Oradea (42)
Raspunsuri - Pagina 22
marius spune:
Daca la 30 de ani fara o zi arata asa, atunci la 30 de ani fix, cum o sa arate?![]()
Pofta mare!
Voi fetelor pofta'n cui! 
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Pai maine nu va fi asa fain ca-s la servici si trebuie sa finalizez un decont de TVA.
Eu zic sa va serviti cu tort, ca cei de-acasa sunt satui dupa aperitive, supa, felul doi. Nu le mai trebuie desert.
Va place cum am aranjat trandafirii? Hai sa ma laud si eu cu ceva. ![]()
Mercedes spune:
Simina-La multi ani cu sanatate si fericire!foarte frumso tortul si trandafirii in special, bravo!
moni-mama ce vorbareata va fi fetita aceea cand va fi mare...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
adi2003 spune:
Va multumesc mult tuturor, dar va rog mai lasati din urari si pe maine.
Nu de alta sa nu cumva sa uit ca e ziua mea. Poate ma iau cu cifrele si uit.
szivarvany spune:
SIMINA 

Super pozele,
sarbatorita si
tortul 
Spor la munci.
Merg sa deschid cap nou.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
moni_or spune:

LA MULTI ANI SIMINA, SA FII FERICITA, SANATOASA, NOROCOASA, SA AI PARTE DE O VIATA ASA CUM TI-O DORESTI!!!

Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137804
aici sus e capitolu` 43 .
la rvdr ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

andy (07.04.2002) &