Fiv in Europa (19)
Raspunsuri - Pagina 18
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy Luca, maica, in ritmul ala dupa doua zile ne internam amandoi cu perfuzii. Io o sa merg cracanata si cocosata vreo saptamana de-o sa ma intrebe lumea daca nu am cumva lombosciatica. Bashca faptul ca, dupa 2 seara, 2 dimineata cred ca abia daca mai stoarcem cate o picaturica, iar noi vrem jet cu presiune! |

23+
catalina2307 spune:
Imi pare rau da io respect sfatul sexologului.
"Sfatul sexologului: pentru a-si menaja coloana, barbatul isi poate sprijini partenera de un perete sau de o masa. Este de preferat ca aceasta pozitie sa fie aplicata cu partenerele de talie mica. "
La 1,78 ies din schema daca vreau sa nu il vad pe al meu dand proba de "spermi" in scaunu' "electric" - vorba EBA.
claudia79 spune:
Luca, ai picat la martori? pai nu ii bai, ce o sa se intample e ca o sa ramai embarasada prin placebo:))
as vrea sa te vad din nou vesela cum erai cand ai aparut pe forum si tin minte ca ai zis ceva ce mi-a placut foarte tare,ca Dumnezeu daca te refuza pe tine nu o poate refuza pe mama ta care se ruga sa reusesti!
Catalina, tu cu mine cred ca ai visat de fapt, nu cu Kora. sa am o fata i-as pune si numele lu soacramea, promit, numa sa raman!
happiness is a choice
iana_mari spune:
Fetele care au luni punctia Kita si Liliana le doresc mul noroc si ovocite de calitate
.
oanademunck spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Imi pare rau da io respect sfatul sexologului. "Sfatul sexologului: pentru a-si menaja coloana, barbatul isi poate sprijini partenera de un perete sau de o masa. Este de preferat ca aceasta pozitie sa fie aplicata cu partenerele de talie mica. " |

Nemarginita e mintea omului de unde deduc ca creierul e totusi un organ oarecum indispensabil capului! Io am zis mereu ca femeia din Kama-Sutra este o heroina adevarata de talie mica, cum sta ea saracutza in toate pozitiile alea, in cap, in cot, in cap iar el, the man, cel mai drept dintre daci, traci, laci si mai ales craci mi-o izbeste pa saraca femeie de pereti si masa ca asea i-a zis sexoluogu.....bei frate s-au inventat patu pijamalele si plapuma

pupe!
Kitta bafta la punctie!!!
Liliana esti deja in belgia si io nu stiu!!tres a dau de tine sa iesim la cafea cum am stbilit! bafta!
lilianaFi spune:
Oanademunck
...luni vin in bruxel,marti am punctia,vineri ET,daca totul e ok(ovuli..etc)...de miercuri ramin singurica...sotul se intoarce acasa...serviciul!!!!..si am tot timpul de o cafea..schopping..etc...
voi sta la Hotel Saint Nicolas...pe curind 
Kitta IanaMari multa bafta fetelor 
Numai bine tuturor!

oanademunck spune:
liliana mai trimite-mi o data pliz nr tau de telefon pe pm ca nus ce-am facut cu el!
pupe
pisix spune:
liliana - vaaaai, vaaaai ...esti asa aproape ...
M-ai emotionat !
Iti tin pumnii si sunt cu inima alaturi de tine !!! 
KITTA spune:
Catalino2307pai de-asta imi esti....Uitai tu ce e ai important! La tine m tinut minte: era numai una bucata fetita! Deci, te rog sa nu imi strici statisticile....