Oradea (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Simi eu nu pot vedea floarea:(,nush de ce...filmuletzele sunt ff frumoase,la mine s-au vazut chiar clar

Subscriu la propunerea ta.

Sper si eu sa o aduc si pe Alexia..ea nu sta locului asa ca Luca

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am corectat linkul cu floricica si am adaugat poze noi in albumul nostru:
Album DC.

Abia astept sa o cunosc pe Alexia, sa o revad pe GabiK si pe Cristina, iar Marius, sa nu-si mai lase fetele acasa. Daca se poate sa vina si cu Iris.(catelusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Simina, pe noi poti conta la intalneala mereu
Laura, asa zici tu de princess ?
Moni, cine a vazut pozicile si la mine la munca a zis ca ai cel mai mumos baietel Sunt de acord !
Sunt rpin zona ... cine vine la cafea ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor multumesc mult de aprecieri, sunteti tare dragute, e asa bine sa-ti laude cineva puiul, ca na, eu sunt subiectiva, mie oricum mi se pare cel mai frumos...

Si mie mi-ar place sa ne intalnim lunar si sa le cunosc si pe Cristina si pe Gabi si puiutii lor si bineinteles pe Alexia si Maria, de care Luca sigur ar fi tare incantat.

SIMI, tare faina e floarea...

Pupici si o zi buna!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

aci-s si io!Beau toata cafeaua Dariei si ling si cana

Simi-abia astept sa vad pozele, ca inca nu am apucat.
Tot am vrut sa-ti zic ca stephanotis-u' meu infloreste, saracu'.

Fug, ca am plimbari de efectuat

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

scuzati ca dau buzna iar, vreau sa va mai spun, in cazul in care intereseaza pe cineva, scutece de adulti si paturici absorbante se pot obtine si gratuit pt persoanle cu venituri mici sau fara venit.pt detalii va vor trimite-ti PM
gabi, marius ati gasit magazinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mai este??Ca eu abia acum apuc...am fost sa o cunosc pe inv.lui Andy si ca prima impresie,m-a impresionat destul de tare..noah sa vedem din toamna,oricum am emotii cu carul..i-am vazut si clasa.Mi-a placut...d-nei i-a placut de galushca mica ca am dus-o si pe ea

Moni eu sunt convinsa ca-i va placea lu Luca de Alexia,da si ei de el,poate se vor si juca un pic,numa sa vina vremea buna ca ma zapaceste vantul asta.

Simi floricica e tare frumoasa,pare o violeta de Parma,care mie mi-a inflorit

Cris mai lasa si altora din cafea

Daria vezi ce o laud

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/ziua-mamelor-de-ingeri-77137.html

Poate vreti si puteti sa participam, pentru ingerasii plecati in ceruri, pentru Emma, pentru Alma, pentru Darius si Andrei si ceilalti ingerasi DC si nu numai :(

Noi vom merge.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Am ramas un pic in urma cu filmuletele si pozele lui Daria, trec acum la recuperari
Vreau si io intalneala lunar, sau chiar mai des, si organizate, si ad-hoc, numai sa nu avem activitati in alta parte

Si un pic de reclama (sper sa nu iau shuturi, ca nu o fac in interes personal): pt cine doreste, la Comunitatea Evreilor se va deschide si anul acesta gradinita de vara pt copii incepand din 15 iunie.
Anul trecut a functionat intre orele 8-18, anul acesta inca nu stiu exact programul.

Pup trupa, merg sa verific tema la mate

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Flori de inceput de mai, 2009.

Poate ne vedem si duminica, in orasel. Cica pe atunci cresc temperaturile spre 28-29 grade.
Azi am rabdat un frig...

Mergi la inceput