Oradea (42)
Raspunsuri - Pagina 21
cristina22 spune:
Moni-esti o scumpa!
Trimiterea mi-a facut-o neurologul.
In timp ce ma asezau in capsula
pt rmn, personalul de la Pelican, imi tot povestea ca aparatul e de conceptie noua si ca e foarte bun.
Succes, sa iti rezolvi repede programarea, sa nu ai nicio problema si sa zici, mai, ce fleatza am fost, la ce mi-a trebuit mie rmn? ca io-s sanatoasa tun!!
Simi-io salivez pe tastura in asteptarea pozeloooor!!!
Lauraaaaa-trezireaaaaa!! ce sadica is!!
Cum te-ai imbracat pana la urma??
Ieri i-am luat lui kinderica cccadoul pentru absolvire gradi si 1 iunie!!![]()
cristina si Andrei
marius spune:
Siminel spui ca vei intineri din nou?![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Deja au inceput telefoanele de felicitare de astazi. M-a sunat un unchi convins fiind ca azi e 25.
Dar mi-a promis ca ma va felicita si maine si poimaine! ![]()
Ziceam eu ca decorez tortul, dar mama mi-a luat-o inainte si mi-a facut surpriza pe cand m-am trezit. Tortul e in frigider, gata decorat cu crema, eu urmand sa pun trandafirii pe el, undeva pe la ora 12, inainte de a venii Maria, caci altfel se topesc pentru poza cu nepotica.
Si daca ma uit bine in calendar in curand schimb prefixul. Ce trec anii!
Felicitari pentru toti absolventii de gradi!
Sa fim sanatosi cu totii!
marius spune:
Asa este Siminel - noi sa fim sanatosi ca in rest - toate vin si toate trec. Oricum daca tot este sa fie desi preferam sa sun maine iti doresc tot binele din lume (stii tu asta oricum
), sanatate si tie si alor tai! Zici ca faceti chef?![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Multumesc Marius.
Cred ca cea mai mare dorinta a mea e sa fim sanatosi, impacati cu noi insine, sa fim mai buni unii cu altii, sa depasim toate greutatile vietii, sa ne bucuram de anii pe care ii avem de trait.
Iar clipe ca acestea, de aniversare, in care familia se reuneste, sa le pastram ca amintire pentru tot restul vietii.

Va venii si tortul peste vreo 2 ceasuri.
. Ma duc sa fac o maioneza.
andy.p spune:

Simi ce de pregatiri!!Felicitari ptr.schimbarea prefixului,urarile maine
,acuma doar
si distractie placuta.
Cris credeai ca dorm??Hahahha ce gluma buna...la ora 7 fix fiica-mea mi-a dat desteptarea!!A fost mai matinala ca tine
La nunta a fost k...am avut o rochitza simpla neagra si un bolero..nah n-am avut bani si de garderoba noua,m-a scos little black dress again![]()
O duminica minunata tuturor
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
WOW, Simi, ce tort.Mama ta l-a facut??
Oricum nu arati de 30, DELOC! Sa vedem pozele de maine...poate, poate...![]()
Laura-avea chef fetita sa barfeasca ceva cu ma-sa![]()
Odihna placuta!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Simi deci mor aici langa pozele cu tortul
.
Cris mersi,tocmai am bagat o tura de somn cu fiica-mea
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
SIMI, e clar ca vrei sa ne omori 

Mama ta asa torturi face??? Nu ne-o imprumuti si noua putin? ![]()
Daca aveti chef sa va descretiti fruntile, ia priviti aici o bebelusa vorbareata: http://www.todaysbigthing.com/2009/05/21 

Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."