Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

gagici-eu ma duc sa fac o plimbare prin oras!de una singura-ca soata imi lucreaza..
asa imi mai aerisesc si eu creieru!ca e cam incins acum..si mi-e frica sa nu faca un scurtcircuit!ca si-asa in partea de jos am destule probleme!atat mi-ar mai trebui-sa se strice si instalatia de sus!
hai ca mi-am mai revenit cu moralul-ca eram in plop!ufffffffffffffffffffffffffffffffff....gagici o zi placuta!fara urme de rusi sau alte nebunii!!

Mergi la inceput

julia-ce repede creste burtica ta!cred ca esti in culmea fericirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
petruta , si eu trebuia sa fac acelasi trat de stimulare pt. IA dar nu am am mai ajuns la inj. ca in z 7 aveam folicul de 16 deci nu mai avea rost, iar azi in z 9 e de 23/19 dar cam micut zic eu endometrul, dr zice ca e ok, maine fac ultima inseminare, apoi ce-o vrea dumnezeu ca nush daca mai am putere sa fac FIV
anamy la ce zi a fost azi in cj. te cred ca te apuca plansul dar totusi nu dispera inca
poooop restul fetelor

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

iaura-nu mai vorbi prostii!mergem inainte!le putem face pe toate!si fiv si icsi si picsi si micsi si cate de-astea or mai fi si s-or mai inventa!!insa ne vom tine si noi scartietorii in brate!!asta-i sigur!si atat timp cat eu nu ma las..nu va las nici pe voi sa renuntati!!daca vreti sa o faceti totusi..vin si va bantui!!!!ca trebe sa ma tin si eu cu cineva de manuta cand oi trece dincolo la odisee!!pai se poate??
uff fetele-de ce nu sunt eu mai aproape de voi..ca asa bine mi-ar prinde!si as putea sa va scutur nitel atunci cand va batuie piticii prin cap!nu ca eu nu as avea....eu am un stol!asta e clar!!insa am luat o alba ca zapada sa ii tina in frau!asa ca baga-ti mintile in cap fata frumoasa pana nu vin eu la tine!!!si ioti-asa o sa arati!
anamy-e valabil si ptr tine!nu are cum sa nu se perpetue o specie asa frumoasa de fotomodele!
lili,georgie-voi cum sunteti fetelor??
petrule-bafta multa!
uhuuuuuuuu...voi gagici-cele care sunteti vad eu-pe cale de disparitie..cum mai sunteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

bendeljuliasper sa ai gurita aurita si asa sa fie,sa reusesc de data asta!!!ma bucur cand mai treci pe la noi!ai grija de tine si de burtic!!

iaura21e destul de maricel foliculul,asta e bine,ai facut pregnylul?sa de-a domnul sa reusesti ,tare mi-as dori pt tine!!!apropo,cat era endometrul?

uraticomi-ai inseninat ziua cu icsi,picsi,micsi....hahahah...chiar m-ai facut sa zambesc.......si asa de trista ce am fost azi,am zis sa ma rasfat cu clatite cu ciuperci la cuptor cu smantanica...revin cand le termin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iaura,pai foliculul e de 21mm cum zici ca e mic pt z 9?
e superr,chiar endometrul de cit era?
iti urez mult succes,trebuie sa reusesti

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

ei na!acum crezi ca mai pot sta pe tanjeala?trebe sa trec si eu la cratita!ca mi-ai facut pofta!
ufff..ma bucur ca mi-am revenit si eu!ca eram praf..desi nu vroiam sa recunosc!hihi..insa georgie si-a dat seama!hmmm..cred ca are vreun bol magic-ceva..asa ca ar fi bine sa puna de-o vraja sa ne gravidim cu toatele!si tragem biletele ca sa stim cum vom reusi-cu icsi,picsi,micsi sau alte alea!ce ziceti,va bagati??
hai fetelor-macar sa facem haz de necaz!ca doar o viata avem!macar sa o traim asa cum trebuie,nu sa o irosim,ca trec anii pe langa noi si ne vom stafidi inainte de vreme!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

iaura,pai foliculul e de 21mm cum zici ca e mic pt z 9?
e superr,chiar endometrul de cit era?
iti urez mult succes,trebuie sa reusesti

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

a, de endometru ziceam ca e cam mic, e de 8 , foliculul e mare

uratica pai cu asa indarjire din partea ta, mai zic si io...

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

anamy am facut gonasi azi dimi , am avut o zi... am stat 3 ore, pana la 12 la clinica, era sa ma puna dr. sa fac IA abia sambata...

Mergi la inceput

holla gagici!hmm..facui clatite-doar asa cat sa-mi ajunga mie!asa ca mi-am facut pofta!pot sa dorm linistita la noapte!
si mai "iaurtico"-daca tot e dolofan foliculasul tau..poate-si face de cap bine-se destrabaleaza el pe-acolo prin tine si o sa reusesti!ce daca-i endometrul mic??daca e sa se prinda se prinde!asa ca pana la proba contrarie e 100% reusita!!
bytza-tu parca faci tratamente si alte cele in sibiu,nu??ca am si eu o intrebare..stii daca se face si cam cat costa o histeroscopie operatorie in sibiu??uff...si la tine de ce nu a iesit inca din ou?
anamy,lili-
georgie-cum mai esti?esti ok?da pustoaica din picioare?

Mergi la inceput