nu te va incurca deloc ce ti se intampla de bine, ai toata capacitatea sa le duci pe toate in spate
toate fetele
goggy spune:
Raluca, hai s-o punem! De o intalnire, vreau sa zic, ca cine stie ce va mai trece prin cap de la atatia hormoni. Cand se stabileste o data, spuneti si ma bag.
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA Am reusit si eu astazi performanta de a avea 3 oute acre incep sa se divida bine si totul e OK pana acum, din cele 5. Maine mai asteptam rezultatele de la FISH si tot maine ne vor spune cand e ET dupa cum evolueaza....Pana acum nu pot decat sa ii multumesc lui DD ca deci mai am sansa de a produce ceva ceva si ca problema divizarii nu era forever. Deci, daca nu reusesc nu voi ceda voi merge mai departe cu incercarile, cu noi metode, etc. Pentru mine este suficient si pana la etapa asta ceea ce mi-a dat DD. Stiti cum se zice trebuie sa te multumesi cu ce ti se da. Si ii mai multumesc pentru vacanta asta relaxanta pe care nu am mai avut-o de ani de zile, dar o sa revin cu amanunte.... |

HAI KITTA!!!!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
12+ 
catalina2307 spune:
Bazati-va si pe mine ca martie din post nu poate sa lipseasca. ![]()
Si pe Sheri ca stiu eu.
coltul meu de rai