Fiv in Europa (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kitta - asa sa te auda Dumnezeu. Ne-ai lipsit tare mult in seara asta. Da stai linistita ca am mancat noi si pt tine.

Pup mult si tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Gata, v-ati scos! Ce ati zis, tre' sa fii mica de statura ca sa faci shpagatu' cu un crac pe lustra!
Adica io daca am 1.62 se presupune ca sunt o heroina Kama-Sutra, sau ce? Las' sa ma dea pe mine de toti peretii si sa ma puna sa stau in maini.
Bai nene, io sunt de principiu comod si confortabil, adicatelea sa imi faca placere cum s-ar zice, ca doar nu tre' sa demonstrez nimanui nimic.
Catalino aproape ca ma ambitionasem sa incerc manevra ( cu perne de protectie peste tot ), asa...doar ca sa te aud cum ai ramas intepenita in arc la cei 1.78 ai tai, da' dup-aia m-am gandit : ramane fata incremenita cu cracii, ma scuzati, in sus si o sa le fie greu grecilor cu punctia si cu transferu' ( cred ca mai mult o sa-i toarne decat sa-i transfere), asa ca m-am potolit.

Aha, unde ramasesem?! Da, aseara s-a comis a doua runda. Deja ma dor toate pe dinauntru, ca deh, nu mai am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Goggy, cand te aud cum povestesti de sexane ma bucur ca-s asa norocoasa si nu mai tre sa ma chinui cu barbate-miu sa fac un copil. Adica mai bine cateva injectii, echografii, o punctie s-un ET..Zau, e mult mai simplu, fiecare in camera lui, nu se murdareste nimeni:)))

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

goggy - pleaca naibii ovulatia pana gasesti tu pozitia optima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ce veselie generala e aici. Imi place. Veselia face foarte bine.

Vad ca ati patruns in tainele Kama-Sutra. Asa m-as multumi eu si cu pozitia misionarrului numai sa am si eu verde la putin amor.

Kitta
bafta multa maine.

Liana bafta multa marti.

Goggy bafta la facut bebei.

Pupici

elena +28 Ana Maria & Matei Stefan AMR 10 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kittooooooooo: azi e ziua cea mare! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine! Astept un mesaj de la tine. Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine.
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna dimineata!
Intru special cu trupa mea de

sa urez BAFTA! fetelor care au zilele acestea punctiile - Kitta, Liliana, Iana Mari, Kora - sa aveti oua first class!

Elenada - ai putintica rabdare, ca vine verdele si la tine

Luca - banuiesc ca iese pesti ca la tine sau berbec

Avalon -

Goggy - sa ne spui care e pozitia castigatoare

Lavinutza - ce ai facut la echo?

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna dimineata. As dori sa intreb daca e cineva care cunoaste legislatia pt IA sau FIV in Franta, cam cat costa procedurile acolo, daca e ceva acoperit de Asigurarile sociale si in ce conditii. Intreb pt ca sotul meu va lucra cu contract legal in Franta si ma gandesc sa incepem sa ne gandim si la acesta posibilitate, daca am avea mai multe sanse de reusita decat aici. Vad ca exista o fata care incearca FIV in Franta, poate ma poate ajuta cu informatii. Multumesc si va doresc la toate ce imi doresc mie.

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna toate fetele si sunt cu pumnii starnsi pt cele aflate in prima linie si nu numai!!! la eco am facut ......nimik- endo bun 15mm faza secretorie z23, urme de corp galben pe ovarul drept - semn ca ovulasem, mai aveam 2 foliculi mici?? dr m-a intrebat daca am luat tratament - am luat Macca si atat. Mi-a mai dat vro 3 analize de anticorpi de facut si am incercat sa ii zic ca eu cred ca o idee mai buna ar fi sa refac HSG sau histero si ca eu as merge pe FIV mai degraba decat IUI si rasp a fost ca "de ce ma grabesc" ca el ar incerca 2-3 IUI si dupa aceea sa merg la FIv.....a inceput sa ma nerveze faza cu dc ma grabesc - D'aia fiindca m-am saturat sa astept si sa sper luna de luna!! acum o sa fac analizele si merg dupa la control; cand le voi avea o sa scriu si la clinica din Budapesta - mi-am facut temele si cred ca acolo voi merge!
Va pup si sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Luca, ai picat la martori? pai nu ii bai, ce o sa se intample e ca o sa ramai embarasada prin placebo:))

as vrea sa te vad din nou vesela cum erai cand ai aparut pe forum si tin minte ca ai zis ceva ce mi-a placut foarte tare,ca Dumnezeu daca te refuza pe tine nu o poate refuza pe mama ta care se ruga sa reusesti!

ah, dar eu sunt la fel de vesela. pe bune. rasul e in mod cert intr-un top5 al lucrurilor pe care imi place sa le fac.

bineinteles ca mi-as fi dorit sa pun cat mai multe sanse de partea mea, de-ai am intrat in protocolul asta cu cocultura, dar nu am ce sa imi reprosez, eu am facut tot ce a tinut de mine. nu cred ca e un mecanism consolatoriu, cred ca sunt sincera atunci cand spun ca e bine ca mi se mai intampla si mici respingeri punctuale, prefer asa, decat sa mearga totul ca pe roate in pregatiri si sa imi pice cerul in cap la final.

n-am noroc la tragerile la sorti, dar in rest: cu carul! pe alte planuri mi s-au intamplat lucruri atat de bune zilele astea incat aproape ca ma incurca. :)) and I mean it.

kitta, vino cu vesti minunate de la punctie & fecundare!

liliana, drum bun la brx!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput