Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

uratica pe mine ma dor ovarele cand sunt la ovulatie oare nu de aceea te dor si pe tine ?
ai intrebat unde poti sa faci in cluj histeroscopie daca e acelasi lucru cu HSG(histerosalingografie)atunci pot sa-ti spun ca se face doar la interservisan, am facut si eu joia trecuta si doctorul care se ocupa are program miercuri si joi de la 14 la 18

Mergi la inceput

anamy,lilica ,georgetani sa dea dumnezeu sa fie cu doua liniute
la toate fetele

Mergi la inceput

eu am stiri bune (daca pot sa spun asa)mi-am facut HSG si ambele trompe sunt ok la fel si uterul
am fost si la control la dr. Micu si mi-a dat si mie sa iau in z2-6 clostibegyt si in z6-8-10 menopur
in sfarsit simt ca fac si eu ceva ca pana acum aveam impresia ca trece timpul si eu nu fac nimic deja ma saturasem de asteptarea asta
acum sunt in dilema de ce nu mi-a dat nimic pentru inhibare(eu acum sunt in z21)daca poate sa ma lamureasca cineva ( daca nu am sa inteb la urmatorul control)
sa aveti o zi frumoasa !
promit sa nu mai absentez atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimi fetele!!!
eu vreau cafeluta,sa ma trezesc,caci e o vreme afara,de facut copii si numarat banii,stiti cum se zice!!!
saboupetramultam de urari scumpa,asta iti doresc si tie,dar spune-mi te rog,tu ce faci IA sau FIV?caci pt IA nu e nevoie de inhibare,iar la FIV,eu nu am auzit de stimulare cu closty.
ce mai face viitoarea noastra gravidutza de printesa, GEORGETANI?cum te mai simti?
lilicica tu ce mai zici?hai la cafeluta!!!
iaura21mergi azi la eco?tin pumnii,astept noutati!!
uraticoparerea mea este ca dr micu nu cred ca iti va face histeroscopie,mai bine incearca dupa tratamentul cu antibiotice o tura de IA ,nu se stie niciodata,poate vei reusi asa.eu iti doresc in orice caz o scartaietoare,sau
maddutzai aparut scumpa?ce ma bucur sa stiu ca santeti toate pe aici....spor la injectat,sa fie cu succes de data asta si sa ne tragi si pe noi dupa tine!!!
restul fetelor?nu ati aparut inca....hmmm...uratico scoate te rog sabiile si ,poate le sperii un pic si ies fetele noastre!!

Mergi la inceput

fetelor,nu vreau sa ziceti ca ma caut de simptome,dar acum o juma de ora,a inceput sa ma doara burtica exact ca la CM,cand stau in sezut,sanii ma dor lateral,nu tare,iar ieri am fost asa de nervoasa,ca eram in stare sa ma cert cu toata lumea,deci simptome clare de CM si astea toate in z 7 de la IA.nu stiu daca v-am mai spus,dar eu am simptome de cm mereu dupa7-10 zile de la IA,asa a fost la celelalte IA .poate nu a fost sa fie nici de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

petruta-!ma bucur ca ai mai dat pe aici si ca esti bine!!hmm..hsg-ul nu e totuna cu histeroscopia..mie trebuie sa-mi verifice uterasul pe dinauntru-ca sa nu fie aderente sau altceva!hmm..si desi nu am facut tratament cu antibiotice..sunt curioasa sa imi fac analizele din nou sa vad daca ies iar bazaconiile alea!mai..si toate ca toate..sunt la ovulatie-ma dor ovarele..asta e..insa eu nu stiu ce e cu sangerarea asta!!o luna da,una nu..nu stiu de la ce poate fi!si ma streseaza!
si stiu ca dr micu nu o sa-mi faca histeroscopie..insa ma interesa sa o fac in cluj..ca pe mana drilor de aici sau din bucuresti nu ma mai las!
anamy-eu totusi cred ca e o problema la tine cu faza luteala scurta!e prea ciudat ca dupa 7-9 zile sa iti vina cm!dar poate e de la implantare!!sa dea Domnul!!referitor la mine..as incerca si o ia,insa mi-e frica de extrauterina!nu stiu de ce nu pot sa scap de frica asta!si bai..albusul ala de ou de la ovulatie-de unde vine?pe unde circula el?scuze de intrebare..insa chiar ma obsedeaza sangerarea asta!ptr ca e clar-sunt in perioada fertila acum-am albusul de ou,dar si sangerez in acelasi timp!!off..ce mi-ar place sa vad eu tot ce e in mine!
lili-sper ca tu ai grija de bebelasi si ii tii acolo la caldurica!
georgie-ce iti face printesica?da din picioare?hihi..parca mi te si imaginez cu burtica..desi nu te-am vazut niciodata!aaa..si mai aveam o intrebare la tine-tu lucrezi?cum te-ai descurcat cu serviciul??ca eu una nu stiu ce sa fac..sa ma angajez sau nu..ptr ca mi-e teama apoi ca nu voi avea timp sa fac naveta..si nu vreau sa mai aman!si-asa porcariile alea de infectii m-au dat peste cap!sper sa nu mai apara nimic altceva si sa fiu bine!!
madule-ma bucur ca mai intri si ne spui macar ca esti bine!si las mai carliontato ca termini tu si lucrarea-ca la cata energie si veselie,optimism ai in tine..poti face mult mai mult de-atat!mai multe lucruri de-odata!
bruni,mara-mai dati un semn de viata!
kry,turqoise,criadema,julia,enni,jovana,duia,dedus,moni,iaura,apalina,dedus-hai fetele la raport cu voi!!!!altfel vin cu bata la voi!!

Mergi la inceput

anamy draga sincera sa fiu de bucurie ca totul e ok si ca putem sa ne apucam de lucru nu am mai intrebat dc prima data facem IA sau direct FIV (ma dumeresc eu data viitoare, probabil ca IA pt inceput avand in vedere ca trompele sunt ok, la mine problema e endometrioza)
apropo se poate face direct FIV sau inaite trebuie sa ai cateva incercari de IA si apoi treci la FIV?cum cere protocolul?

Mergi la inceput

saboupetrutadin cate povestesti tu cu siguranta vei face IA,pt ca tratamentul ti l-a dat din z2,iar la fiv,trebuie intai sa faci mai multe analize,sa-ti aprobe dosarul prof. stamatian,iar stimularea pt fiv din cate am inteles se face din z 21,sau fetele se stiu mai bine care au facut!!!in orice caz,iti tin pumnii,sa fie cu succes!!!
uraticainca nu mi-a venit CM,dar simptome deja au inceput sa apara,mai ales durere de burtica,acum stau si astept,ce o fi o fi,mai pun utrogestan pana le termin,deja am tras o portie de asa ca sa ma linistesc si ma gandesc deja la o urmatoare IA .
in legatura cu albusul de ou,eu am asa ceva dar f f rar,o luna da alta nu,dar sangerari nu am avut niciodata,doar o singura data inainte de ovulatie cu o zi am avut albusul cu f f putine firicele de sange.(scuze de detalii).dar atat.ar trebui sa intrebi dr mai bine pt ca mie nu m-i se pare normal.ce o fi oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

anamy-draq mort si rata inecata nu s-a vazut!uf...parca nu se mai termina problemele la mine!ma dispera!insa..mergem inainte!!si..mi-e jena deja sa il tot sun pe dr micu..eu am intrebat-o si pe drita mea de aici..care deja e de-a casei..nici nu-mi mai ia bani pe consultatii si simt ca o intereseaza soarta mea!vad ca se implica ff tare,chiar isi da interesul!si a zis ca la cat m-am chinuit-cu siguranta voi avea un bebel sau 2 pe care ii va boteza ea!e o draguta..si..am sunat-o sa o intreb ce poate fi..ea mi-a zis ca s-ar putea ca sa am probleme cu o trompa..si sangerarea sa denote faptul ca isi revine,ca se curata!acum Dzeu cu mila ce-o fi si asta!iti dai seama ca si drii isi dau cu parerea ca nu au cum sa stie de la ce e!insa voi trece si de asta!si culmea..cand ovulez pe partea asta..pe langa albus cu sangerare,ma dor si ovarele cat si operatia de mor..dar asta doar cat tine perioada fertila!apoi nu mai am nimic!uff..sunt eu defecta!ce sa mai??
insa imi revin eu..astept rusii sa imi vina luna asta la sfarsit,iau antibiotic si apoi fac histeroscopia-sa ma asigur ca e totul ok!apoi in functie de ce e pe-acolo trec la fapte!insa presimt ca voi reusi cu fiv!nu stiu de ce..si de regula nu ma insel!insa..fie cum o fi-dar sa fie!!!!!!!!!!!!!!
petruta mama-garantat faci ia sau poate nici macar ia!poate te lasa sa incerci natural daca soata ta nu are probleme-ca nu mai tin minte daca doar tu ai probl sau si el..insa..bafta multa si sa fii closcuta mama luna asta!!fetele-va pupacesc si va urez o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor! Vin si eu la raport!
georgetani - absolut ca dr. Micu are dreptate, daca e sa se prinda, o sa se prinda. Eu am facut IA joi, si sambata m-am dus la schi, zapada mare, teleschi, clapari grei, toata ziua abia am stat jos, si uite! Nu stiu daca e altfel la FIV, oricum e o loterie.
anamy - eu zic ca e bine daca te doare lateral, si pe mine m-a durut.
Haideti fetelor ca se poate, sa va ganditi ca aveti numai de castigat! Si nu uitati: fiti relaxate!!!

13+

Mergi la inceput